- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
Serumla ben sadece akşama kadar kendimi iyi hissetmiştim ama o bile insanı mutlu ediyor..Benim de aynen devam bulantilar. Kuru kuru mahvediyor insani. Ilk bebegimde kusma yoktu ama bunda bir de surekli kusuyorum. Bos mideyle kusmak da mahvediyor insani. Kokular inanilmaz kotu yapiyor. Yavruma yaklasamiyorum. Sivi sabun kokusu bile mahvediyor. Ben de bugun hastaneye gidip serum taktirmak isticem. Tabi takarlarsa. Gecen serumdan sonra 2 gun rahatlamistim. Kani sulandirdigi icin serum kandaki betahcg goreceli olarak dusuyomus. O da normal seviyeye cikana kadar bulantilar azaliyomus.
Canım birisi yazmıştı ya kalp sorunum var diye. Karıştırdım sanırım senle. SorryyyEn azından çok soğuk içmeyeyim. Kendimi en iyi hissettiğim zaman içeyim ılık limonlu su teşekkürler canım.
Allah razı olsun benim de öyle olacağa benziyor. Yarın kontrolüm var doktora sorucam eğer bi sakıncası yoksa haftada iki kez serum taktircam. Ancak serumdan sonra inan gibi hissediyorum kendimi :/
Bugüne kadar benim bildiğim yok canım.
Ama zaten yarın kontrolüm var gidince sorucam.
Nefesim de daralıyor çünkü çok bişi yiyemiyorum.
Önemli değil canım.Canım birisi yazmıştı ya kalp sorunum var diye. Karıştırdım sanırım senle. Sorryyy
Aynı durumdayım berbat bişey insanlardan bile tiksiniyorum ne düşünsem midem bulanıyor kafayı yemek üzereyim 5 yaşında çocuğum var ona doğru düzgün yemek yapamıyorum babası dışardan getiriyor zaten zorlamayla yiyen bir çocuk ben de şimdi ilgilenemeyince iyice yemez oldu bir deri bir kemikBenim de aynen devam bulantilar. Kuru kuru mahvediyor insani. Ilk bebegimde kusma yoktu ama bunda bir de surekli kusuyorum. Bos mideyle kusmak da mahvediyor insani. Kokular inanilmaz kotu yapiyor. Yavruma yaklasamiyorum. Sivi sabun kokusu bile mahvediyor. Ben de bugun hastaneye gidip serum taktirmak isticem. Tabi takarlarsa. Gecen serumdan sonra 2 gun rahatlamistim. Kani sulandirdigi icin serum kandaki betahcg goreceli olarak dusuyomus. O da normal seviyeye cikana kadar bulantilar azaliyomus.
Teşekkür ederim tatlımEvet canim Koru'daki doktoru karsiliyor. Normal ve dogal dogum yanlisi bir doktor. Arastirmalarima gore. Instagramda da hesabi var. Ismiyle aratirsan bulabilirsin.
Evham yapma canim bence vajinal usgyle alakalı bir durum degil düşecekse zaten düşüyor bebek sağlıksiz olduğundan oluyor bu büyük oranla. ben 4+3 'te vajinal usg ile keseyi gordum hiç bir şeyde olmadi çok şükür bide vajinal usg sayesinde erkenden öğreniyoruz mesela dış gebelik olmadığını en çarşamba gitcem tekrar 5+2olmus olcam ama yine vajinal bakcak muhtemelenCok gecmis olsun canim Allah tez zamanda unuttursun yeni evlatlar nasip etsin insallah
Ya tatlım benim bgn kontrolum var ama rahmim ters diye gozukmezse yine alttan bakacak
2 kere bakildi simdiye kadar lekelenme yasamadim ama
Siz oyle soyleyince bende evham yaptim ama karnımdan gozukmuyor ki 8.haftaya girdik kismetse bgn ;(
benim dogustan tasikardi var ritim bozulkugu yani kalbim 180/200arasi atiyor bayilmaya sebeb oluyordu kucuklugumden beri ilac kullabiyordum ilacsiz bayiliyordum riskli gebelik olarak takip edildim ama allaha sukur sorunsuz gebelik gecirdim kizimda.ama ikinmaya sanciya uygun degil kalp rtmin dahada arttar dedi oyuzden sezeryan zorunluydu.allaha sukur kizimda iyi gecti hamilelik ins simdide sorun yasamam busefer ilcedeyiz enyakin hastane1saat uzaklikta baska ilde.Ne gibi kalp sorunun var canım ? Bende mitral kapak yetmezliği var ben ilk çocuğumu suni sancı ile normal Doğumla doğurdum.
Kızlar bende boğaz enfeksiyonu da var her yeri açtığım için evde ceyranda kalmaktan sanırım..
Biraz ağrı ve afedersiniz balgam var. O da çok etki ediyor mide bulantıma çünkü tıkıyor boğazımı şiddetli öğürmeden de çıkaramıyorum..
Bu konuda ne yapabilirim çok bunaldım bulantılar hastalık
Mide bulantımın hafiflediği bir an denicem canım sağol.Karbonatlı su ile günde 3-4 kez gargara, soğutulmuş adaçayı ile gargara ama içme adaçayı. Geçmiş olsun bende de var boğazda ağrı.
bal ile sut ic ilik olarak canim hem bogazina iyi gelir hem mikroplari oldurur bal.antibyotik sonucta iyi gelir.ihlamur bal ic seker yerine bal koy ilik ic.kizimda hel bogaz sorununda kendimde bunlari yaparim iyi gelir limon sık iceceklerine virusu bakteriyi yok eder limon ve c vitamini biliyorsun hafifken ise yarar.Mide bulantımın hafiflediği bir an denicem canım sağol.
Bende de durum aynı sabah kalkınca öyle bi uğrayıp gidiyor mide bulantısı, ama genel olarak iyiyim ve iştahım da çok açık şimdiden kilo almaya başladım.. özellikle de canım tatlı çekiyor.7.haftadan sonra bulantisi baslayan oldumu daha onceki hamileliginden falan hatiralayan varmi.benim suana kadar hic bulanti kusma istahsizlik gbi olumsuz hicbiseyim olmadi ama kizimda da olmamisti.acaba buda iyi mi geccek yoksa sonradan olma ihtimalide varmi diye de korkuyorum.suan inanilmaz istah artisi var bende surekli biseyler yiyorum surekli acikiyorum 2saat arayla yani.tek sorunum uyku ve halsizlik.yemek yapmakdan yemekden bikiyorum okdar cok acikiyorum yani.aserme yok henuz sizde oldumu
bal ile sut ic ilik olarak canim hem bogazina iyi gelir hem mikroplari oldurur bal.antibyotik sonucta iyi gelir.ihlamur bal ic seker yerine bal koy ilik ic.kizimda hel bogaz sorununda kendimde bunlari yaparim iyi gelir limon sık iceceklerine virusu bakteriyi yok eder limon ve c vitamini biliyorsun hafifken ise yarar.
Ben de 5+3 iken gitmiştim benim de kese 4+6 çıkmıştı doktor birebir gitmez zaten her şey normal demişti canım ki benim de günü belirgindi çatlatma iğnesi olduğum halde. Ama gün geçtikçe gününü yakalıyor çoğu en son gittiğimde sadece sat'la 2 gün farkı kalmıştı. Sıkıntı değil yani merak etme.kızlar ben de aranıza yeni katıldım. 5 haziran son adet tarihim. geçen cuma doktora gittik keseyi görmek için. o gün 5+3 tü adet tarihime göre ama ultrasonda 4.5 haftalık çıktı. kese boyu da 5.5 mm. geç döllenme olmuş muhtemelen dedi doktor. ama adetim normalde 1 gün bile gecikmez benim nasıl geç döllenme oldu anlamadım bir de haftama göre kese normal mi sizlerin nasıldı?
Benim 6. hafta başladı ve felaket gidiyor bulantılar.7.haftadan sonra bulantisi baslayan oldumu daha onceki hamileliginden falan hatiralayan varmi.benim suana kadar hic bulanti kusma istahsizlik gbi olumsuz hicbiseyim olmadi ama kizimda da olmamisti.acaba buda iyi mi geccek yoksa sonradan olma ihtimalide varmi diye de korkuyorum.suan inanilmaz istah artisi var bende surekli biseyler yiyorum surekli acikiyorum 2saat arayla yani.tek sorunum uyku ve halsizlik.yemek yapmakdan yemekden bikiyorum okdar cok acikiyorum yani.aserme yok henuz sizde oldumu
insan her şeyden şüphe duyuyormuş bu süreçte. teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.Ben de 5+3 iken gitmiştim benim de kese 4+6 çıkmıştı doktor birebir gitmez zaten her şey normal demişti canım ki benim de günü belirgindi çatlatma iğnesi olduğum halde. Ama gün geçtikçe gününü yakalıyor çoğu en son gittiğimde sadece sat'la 2 gün farkı kalmıştı. Sıkıntı değil yani merak etme.
Allah razı olsun canım benim evet düşük olmuş galiba bende bilmiyorum ki parça falan düşse bilmezmiydim acaba hep kahverengi lekelenmem arada açık kırmızı akıntım oluyodu ama şükür dış gebelik değilmiş onunla seviniyorum fakat bugün psikolojik içimde bi sıkıntı var hiç biseyden zevk almıyorum hüngür hüngür ağlamak geliyo içimden hayır olsun inşallahfatos du sanirim kullanici ismi cok gecmis olsun bebegini kaybetmissin rabbim diger evlatlarini sana bagislasin.cok sukur kendigiliginden dusuk olmus acisiz atlatmissin korktugun gbi dis gebelik olmamis.rabbm isteyen herkese nasip etsin insallah.sende tekrra dusunursen kusgina almayi nasip etsin