2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kurabik benim de rahmim ters ama 6+3 te kalp atislarini hem duyduk hem de gorduk. Karindan bakildi ustelik. Sen de gorursun karindan diye dusunuyorum. Rahim buyudukce duzeliyormus sekli cunku.

Evet tatlim bgn nihayet karindan gorundu cok hafif fakat kalp duyulmadi
Tekrar alttan baktik
Hersey yolunda insallah kalbimiz devam atmaya

Evet bende oyle dusunup rahatlatiyorum kendimi akintim oluyor gibi arada panikliyorum sonra diyorum ki hersey Allahtan
Biz ne yapsak olacak olan olur
Insallah bebeklerimizi kucaklamak buyutmek nasip olur

kurabik naptın gittin mi doktora
Evet canım gittim kalp atislatim devam :) icim rahatladi biliyorsun progstn hormonum gecen hafta dusmustu ilac kullaniyordum kan verdim sonucum yarin cikacak hayirlisiyla iyi cikacak insallah
Sen nasilsin nasil oldun

Kalp atışları tam net ne zaman duyulur acaba ne diyor doktorunuz. Bu hafta benim de duyulmaz mı ki karından

Benim gecen hafta 6+1 kenpzt. kalp duyuldu guzelim ama dr sasirmisti erken diye
bgnde 7+1 im karindan gozuktu ama net degildi tekrar alttan bakinca kalp atislari normal devam ediyor (evham etmistim progstan kullaniyorum diye)
Umarim bi dahaki randevumda karnimdan gozukur esimide cagirabilirim yanima )

Son düzenleme:
Arkadaşlar balık yağı kullanan varmi çok faydalı olduğunu duydum bununla ilgili bilginiz varmı kaçıncı haftada başlanıyor

Kızlar bebeginizin kalp atışını duydunuz muyada keseyi gördünüz mü kaçıncı haftadasınz ?
5+6 da gidicem belki yarinda gorunur ama..gec gideyimde kesin olsun diyorum.
Merhaba . ben yarin kese gormeye gidececegim. Sat 5 haziran ama gec dollenme b hcg kacken kalp atisi duyulur acaba ya. Bugun 4887 idi.
Bence bir iki gune gorunur hcg cok guzel...

kurabik valla iyiyim desem yalan olur acaip bi halsizlik var içimde huzursuzluk var akşama kadar hep yatmak istedim şimdi çocukları alıp markete gidip geldik yürümek iyi geldi eşimde kızıyo keyifsiz durma diye ama hiç bisey yapasım yok sağ kasığımda arada bi sancı oluyo oda normaldir inşallah

bazen hic sikayetim yok bazense acayip fenayim. gecen hafta uyurken bu hafta uyuyamiyorum geceleri ya da gun icinde.... sadece bil bol esniyorum ama uykum kaciyor.

Canım maşallah ne güzel :) inşallah bu gebeliğin de sorunsuz geçer :) eğer kardiyolog bana deseydi sezaryen diye ben de sezaryen olurdum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:)

Kızlar benim bhcg 1023 çıktı 4 hafta 5 günlüğüz sizce az mı ?

Lekelenmem var zaten alttan baktırmak istemiyorum bende o yüzden doktor 9.hafta gel dedi bana ama daha erken görsem içim rahatlayacak
Anladım tatlım stres oluyor insan gormeden
Lwkelenmen varsa haklisin bekle biraz daha 9 haftayi beklemesende gorursun buyuk ihtimal 1haftada bile buyuk gelisim oluyormus biz farketmiyoruz bile seninkide kalp atisina baslamistit belkide ferah tut icini gec dollenmeyse anca gozukur zaten

Normaldir sanirim o kadar sey yasadin son gunlerde vucut kendini toplamaya calisiyor
Esinde hakli cocuklarda hissediyorlar mi ki kiyamam sendeki keyifsizligi
Ama seninde dinlenmen gerek
Idare ediyosun isin zor tatlim ama geciyor bu gunlerde bak
Kuzucuklarinla olmak moral olur sanada
Ne iyi geliyorsa onu yap

arkadaslar bu bulanti ve kusmalar resmen hayatimi
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…