E hadi inşallah :)Ay canım ben de ilk görünce öyle heyecanlandım ama sonra dedim biraz imkansız ailemizde yok..
Okudum bir de böyle yüksek de çıkabiliyormuş tek gebelik de olsa..
İnşallah öyle bir mucize olsa da ikiz olsa
İğne gününü saymayacaksın canım..Dahil edersek, iğnenin 13. gününde oluyorum. Adetim yarın mı olur yarından sonra mı? Sorular sorular...
Benle aynısın canım benim de sat 26 mayıs :)
İnşallah kalp atışlarını duyarsak doğum tarihleri aynı :)
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde inşaAllah sizin de mi ilk gebelik?
Evde hiç test yok. Hastaneye gitmeye de korkuyorum. Kasıklarım da ağrıyor. Adet olacakmışım gibi hissediyorum.İğne gününü saymayacaksın canım..
Yani bugün o zaman iğnenin 12. günündesin..
Normal olarak diyorlar ki yumurta döllenmediyse 15. gün regl oluyorsun..
Test yapsana ben 12. gün hayalet çizgi ile başlamıştım :)
Kasık ağrısından üümitsizlenme canım benim..Evde hiç test yok. Hastaneye gitmeye de korkuyorum. Kasıklarım da ağrıyor. Adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Dışarı çıkarsam bakayım. Yazarım buraya.Kasık ağrısından üümitsizlenme canım benim..
Benim 12. günden itibaren kasık ve bel ağrılarım o kadar fenaydı ki ki hala da öyle devam ediyor..
Evde bildiğin kıpırdayamıyorum bile bazen vurunca..
Hatta kan testi yaptırmamış olsam kesin bebek düşüyor dicem o kadar ağrıyor düşün.
Gece bile dönerken bıçak saplaıyo gibi hiç rahat değilim..
Bence bi test al dene..
3 tane felan al yarın sabah da yaparsın :)
Bat tarihi geçeli 3 gün oldu
Çok erken canım tabi ki görünmez :)Bat tarihi geçeli 3 gün oldu
Yok canım hiç bişey kullanmadim benimde 3 ay önce bi düşüğüm oldu ondada adetime 3 gun kala cikmisti kizimdada adetim iki gun gecikmisti tabi değişiyor geç döllenme olabilir erken olabilir benim normal adetim 30 31Canım sen çatlatma iğnesi kullanmış mıydın? Ben kızıma hamileliğimi adetim 3 gün geçince idrar testinde öğrenmiştim.(28 günde adet oluyorum.) Öncesinde hep negatifti.
Ne mutlu. Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah.Selam kızlar bende bugün ogrendım hamıle olduğumu tüp bebek yapılmıştı bugün transferın 11.gunuydu çok şükür pozıtıf sonucu aldık
Canm bende beta hcg 5.45 ile tesadüfen öğrendimBhcg 17,5. Ben çatlatma iğnesinin etkisi olduğunu biliyorum ama üroloji doktoru hamilesin diyor. Neyse öyle düşünsünler de ona göre tedavi yazsınlar
Canm bende 22 haftalık kaybettim bebeğimi senin sebep neydi cnmSaol canm umarım bu defa kuacgma ilarım ilkini 29.haftada kaybetmştm