Evet canım vuruluyorum ben de clexane 0.4lük adetimin 23.gününde başladım,coraspin de kullanıyorum folik asit de inşallah bu sefer işe yarar.ilk ikisinde sorunu bilmiyorduk maalesef.Canm pıhtılaşma için iğne vuruolar dıe bılıorum benım komşumnda oleydıde kaç ay iğne vurundu
Allah yardmcın olsun yaSıcak su torbası koydum karnima şimdide popomun altına alıp yattım normal zamanlarimdada adetliyken basurum kudururdu ben düşük sancısı saniyorum ama sanirim basurla gaz sancısı adet sancısı üstüne bide düşük hepsi birbirine girdi
hadı inşallah guzel haberlernı alırz saglıcakla kucagna alırsn evladnıEvet canım vuruluyorum ben de clexane 0.4lük adetimin 23.gününde başladım,coraspin de kullanıyorum folik asit de inşallah bu sefer işe yarar.ilk ikisinde sorunu bilmiyorduk maalesef.
Amin inşallah hepimiz canım hepimiz inşallahhhhadı inşallah guzel haberlernı alırz saglıcakla kucagna alırsn evladnı
Kese kaç mm di ona gorede fark ediyormu ki
Benım kese 7 mm di gorunmedıKeseyi soylemedi ultrason kagidinda da yazmiyor. Bi dahakine goreceksin insallah.
Burdan bir arkadas soyle acikladi : Cinsiyet normalde 13 hf dan sonra belirlenmeye baslar ama bu haftalarda genital tuberkul diye bir olusum var sanirim kadin ya da erkek dis genital organlarinin taslağı birbirinden farkli. bazen dogru çıkabiliyor bu tahmin .Allah allah erkek oldgunu nerden anlamaş acaba benımkı 6 haftalıkdı sdece kese gorduk
Evet bende dymstm sankı şimdi hatrladım Rabbım gonlune gore versın cınsıyetı bellı olnca bu konuyuda hatrlat olur mu ilk bbkmıydı senınBurdan bir arkadas soyle acikladi : Cinsiyet normalde 13 hf dan sonra belirlenmeye baslar ama bu haftalarda genital tuberkul diye bir olusum var sanirim kadin ya da erkek dis genital organlarinin taslağı birbirinden farkli. bazen dogru çıkabiliyor bu tahmin .
Ama kese şekline göre yorum yapıyorlar ya belki oyuzden de demiş olabilir.
Benim kese 7den buyuktur icindeki bebek 2.2 mm zatenBenım kese 7 mm di gorunmedı
Hmm anladım dogrudurBenim kese 7den buyuktur icindeki bebek 2.2 mm zaten
Canim hcg herzamanki gibi 3 kat artmis ama bebek rahim agzina cok yakin dusuk tehlikem var surekli yatmam gerekiyormus hic bir is yapmayacakmisim.Agrilarimda 2-3 hafta sonra gecermis.4body1soul isim esraydi galiba naptın canım geçmiş yorumlara baktım göremedim bisey yazmamışsın sonucun ne çıktı
Gecenin sorusu aşerme nasıl oluyor gordgn seymı istıosn ne derece istıosn ne bilim öle bişey işte 2.hamılelğm ama sanrm bn hc asermedım haydin iyi gecelerrr
Benimki 3-4 kat artiyo baska arkadaslara bakiyorum 1.5-2 kat artiyo cogul gebeliklerde cok artiyormusKızlar bu hcg yüksekliği neye göre değişiyor sizce, mesela bende 13.000 ise aynı haftada olduğum başka kişilerde 30-40bin olabiliyor. Bu normal mi sizce... sırf meraktan soruyorum :)
Benim kastettiğim normal tek gebelik için çoğul gebelik istisna tabiBenimki 3-4 kat artiyo baska arkadaslara bakiyorum 1.5-2 kat artiyo cogul gebeliklerde cok artiyormus
Kızlar bu hcg yüksekliği neye göre değişiyor sizce, mesela bende 13.000 ise aynı haftada olduğum başka kişilerde 30-40bin olabiliyor. Bu normal mi sizce... sırf meraktan soruyorum :)
Gözün aydın canım.Kizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)