2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bulanti ve kusma kisuden kisiye degisir..bulantisi olmayan bir suru kisi taniyirum. Benim kusmalarim 8.haftadan sonra baslar.

Bende de durum aynı sabah kalkınca öyle bi uğrayıp gidiyor mide bulantısı, ama genel olarak iyiyim ve iştahım da çok açık şimdiden kilo almaya başladım.. özellikle de canım tatlı çekiyor.
ynen bende oyle 1.5kg aldim benimde canim tatli istiyor hic sevmem normalde eksi severdim simdi limon sikmadan yiyorum yetiyor eskiden isterdim illaki neguzel sende sanslisin ozman benim gbi insalah sonrdan sorun yasamayiz allahim bulunti yasayanlarada hemen gecirsin insalllah asiri ise doktorada danisin mutlaka vitaminsiz halsiz kalmayin hem siz hem bebeginiz

hala hormonlarin etkisindesindir tabiki kolay degil vucuttan atilana kadar hormonlar seninde dengen bozulabilir normla bence kafani dagitmaya calis cok gecmis olsin
Bulanti ve kusma kisuden kisiye degisir..bulantisi olmayan bir suru kisi taniyirum. Benim kusmalarim 8.haftadan sonra baslar.
aynne benimde kizimda ilkde hic yasamadim insallah bundada yasamam insallah sizde yasamazsiniz busefer diyeyeim hamile duasi kabul olurmus derler :)sizinde busfer rahat gecer ins

Selam kizlar sat 5 haziran ama gec dollenme olduğunu tahmin ediyorum 35 gunde 1 adet goruyordum son zamanlarda. yarin gidecegim ultrason icin 4887 cikti b hcg. Sata gore 6 haftalik oluyorum ama bence daha kucuk cikacak insallah hayirlisiyla gorunur.

Dusuk yapan arkadasim fatosberen
Dis gebelik olmadigina seviniyorum. Sagliksiz gebelikse dussun zaten dusuncezine katiliyorum. Keske saglikli olsaymis ama Allah 2 yavruna uzun uzun saglikli omurler versin insallah.

ya kizlae az once birinin derdini okudum resmen agladim yaziktir ya kocasi cok ilgisiz sorumsuzmus riskli hamilleik gecirmis yarin doguma gidicem hala besigi kurmadi ev pislik icinde ben surekli hastanede kaldim demis yazik ya ne adamlar var sanki tek basina dogurdu bu cocugu o kadin ve tek basina buyutmek zorunda sanki bide isminede kendi karra vercekmis bu adam once babalik duygusunu tat mera et kork kaygilan bebege esine bisey olur diye sonra ismi dusun dimi ayy sukrediyorum esime uzerime titrer hep oysaki sorunsuz yasiyorum sukur kalp sorunum etkilemiyor suan beni canin bisey istiyormu der durur

geronimo_s allah razı olsun canım aminn rabbim evlatlarımın acısını göstermesin inşallah sağlığım yerinde olsunda nasibimizde varsa ilerde belki 3.yine düşünürüz sizin güzel haberlerinizi okuyarak mutlu oluyorum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Arkadaşlar ben de aranızdayım artık, ocak şubat derken mart annesi olmak kısmet olacak inşallah :) Gecen yumurtlama döneminde her fırsatta eşimi sıkıştırmam sonucunu vermiş
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin benim ikinci çocugum olacak inş bi kızım var beş buçuk yaşında :) çok mutlu oldum ya :)

Hoşgeldiniz hayirli olsun bebisiniz Rabbim saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin

Guatirin kaç cıktı cnm 75lik kullaniyon bende 5 cıktı değer 50lik kullaniyom progeston neden 800 lekelenmenmi var çok degilmi canm ben 600 lük kullaniyom cnm

Hoşgeldiniz hayirli olsun bebisiniz Rabbim saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin
Amin inş hepimiz :) bu arada kızımda kalp atışını 7.haftada duymuştum ben,bu hamileliğimde de hemen doktora gitmeye niyetim yok bi aksi durum farketmezsem.. sizler ilk kontrollerinize gittiniz mi kan testlerini filan yaptıran var mı?

Sadece kan testi yaptırıyorum inşllh bu hafta görmeyi ve kalp sesini duymayı planlıyoruz..

Hanımlar uyku sorunu yaşayan varmı aranızda,gece ikide yatıyorum saat 4-5 yine ayaktayım ben gecenin bi yarısı dolaşıyorum ortalıkta bide herkes uyuyor diye ayrıyeten sinir oluyorum. Tamamen uyku kaçıyor bu sefer

Ben de iki üc gecedir zor uykuya dalıyorum bu ara izindeyim evdeyim biraz uyku düzenim de bozulduno yüzden tam sebebini anlamadım ama az uyuduğum kesin..

Ben de iki üc gecedir zor uykuya dalıyorum bu ara izindeyim evdeyim biraz uyku düzenim de bozulduno yüzden tam sebebini anlamadım ama az uyuduğum kesin..
Neyse bizde böyleyiz demekki yapacak bişey yokda. Ben sinirlenip ev ahalisine sarıyorum bu seferde niye çok uyuyosunuz diye artık evdekiler yaka silkiyor benden nasıl geçicek bu aylar diye

Merhaba . ben yarin kese gormeye gidececegim. Sat 5 haziran ama gec dollenme b hcg kacken kalp atisi duyulur acaba ya. Bugun 4887 idi.
Canım ben betaya 2 kere baktırdım sadece o yüzden kaç değerde duyulur bilmiyorum benimkiler genelde 6+2 gibi duyuluyor 9,10 haftaya kadar yolu var diyorlar doktorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…