Mrb canım hoşgeldin hayırlı olsun günlerimiz aynı. Ayrıca benim de bir kızım var 2016 şubat doğumluMerhaba arkadaşlar. . Rabbin kısmet eder ise ben de mart annesi olucam inşaallah . Tahmini doğum tarihi 1 martı gosteriyor. Bugün veya yarın adet olmam gerekiyordu test yaptım pozitif cıktı .Bir tane de 2016 nisan doğumlu oğlum var,ınsaallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza alalim.
Mrb canım hoşgeldin hayırlı olsun günlerimiz aynı. Ayrıca benim de bir kızım var 2016 şubat doğumlu
Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah.Merhabalar ben yeniyim ve hiç bir şey bilmiyorum sat 26 mayıstı test yaptım ve pozitif çıktı. Herhalde marta denk geliyor
İnş canım.. ben de aynı şekilde düşünerek 2.yi istedimHoş buldum canım amin seninde hayırlı olsun inşaallah. Ne güzel ilk cocuklarimizin da doğum tarihleri yakınmış. Ben en çok oğlum için istiyorum kardeşi olsun yalnız büyümesin diye .inşaallah sağlıcakla kucagimiza alalim yavrularımızı .
Amiiiiiinnnnnnn inşaAllahHayırlı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah.
Yani son adet tarihiniz ne ve öğrendiğiniz gün neMerhaba öncelikle herkese sağlıklı huzurlu güzel rahat bir hamilelik diliyorum ,
bat a 7 kala kan testiyle öğrendim bende ,aylardır bekliyorduk Allah’a şükürler olsun.değerim 15,20 , Dr 4 gün sonra bir daha baktır dedi , gün aşırı mı ikiye katlıyordu ??? sizce nasıl bu değer ???
Şimdi yapmamız gereken nedir??? Neleri dikkate alıcaz ??? Kullandığınız vitaminler varmı ??
Arkadaşım, seni üzmek istemem ama, çatlatma iğnesi olmuşsun madem, bir haftalık sonuç doğru bir sonuç olmayabilir diye düşünüyorum. Aynı tarihte çatlatma iğnesi oldum. Bir hafta sonra değerim 17,5 çıktı. İki gün sonra 4,5. İğnenin içerdiği beta hcg nin vücuttan atılması yaklaşık 10 gün sürüyor. Şu an benim 11. günüm ve sıfırlandı kan değerim. Hamilelik varsa bundan sonra belli olacak. Tabi inşallah sen hamilesindir ama en kısa zamanda tekrar kan ver bence13 Haziran da çatlatma iğnesi oldu 15 Haziran cuma çatladı hem hissettim hemde Dr o günü söylemişti 22 Haziran da progestron testi yaptır süreç doğru ilerlemişmi görelim dedi ben kan vermişken betaya da baktırayım dedim çıkmaz yaptırma demesine rağmen beta da istedim yani bir cuma çatladı öbür cuma kanda çıktı bir sonraki cuma 29 Haziran adet tarihim bir hafta önce öğrendim senin kaçıncı gün şuanda
Hayırlısı olsun, inşallah artmıştır değerin.Ya bunu bilmiyordum hayırlısı yarın bi daha vericem zaten bakalım
Canım sen çatlatma iğnesi kullanmış mıydın? Ben kızıma hamileliğimi adetim 3 gün geçince idrar testinde öğrenmiştim.(28 günde adet oluyorum.) Öncesinde hep negatifti.Selam aleyküm arakadaşlar hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ben bu ay çok umutluydum adet gunum yarin bu sabah yaptım negatif nasip değilmiş herşeyin hayırlısı
Benle aynısın canım benim de sat 26 mayıs :)Merhabalar ben yeniyim ve hiç bir şey bilmiyorum sat 26 mayıstı test yaptım ve pozitif çıktı. Herhalde marta denk geliyor
Hoşgeldin sen deee :)))Ben de varım inşallah sat 28 Mayıstıbeklenne doğum saglıkla ve hayırlısıyla Mart ın ilk haftası
İkiz olmasın?Kızlar ben cuma günü hcg vermiştim değerim 100.7 çıkmıştı.
Pazar günü de 416.7 çıktı.
2 günde 4 kat artması normal mi?
Genel olarak normal diyorlar ama.
Ben de ilk defa oldu..
Ay canım ben de ilk görünce öyle heyecanlandım ama sonra dedim biraz imkansız ailemizde yok..İkiz olmasın?