İnşallah canım ama benim kasık ağrım var test beni yanıltacak gibi hissediyorumAmin amin canım inşallah..
Günlerimiz de çok yakın..
Belki bakarsın Allah nasip eder aynı zamanda doğururuz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ama benim kasık ağrım var test beni yanıltacak gibi hissediyorumAmin amin canım inşallah..
Günlerimiz de çok yakın..
Belki bakarsın Allah nasip eder aynı zamanda doğururuz :))
Benim bel ve kasık ağrım iğneden sonra hep oldu canım hele bugün sabahtan beri baya şiddetli adım bile atarken can ım acıyor..İnşallah canım ama benim kasık ağrım var test beni yanıltacak gibi hissediyorum
İnşallah canım ama benim kasık ağrım var test beni yanıltacak gibi hissediyorum
Benim bel ve kasık ağrım iğneden sonra hep oldu canım hele bugün sabahtan beri baya şiddetli adım bile atarken can ım acıyor..
Sanırım bebişimizden o yerleşiyor hala :)
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sağlıkla kucaklayın inşallahMrb anne adayları yarın 22 haziran adet günüm. 4 gün kala yaptığım testle öğrendim. Böyle çıkmıştı:
Eki Görüntüle 2159352
Bu da 3 gün kala:
Eki Görüntüle 2159353
Yarın sabah bi test daha yapıcam koyu kırmızı görmek istiyorum
Canım negatif mi çok silik mi?kızlar bunları hepsi bende de var ama sabah testim negatifti yani çok çok silik bir çizgi
bunlar gebelik ve adet ortak belirtileri
ama testleriniz güzel maşallah endişe edip üzme kendini
sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza
canım bu erken gebelik testi yaa çok silik olunca ben pek ihtimal vermiyorum açıkcasıCanım negatif mi çok silik mi?
Çok silikse sen de gebesin..
Hmm normal gebelik testi negatifti de mi..canım bu erken gebelik testi yaa çok silik olunca ben pek ihtimal vermiyorum açıkcası
belki hala iğne etkisini algılıyordur diye düşünüyorum
normal gebelik silik çıksa şüphelenirdim am buna pek ihtimal vermedim
canım 2 gün önce normal gebelik silik çıkmıştıHmm normal gebelik testi negatifti de mi..
Benle aynıydın sen..
Sana sürpriz yapar belki :)
Ben erken gebelik testi almak istemiştim ogün eczane yok deyince 4 tane normal gebelik testi almıştım bir tane kaldı elimde..canım 2 gün önce normal gebelik silik çıkmıştı
iğneden sanırım
bugünde erken gebelik yaptım hatta sabah göremedim o çizgiyi uykulu uykulu
arkadaşım git bir bak dedi kapağı var zaten bu testin değişik biraz buğulu bir kapak var seçemiyorsun
kapağı çıkardım gölge gibi var ama pembe belirgin değil
onun için ihtimal vermedim
olsa çıkardı heralde erken gebelikte
var mı böyle erken gebelik negatif olup sonra hamile olduğunu öğrenen bilmiyorum
benim bu testi ovü ile hediye göndermiştiBen erken gebelik testi almak istemiştim ogün eczane yok deyince 4 tane normal gebelik testi almıştım bir tane kaldı elimde..
O yüzden hiç bilmiyorum ki canım..
Öyle tabi ki canım..benim bu testi ovü ile hediye göndermişti
laboquick marka, bi iki yerde yanlış sonuç veriyor diye okudum ama bilemiyorum
kimisi de memnun kalmış
bekleyip göreceğiz varsa zaten belli olur
yoksada nasip devam edeceğiz inşallah
Insallah canim bebegin seninledirMerhaba kızlarrrrrrrrrr..
İğnenin 11. günü (dün) testim negatifti.İğnenin etkisi geçmişti sanırım.
Bugün öğlen yaptığım testte hayalet pembe silik çizgiyi gördüm..
Umarım bebeğimdir..
İki gün daha yapıcam koyulaşırsa kesin gebeyim..
Eki Görüntüle 2158905
Insallah canim benim bende sabirsizlikla bekliyorumHemen hemen aynı zamanda öğreneceğiz. İnşallah hamileyizdir. İnşallah hayırlısıyla birbirimize güzel haberler veririz :)
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşhayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sağlıkla kucaklayın inşallah
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah.Kızlar yumurtlamann 13.günü kan testi yaptm sonç 30.34 sanırım hamişim
Allah isteyen herkese nasip etsin