2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir şey soracağım. İğneden sonra gün sayarken iğne olduğumuz günü dahil ederek mi saydınız ?

Dahil edersek, iğnenin 13. gününde oluyorum. Adetim yarın mı olur yarından sonra mı? Sorular sorular...

Dahil edersek, iğnenin 13. gününde oluyorum. Adetim yarın mı olur yarından sonra mı? Sorular sorular...
İğne gününü saymayacaksın canım..
Yani bugün o zaman iğnenin 12. günündesin..
Normal olarak diyorlar ki yumurta döllenmediyse 15. gün regl oluyorsun..
Test yapsana ben 12. gün hayalet çizgi ile başlamıştım :)

Evde hiç test yok. Hastaneye gitmeye de korkuyorum. Kasıklarım da ağrıyor. Adet olacakmışım gibi hissediyorum.

Evde hiç test yok. Hastaneye gitmeye de korkuyorum. Kasıklarım da ağrıyor. Adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Kasık ağrısından üümitsizlenme canım benim..
Benim 12. günden itibaren kasık ve bel ağrılarım o kadar fenaydı ki ki hala da öyle devam ediyor..
Evde bildiğin kıpırdayamıyorum bile bazen vurunca..
Hatta kan testi yaptırmamış olsam kesin bebek düşüyor dicem o kadar ağrıyor düşün.
Gece bile dönerken bıçak saplaıyo gibi hiç rahat değilim..
Bence bi test al dene..
3 tane felan al yarın sabah da yaparsın :)

Dışarı çıkarsam bakayım. Yazarım buraya.

Ben bugün doktora gittim önce ultrasona aldı hiç birşey göremedi kan testi istedi 106 çıktı 2 gün sonra bir daha istedi. Çok mu düşük oran

Canım sen çatlatma iğnesi kullanmış mıydın? Ben kızıma hamileliğimi adetim 3 gün geçince idrar testinde öğrenmiştim.(28 günde adet oluyorum.) Öncesinde hep negatifti.
Yok canım hiç bişey kullanmadim benimde 3 ay önce bi düşüğüm oldu ondada adetime 3 gun kala cikmisti kizimdada adetim iki gun gecikmisti tabi değişiyor geç döllenme olabilir erken olabilir benim normal adetim 30 31

C cemre_naz canım bende şimdi okudum merak ettim ne yaptin inşallah güzel haberler verirsin benimde bugün adet günüm hayla gelen giden yok bakalım hayırlısı olmasam yarin gitip bir test daha alıp yapmak istiyorum

Ben bugün hiçbir yere gidemedim. Zaten yakın çevremde eczane falan da yok. Yarın kan vermeye giderim hastaneye. Daha kan sonucumu göremeden adet olacakmışım gibi hissediyorum. Karamsarlaştım yine. Halbuki bugüne kadar çok pozitiftim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…