2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy Allah kolaylık versın çok zor bı durum

Malesef ben dış gebelik geçiriyorum. Sabah operasyona giricem. Rabbim 2 evladıma uzun ömür versin. Hepiniz sağlıkla sihatle bebeklerinize kavuşun inşallah..Allah a emanet olun
Cok gecmis olsun tatlım
Allah evladina uzun omurler versn bagislasin hemen iyi ol atlat bu gunleri insallah
Sende Allaha emanet ol iyiles

Malesef ben dış gebelik geçiriyorum. Sabah operasyona giricem. Rabbim 2 evladıma uzun ömür versin. Hepiniz sağlıkla sihatle bebeklerinize kavuşun inşallah..Allah a emanet olun

Simdiden cok cok gecmis olsun. Rabb'im evlatlarini sana bagislasin acilarini gostermesin. Insaallah kisa surede toparlanirsin..

Nargile çok geçmiş olsun. ne gibi belirtiler oldu? yoksa hiç belirti olmayıp ultrasonda mı farkedildi? belki bizlerede yardımcı olur belirti yaşadıysan.

Çok geçmiş olsun canım Allah evlatlarını sana bağışlasın.

Gec dollenmenın adetle alakası yok canım yumurtlama tarıhınle alakalı

kızlar az önce farkettimki benim bulantı açken daha çok oluyor. kahvaltı daha yapmamıştım,yatakta keyif yapıyorum 1saattir. bulantı başladı,kalktım ekmek falan attım ağzıma geçti şuan.

O zaman sole canm hamılelıgı oda ona gore davranr Allah korusun bı sıkntı olursada yapacak bısey yok

Oyy çok gecmiş olsun canım rabbım şifa versın rabbım evlatların auzun omur versın

Düzenli 28 günde 1 görüyorduysa adeti geç döllenme ihtimali azalıyor tabi. Ama düzenli adet görüp görüp hamile kalacağı zaman geç yumurtlayanlar da var tabi.
Yani kimisinın adetten hemen sonra oluo yada yenı adetıne yakın oluo faln ya o anlamada dedm belki onunkı adete yakaın oldysa gec olmstr

Kizlar bilirsiniz cok agrilarim vardi dun artik dayanamadim doktora gittim.Dune kadar hic gitmemistim 6 haftalik olsun diye bekliyordum.
Beta herzamanki gibi 3.5 kat artmis.Kese haftaya gore buyuk cikti.Bebek daha gozukmedi.
Hoplamak ziplamak cok yurumek yasak dedi.Agir isler yapmayacakmisim.Bol su ve folik asitten baska ilac icme dedi.
Net konusamiyorum carsamba tekrar gel dedi.Onumuzdeki gunlerde ne konusucam dedi neyi kastetti anlamadim.Haftalik olarak muayene etmem lazim dedi.Her hafta muayeneye cagirdi.Simdi yarin gidicem sonrasinda her hafta.
Bide agrimin asil nedeni sag kasigimda kist varmis kendiliginden gecer cok onemli degil ama agri yapar dedi surekli yat ve bol su dedi ilac vermiyorum ilac oneren doktor degilim dedi
Durum bu yarin biraz daha netlesecekmis bakalim hersey ne netlesecekse artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…