- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 37
2000 li değerde keseyi gördüm ben karındanDaha bisey görmedim insallah yarin keske herkes b hcg si kacken kese gordu kacken kalpatisi duydu yazsa.
kurabik benim de rahmim ters ama 6+3 te kalp atislarini hem duyduk hem de gorduk. Karindan bakildi ustelik. Sen de gorursun karindan diye dusunuyorum. Rahim buyudukce duzeliyormus sekli cunku.
Evet bende oyle dusunup rahatlatiyorum kendimi akintim oluyor gibi arada panikliyorum sonra diyorum ki hersey AllahtanEvham yapma canim bence vajinal usgyle alakalı bir durum degil düşecekse zaten düşüyor bebek sağlıksiz olduğundan oluyor bu büyük oranla. ben 4+3 'te vajinal usg ile keseyi gordum hiç bir şeyde olmadi çok şükür bide vajinal usg sayesinde erkenden öğreniyoruz mesela dış gebelik olmadığını en çarşamba gitcem tekrar 5+2olmus olcam ama yine vajinal bakcak muhtemelen
Evet canım gittim kalp atislatim devam :) icim rahatladi biliyorsun progstn hormonum gecen hafta dusmustu ilac kullaniyordum kan verdim sonucum yarin cikacak hayirlisiyla iyi cikacak insallahkurabik naptın gittin mi doktora
Kalp atışları tam net ne zaman duyulur acaba ne diyor doktorunuz. Bu hafta benim de duyulmaz mı ki karındanEvet tatlim bgn nihayet karindan gorundu cok hafif fakat kalp duyulmadi
Tekrar alttan baktik
Hersey yolunda insallah kalbimiz devam atmaya
Evet bende oyle dusunup rahatlatiyorum kendimi akintim oluyor gibi arada panikliyorum sonra diyorum ki hersey Allahtan
Biz ne yapsak olacak olan olur
Insallah bebeklerimizi kucaklamak buyutmek nasip olur
Evet canım gittim kalp atislatim devam :) icim rahatladi biliyorsun progstn hormonum gecen hafta dusmustu ilac kullaniyordum kan verdim sonucum yarin cikacak hayirlisiyla iyi cikacak insallah
Sen nasilsin nasil oldun
Sen alttan baktirmamak icin bekliyorsun di mi canimKalp atışları tam net ne zaman duyulur acaba ne diyor doktorunuz. Bu hafta benim de duyulmaz mı ki karından
5+6 da gidicem belki yarinda gorunur ama..gec gideyimde kesin olsun diyorum.Kızlar bebeginizin kalp atışını duydunuz muyada keseyi gördünüz mü kaçıncı haftadasınz ?
Bence bir iki gune gorunur hcg cok guzel...Merhaba . ben yarin kese gormeye gidececegim. Sat 5 haziran ama gec dollenme b hcg kacken kalp atisi duyulur acaba ya. Bugun 4887 idi.
Lekelenmem var zaten alttan baktırmak istemiyorum bende o yüzden doktor 9.hafta gel dedi bana ama daha erken görsem içim rahatlayacakSen alttan baktirmamak icin bekliyorsun di mi canim
Bekle canım acele etme rabbim kısmet etmişse 1 hafta önce 1hafta sonra zaten göreceksinLekelenmem var zaten alttan baktırmak istemiyorum bende o yüzden doktor 9.hafta gel dedi bana ama daha erken görsem içim rahatlayacak
Canım maşallah ne güzel :) inşallah bu gebeliğin de sorunsuz geçer :) eğer kardiyolog bana deseydi sezaryen diye ben de sezaryen olurdum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:)benim dogustan tasikardi var ritim bozulkugu yani kalbim 180/200arasi atiyor bayilmaya sebeb oluyordu kucuklugumden beri ilac kullabiyordum ilacsiz bayiliyordum riskli gebelik olarak takip edildim ama allaha sukur sorunsuz gebelik gecirdim kizimda.ama ikinmaya sanciya uygun degil kalp rtmin dahada arttar dedi oyuzden sezeryan zorunluydu.allaha sukur kizimda iyi gecti hamilelik ins simdide sorun yasamam busefer ilcedeyiz enyakin hastane1saat uzaklikta baska ilde.
Ne zaman dollenme olduguna bagli degisir mesela ben 4+5 te baktirmistim 247 idi. Gec dollenme. Bence gayet guzel.Kızlar benim bhcg 1023 çıktı 4 hafta 5 günlüğüz sizce az mı ?
Hemde nasil sinirlerim tepemde.kizim cok yoruyo beni.agrilarim var.birde simdi esim aradi kayinvalideyi getircekmis hic anlayis yok adamda.yatiyom halim yok birde ona hizmet etcemHanımlar sizde de sinirlilik baş ağrısı gibi şeyler var mı?
Canım cevabın için teşekkür ederim:)Ne zaman dollenme olduguna bagli degisir mesela ben 4+5 te baktirmistim 247 idi. Gec dollenme. Bence gayet guzel.
Anladım tatlım stres oluyor insan gormedenLekelenmem var zaten alttan baktırmak istemiyorum bende o yüzden doktor 9.hafta gel dedi bana ama daha erken görsem içim rahatlayacak
Normaldir sanirim o kadar sey yasadin son gunlerde vucut kendini toplamaya calisiyorkurabik valla iyiyim desem yalan olur acaip bi halsizlik var içimde huzursuzluk var akşama kadar hep yatmak istedim şimdi çocukları alıp markete gidip geldik yürümek iyi geldi eşimde kızıyo keyifsiz durma diye ama hiç bisey yapasım yok sağ kasığımda arada bi sancı oluyo oda normaldir inşallah
arkadaslar bu bulanti ve kusmalar resmen hayatimi
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canimEvet tatlim bgn nihayet karindan gorundu cok hafif fakat kalp duyulmadi
Tekrar alttan baktik
Hersey yolunda insallah kalbimiz devam atmaya
Evet bende oyle dusunup rahatlatiyorum kendimi akintim oluyor gibi arada panikliyorum sonra diyorum ki hersey Allahtan
Biz ne yapsak olacak olan olur
Insallah bebeklerimizi kucaklamak buyutmek nasip olur
Evet canım gittim kalp atislatim devam :) icim rahatladi biliyorsun progstn hormonum gecen hafta dusmustu ilac kullaniyordum kan verdim sonucum yarin cikacak hayirlisiyla iyi cikacak insallah
Sen nasilsin nasil oldun
Amin hepimiz insallahHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canim