- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
Oyy Allah kolaylık versın çok zor bı durumMerhaba arkadaşlar.
Raporluydum ve çok kötüyüm giremedim hiç bakamadım ne güzel sayfalar ilerlemiş.
Hepsini okuyamadım.
Benim mide bulantılarım ilaca rağmen halen şiddetli.
Ama en azından minik minik de olsa etimek leblebi felan yiyorum.
Yarın kontrolüm var.
Bakalım bebiş ne durumda. Umarım her şey yolundadır da hastaneye yatırmaz.
Evimden tiksinir oldum her yer bana kokuyor. 10 günde 3 kilo vermişim.
Decavıt vıtamınmıydı onu 12 haftadan sonra verıolardı sankı şuan sdece folık asıt dıe bılıorumKizlar decavit aliyorum.gunde 1 tane o bulanti yaptirabilir mi acaba...baskada birsey almiyorum..
Cok gecmis olsun tatlımMalesef ben dış gebelik geçiriyorum. Sabah operasyona giricem. Rabbim 2 evladıma uzun ömür versin. Hepiniz sağlıkla sihatle bebeklerinize kavuşun inşallah..Allah a emanet olun
Hemen toparlarsin insallah. Bolbol dua ediyorum.Malesef ben dış gebelik geçiriyorum. Sabah operasyona giricem. Rabbim 2 evladıma uzun ömür versin. Hepiniz sağlıkla sihatle bebeklerinize kavuşun inşallah..Allah a emanet olun
Malesef ben dış gebelik geçiriyorum. Sabah operasyona giricem. Rabbim 2 evladıma uzun ömür versin. Hepiniz sağlıkla sihatle bebeklerinize kavuşun inşallah..Allah a emanet olun
Benimkide 15 aylık :)Arkadaşlar merhaba bende mart annesi olacağım inşallah sanırım :) ikinci çocuğum kısmetse ilki 19 aylık şuan
Çok geçmiş olsun canımMalesef ben dış gebelik geçiriyorum. Sabah operasyona giricem. Rabbim 2 evladıma uzun ömür versin. Hepiniz sağlıkla sihatle bebeklerinize kavuşun inşallah..Allah a emanet olun
Gec dollenmenın adetle alakası yok canım yumurtlama tarıhınle alakalıkızlar ben de aranıza yeni katıldım. 5 haziran son adet tarihim. geçen cuma doktora gittik keseyi görmek için. o gün 5+3 tü adet tarihime göre ama ultrasonda 4.5 haftalık çıktı. kese boyu da 5.5 mm. geç döllenme olmuş muhtemelen dedi doktor. ama adetim normalde 1 gün bile gecikmez benim nasıl geç döllenme oldu anlamadım bir de haftama göre kese normal mi sizlerin nasıldı?
Kv deyı neden getırıo sana yardım etsın dıe degıl mıHemde nasil sinirlerim tepemde.kizim cok yoruyo beni.agrilarim var.birde simdi esim aradi kayinvalideyi getircekmis hic anlayis yok adamda.yatiyom halim yok birde ona hizmet etcem
O zaman sole canm hamılelıgı oda ona gore davranr Allah korusun bı sıkntı olursada yapacak bısey yokKizlar canim cok.sıkkın.cok anlayissiz bir esim var.gec gece annesini getirdi yatili.hamileligimi kimseye söylemedik daha.bos gebelik gecirdigim icin bir kac ay once.iyice belli olsun buyusun oyle.söyleyecegiz.cok zor geciyo hamilelik yatiyorum hep agrim var halim yok cunku.simdi ben napicam onunla evde.yatamicam yemek yapmak zorunda kalcam offff yaa
Gec dollenmenın adetle alakası yok canım yumurtlama tarıhınle alakalı
Oyy çok gecmiş olsun canım rabbım şifa versın rabbım evlatların auzun omur versınMalesef ben dış gebelik geçiriyorum. Sabah operasyona giricem. Rabbim 2 evladıma uzun ömür versin. Hepiniz sağlıkla sihatle bebeklerinize kavuşun inşallah..Allah a emanet olun
Bnmkı de 21 sızden buyukmuş :) bendaha iyi durumdayım erken dıe korkuyorumdaBenimkide 15 aylık :)
Yani kimisinın adetten hemen sonra oluo yada yenı adetıne yakın oluo faln ya o anlamada dedm belki onunkı adete yakaın oldysa gec olmstrDüzenli 28 günde 1 görüyorduysa adeti geç döllenme ihtimali azalıyor tabi. Ama düzenli adet görüp görüp hamile kalacağı zaman geç yumurtlayanlar da var tabi.
Hayir xanim.ne yardimi.bebim eve gelince yerinden kalkmaz.ben hizmet edrim.yemek begenmez öyle etli agir yemek ister.cayi bile begenmez hazir suyla yapmadinmi der.sinir eder beni.Kv deyı neden getırıo sana yardım etsın dıe degıl mı
Allah yardimcin olsun canimHayir xanim.ne yardimi.bebim eve gelince yerinden kalkmaz.ben hizmet edrim.yemek begenmez öyle etli agir yemek ister.cayi bile begenmez hazir suyla yapmadinmi der.sinir eder beni.