2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm pıhtılaşma için iğne vuruolar dıe bılıorum benım komşumnda oleydıde kaç ay iğne vurundu
Evet canım vuruluyorum ben de clexane 0.4lük adetimin 23.gününde başladım,coraspin de kullanıyorum folik asit de inşallah bu sefer işe yarar.ilk ikisinde sorunu bilmiyorduk maalesef.

Evet canım vuruluyorum ben de clexane 0.4lük adetimin 23.gününde başladım,coraspin de kullanıyorum folik asit de inşallah bu sefer işe yarar.ilk ikisinde sorunu bilmiyorduk maalesef.
hadı inşallah guzel haberlernı alırz saglıcakla kucagna alırsn evladnı

Allah allah erkek oldgunu nerden anlamaş acaba benımkı 6 haftalıkdı sdece kese gorduk
Burdan bir arkadas soyle acikladi : Cinsiyet normalde 13 hf dan sonra belirlenmeye baslar ama bu haftalarda genital tuberkul diye bir olusum var sanirim kadin ya da erkek dis genital organlarinin taslağı birbirinden farkli. bazen dogru çıkabiliyor bu tahmin .
Ama kese şekline göre yorum yapıyorlar ya belki oyuzden de demiş olabilir.

Burdan bir arkadas soyle acikladi : Cinsiyet normalde 13 hf dan sonra belirlenmeye baslar ama bu haftalarda genital tuberkul diye bir olusum var sanirim kadin ya da erkek dis genital organlarinin taslağı birbirinden farkli. bazen dogru çıkabiliyor bu tahmin .
Ama kese şekline göre yorum yapıyorlar ya belki oyuzden de demiş olabilir.
Evet bende dymstm sankı şimdi hatrladım Rabbım gonlune gore versın cınsıyetı bellı olnca bu konuyuda hatrlat olur mu ilk bbkmıydı senın

4body1soul 4body1soul isim esraydi galiba naptın canım geçmiş yorumlara baktım göremedim bisey yazmamışsın sonucun ne çıktı
Canim hcg herzamanki gibi 3 kat artmis ama bebek rahim agzina cok yakin dusuk tehlikem var surekli yatmam gerekiyormus hic bir is yapmayacakmisim.Agrilarimda 2-3 hafta sonra gecermis.
Durum bu ikiz olmasini umit ediyorum surekli yatiyorum pazartesi tekrar cagirdi ama persembeye randevum var persembe gidicem belki birazdaha buyur bebek gozukur

Gecenin sorusu aşerme nasıl oluyor gordgn seymı istıosn ne derece istıosn ne bilim öle bişey işte 2.hamılelğm ama sanrm bn hc asermedım haydin iyi gecelerrr:anneadayı::uykucu:

Ben sanirim ilk hamileligimde aserdim sadece 1 kez. Leyla ile mecbun izliyorduk. Üzüm yiyorlardi orada. Canim nasil istedi. Uzum de uzum aglicam neredeyse mevsimi de degildi esimle disari cikacaktik zaten. Aserdigim seyi birlikte aradik. Bulduk ve yedim

Kızlar bu hcg yüksekliği neye göre değişiyor sizce, mesela bende 13.000 ise aynı haftada olduğum başka kişilerde 30-40bin olabiliyor. Bu normal mi sizce... sırf meraktan soruyorum :)

Kızlar bu hcg yüksekliği neye göre değişiyor sizce, mesela bende 13.000 ise aynı haftada olduğum başka kişilerde 30-40bin olabiliyor. Bu normal mi sizce... sırf meraktan soruyorum :)
Benimki 3-4 kat artiyo baska arkadaslara bakiyorum 1.5-2 kat artiyo cogul gebeliklerde cok artiyormus

Her bebek ayni b hcg salgilamiyor bu bir. Normal deger araligi var. Nasil ki cocukta gelisimde normal deger araligi varsa mesela 1 yasinda bir cocuk dusunelim 7bucuk kiloda normal 12 kilo da normal. B hcg de biraz boyle. Ayrica dollenmenin ne zaman olduguna gore degisiyor sat 5 haziran mesela ama buyuk ihtimalle 16. Gunde yumurtlamam oldu benim. 7. Gunde yumurtlamasi olanla aranda 11 gin fark var o bebek dogal olarak daha cok b hcg salgiliyor bu da 2. Doktor normal dediği surece farkliliklarin onemi yok.

Kizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)
Gözün aydın canım.
Bakalım doktorun tahmini doğru çıkacak mı :)

Benim d3 bu gece Yin3 leke olmuş başından beri bir kurtulamadım lekelerdene en Son 1.27cm di kesem ,bebek yoktu bugün randevum umarım bebek vardır v3 boş gebelik değildir dua edin lütfen çok yorgunum bu süreç kalbimi çok yordu...

X