2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah. Hayırlısı olsun.

Hamiş arkadaşlarım öncelikle tebrik ediyorum sizleri..
Ben bugün iğnenin 14. günündeyim..
Bu sabah da idrar testi yaptım veee bu sabah içim daha çok rahatladı bi tık daha koyulaşmış..
Sabah hemen gittim kan verdim..
10:40 gibi çıkacak sizlerle paylaşırım..
Bu sabah ki testim de bu.

Çıktı mı sonucun. Merak ediyorum.

Benim akıntım ve kasık bel ağrıların iğneden sonra hep oldu canım ama bel ve kasık ağrım dünden beri baya şiddetli..
Akıntı da ara ara beyaz yoğun geliyor..

Benim akıntım ve kasık bel ağrıların iğneden sonra hep oldu canım ama bel ve kasık ağrım dünden beri baya şiddetli..
Akıntı da ara ara beyaz yoğun geliyor..
Benim hiç akıntım yok. Normalde yumurtlama akıntım bir hafta sürerdi. İğneden sonra sadece 3-4 gün akıntım oldu. Antibiyoktik kullandım diye belki de. Aman, neyse bakalım. Bekliyorum hala.

Merhaba arkadaşlar. . Rabbin kısmet eder ise ben de mart annesi olucam inşaallah . Tahmini doğum tarihi 1 martı gosteriyor. Bugün veya yarın adet olmam gerekiyordu test yaptım pozitif cıktı .Bir tane de 2016 nisan doğumlu oğlum var,ınsaallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza alalim.

Oy oy hoşgeldin..
Benim de tahminin doğum tarihi 2 mart :)
Hayırlı olsun..
Ben kalbini duyunca takvim yapim diyorum korkuyorum :)

Oy oy hoşgeldin..
Benim de tahminin doğum tarihi 2 mart :)
Hayırlı olsun..
Ben kalbini duyunca takvim yapim diyorum korkuyorum :)

Hoş bulduk arkadaşım amin hepimize hayırlı olsun inşaallah. Açıkçası oglumdan önce iki kaybim var ve oğlumu kucağıma alana dek hep korku kaygı yaşadım .inşaallah şimdi o korkuyu kaygıyı atmak için ekledim takvimi .beni motive ediyo bu takvim

Benim de oğlumdan önce bi kaybım var..
Seni çok iyi anlıyorum her kontrole elim yüreğimde giderdim..
İnşallah hep iyi şeyler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…