Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr çok geç çağırmış seni canmLekelenmem var zaten alttan baktırmak istemiyorum bende o yüzden doktor 9.hafta gel dedi bana ama daha erken görsem içim rahatlayacak
Aynı durumdayım berbat bişey insanlardan bile tiksiniyorum ne düşünsem midem bulanıyor kafayı yemek üzereyim 5 yaşında çocuğum var ona doğru düzgün yemek yapamıyorum babası dışardan getiriyor zaten zorlamayla yiyen bir çocuk ben de şimdi ilgilenemeyince iyice yemez oldu bir deri bir kemik kimsem de yok. Sanırım memlekete annemin yanına gideceğim. Umarım okul açılana kadar düzelirim
Mide bulantımın hafiflediği bir an denicem canım sağol.
7.haftadan sonra bulantisi baslayan oldumu daha onceki hamileliginden falan hatiralayan varmi.benim suana kadar hic bulanti kusma istahsizlik gbi olumsuz hicbiseyim olmadi ama kizimda da olmamisti.acaba buda iyi mi geccek yoksa sonradan olma ihtimalide varmi diye de korkuyorum.suan inanilmaz istah artisi var bende surekli biseyler yiyorum surekli acikiyorum 2saat arayla yani.tek sorunum uyku ve halsizlik.yemek yapmakdan yemekden bikiyorum okdar cok acikiyorum yani.aserme yok henuz sizde oldumu
Allah razı olsun canım benim evet düşük olmuş galiba bende bilmiyorum ki parça falan düşse bilmezmiydim acaba hep kahverengi lekelenmem arada açık kırmızı akıntım oluyodu ama şükür dış gebelik değilmiş onunla seviniyorum fakat bugün psikolojik içimde bi sıkıntı var hiç biseyden zevk almıyorum hüngür hüngür ağlamak geliyo içimden hayır olsun inşallah
Kızlar bebeginizin kalp atışını duydunuz muyada keseyi gördünüz mü kaçıncı haftadasınz ?
Bugün 7+3tüm. Tam 5haftalıkken kese 7 haftalıkken kalp atışı gördüm.Kızlar bebeginizin kalp atışını duydunuz muyada keseyi gördünüz mü kaçıncı haftadasınz ?
6 tüp kan verdim demir, d vitamini, B12, tsh, elisa testleri ne varsa yapıldı. Ayrıca idrar tahlili yaptırmakta da fayda var bende idrarda lökosit çıktı idrar kültürü de verdim onda da bişeyler var yarın doktora göstericem.Amin inş hepimiz :) bu arada kızımda kalp atışını 7.haftada duymuştum ben,bu hamileliğimde de hemen doktora gitmeye niyetim yok bi aksi durum farketmezsem.. sizler ilk kontrollerinize gittiniz mi kan testlerini filan yaptıran var mı?
Kişiden kişiye değişiyor. Genelde bulantı kalp atışlarıyla birlikte başlayabiliyor. Benim ilk hamileliğimle şimdiki hamileliğim çok farklı. İlkinde bu tarihlerde yoğun bulantı kusmam vardı herşeyden tiksiniyordum. Bunda sadece sabahları biraz oluyor ama kusma olmadı daha iyi geçiyor şimdilik. Ama ilk hamileliğimde hiç gaz sindirim problemim yoktu. Bunda da o varKızlar ben 5.haftadayım çarşamba kontrolüm var ama bugün bir tiksinme bir bulantı başladı mutfakta aldığım en ufak soğan kokusu bile öğürmeme sebep oluyor çok erken degilmi yaa bu bulantı için
Allah kolaylıklar versin eşimize daha derdimizi anlatamıyoruz bazen işte..Kizlar canim cok.sıkkın.cok anlayissiz bir esim var.gec gece annesini getirdi yatili.hamileligimi kimseye söylemedik daha.bos gebelik gecirdigim icin bir kac ay once.iyice belli olsun buyusun oyle.söyleyecegiz.cok zor geciyo hamilelik yatiyorum hep agrim var halim yok cunku.simdi ben napicam onunla evde.yatamicam yemek yapmak zorunda kalcam offff yaa
Kizlar canim cok.sıkkın.cok anlayissiz bir esim var.gec gece annesini getirdi yatili.hamileligimi kimseye söylemedik daha.bos gebelik gecirdigim icin bir kac ay once.iyice belli olsun buyusun oyle.söyleyecegiz.cok zor geciyo hamilelik yatiyorum hep agrim var halim yok cunku.simdi ben napicam onunla evde.yatamicam yemek yapmak zorunda kalcam offff yaa
Kan testleri için ne kadar ücret aldılar peki ,tabi özel hastaneyse arkadaşım? Benim de bu gebeliğimde mide bulantım olmasa keşke yemek yapamamak başkalarına muhtaç olmak çok zorlamıştı beniBugün 7+3tüm. Tam 5haftalıkken kese 7 haftalıkken kalp atışı gördüm.
6 tüp kan verdim demir, d vitamini, B12, tsh, elisa testleri ne varsa yapıldı. Ayrıca idrar tahlili yaptırmakta da fayda var bende idrarda lökosit çıktı idrar kültürü de verdim onda da bişeyler var yarın doktora göstericem.
Kişiden kişiye değişiyor. Genelde bulantı kalp atışlarıyla birlikte başlayabiliyor. Benim ilk hamileliğimle şimdiki hamileliğim çok farklı. İlkinde bu tarihlerde yoğun bulantı kusmam vardı herşeyden tiksiniyordum. Bunda sadece sabahları biraz oluyor ama kusma olmadı daha iyi geçiyor şimdilik. Ama ilk hamileliğimde hiç gaz sindirim problemim yoktu. Bunda da o var
Kendini yorup strese girmektense bence kayınvalidene anlat canım,bizde herkese haber verdik düşük boş gebelik vs vs olursa napalım hepsi Allahtan.. eve gelmeseydi söylemezdin de gelmiş bilsin faydası olsun bariKizlar canim cok.sıkkın.cok anlayissiz bir esim var.gec gece annesini getirdi yatili.hamileligimi kimseye söylemedik daha.bos gebelik gecirdigim icin bir kac ay once.iyice belli olsun buyusun oyle.söyleyecegiz.cok zor geciyo hamilelik yatiyorum hep agrim var halim yok cunku.simdi ben napicam onunla evde.yatamicam yemek yapmak zorunda kalcam offff yaa
Ben ona soylersem duymayan kalmaz agzi cok gevsek.cok laf ediyolar.onun yuzunden ilk gebeligimde bebegimin kalbi durdu.okadar uzduki beni o gece kaybettim bebegimi.istemiyorum hemen bilmesini aslinda.Kendini yorup strese girmektense bence kayınvalidene anlat canım,bizde herkese haber verdik düşük boş gebelik vs vs olursa napalım hepsi Allahtan.. eve gelmeseydi söylemezdin de gelmiş bilsin faydası olsun bari
kendisi cok bencildir yapmazki.birde yemek begenme sinir olup durucam artik.ben kirada oturuyorum cok ufak bir evde.onun koca dairesi var ama kapatip kizlarinda kaliyo.tek erkekde benim esim.ama hic kiymetimiz yok.daha torununa bir corap almamistir heves edip.ama esim tapar annesine.ben kizim hep ikinci plandayiz.biz asla mesela onun evine gidemeyiz istemez ama o gelir kalirYahu su esleri anlamiyorum. Senin halini gormuyor bilmiyor mu? Gercekten bu erkeklee cok anlayissiz. Rahatsizim halsizim de mumkun oldugunca kalkma, hatta yuzsuzluge vur. Annecim ben de kendimi cok kotu hissediyorum, ne yemek yapacak ne yerimden kalkacak halim var, geldigin cok iyi oldu de
Progestoran 600 luk kullaniyorum cunku benimki tup bebek canimGuatirin kaç cıktı cnm 75lik kullaniyon bende 5 cıktı değer 50lik kullaniyom progeston neden 800 lekelenmenmi var çok degilmi canm ben 600 lük kullaniyom cnm
Y
kendisi cok bencildir yapmazki.birde yemek begenme sinir olup durucam artik.ben kirada oturuyorum cok ufak bir evde.onun koca dairesi var ama kapatip kizlarinda kaliyo.tek erkekde benim esim.ama hic kiymetimiz yok.daha torununa bir corap almamistir heves edip.ama esim tapar annesine.ben kizim hep ikinci plandayiz.biz asla mesela onun evine gidemeyiz istemez ama o gelir kalir
Üniversite hastanesinde yaptırdım çok da memnun kaldım herşeye bakıldı. Özelde nasıldır bilemiyorum. İlk hamileliğimde özel hastanede yaptırmıştım ama 3 yıl geçti hiç hatırlayamıyorum çok yüksek ücret ödememiştik ücretleri uygun bi hastaneydi. Mide bulantılarının ne fena bişey olduğunu bilirim ilk hamileliğimde mutfağa adım bile atamıyordum herşey kokuyordu burnuma. İnş hafif atlatırsınKan testleri için ne kadar ücret aldılar peki ,tabi özel hastaneyse arkadaşım? Benim de bu gebeliğimde mide bulantım olmasa keşke yemek yapamamak başkalarına muhtaç olmak çok zorlamıştı beni
Canım bizim mesajlarımızın altında hamilelik takvimi- hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın kısmı var ya ordan girebilirsin. Ya da profil bilgilerine girip ordan yapabilirsin tahmini doğum tarihi yazıyorHamilelik takvimini nerden yapıyoruz kızlar
Tamm canm birazda tedbir amaçlı ben pruloton iğnece kullanıyorum rabbim korusun rlyavrularimizi insProgestoran 600 luk kullaniyorum cunku benimki tup bebek canim
Fitilin fazlası gelıyordur bende kuallnıordum fıtıl yanı fazlası kalkınca gelıor gecmş olsun tekrardan umarım birdaha leke falan gormezsınGünaydın herkese.. progesteron kullanıyorum gece yatmadan fitil şeklinde şükür lekelenmem geçti..ama kremsi bir şey geliyor vajinadan bu normal mi ilaçtan dolayı mı oluyor geri mi geliyor nedir fazlası..bilenler kullananlar var mı