- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
Sagol cnm insallahHayirli olsun canim Allah nasip ederse ayni gun dogumumuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm insallahHayirli olsun canim Allah nasip ederse ayni gun dogumumuz
Gercekten hcg çok yuksek ama herhangi bi yorum yapilmasi icinde erken cnm hem dış gebelik hem mol gebelik gecirmis birisi olarak ilk gunlerde bu kadar yukselmedigini söyleyebilirimSat 13 haziran.. 28 günlük adet döngümde 11 temmuz olması gereken regl bugüne kadar başlamayınca doktor yolunu turrum.. beta hcg 9394 . Ancak sabahtan beri kahve rengi lekeleme ve karin ağrı hissediyorum. Dış gebelik yada düşük yapıor olabilirmiyim. Doktor pek aydınlatmadı bu değerle rahimde keseyi görmesi gerekirdi degilmi.
Var cnm .hibor kullaniyorum. Bende 6 yillik evliyim 5 tüp bebek denemesi kimyasal gebelik dis gebelik mol gebelik neler neler gecirdim 6. Tup bebegim çok sukur tuttu ve insallah hersey bu defa yolunda gider insallahMerhaba kızlar ben kendimi biraz tanıtayım 4 yıllık evliyim 27 yaşımdayım 2 kürtajım var hiç evladım yok 1 buçuk senedir deniyorduk enson tüp bebek olacak dedi doktor ve tüp bebeğe başvurduk ama rabbim nasip etti hamileliyim şuan çok şükür.bende kan pıhtılaşması varmış hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum karnıma . Rabbim evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin lütfen banada dua edin rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Kan sulandırıcı kullanan var mı
Bende öyle istiyoeu ilk çocuklar nkdr araları olucakManisa’da yaşayan var mı acaba? Ben de doktor arıyorum ya İzmir’de Volkan Serhat Dede ya da Manisa’da özgür atlı düşündüklerim arasında. Ben sezeryan sonrası normal Doğum istiyorum bir sorun olmazsa o yüzden şimdilik bunlar dışında yaptıran duymadım sizin bildikleriniz varsa önerebilirsiniz
İnşallah hamileliğin çok güzel geçer ve rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin hiç sıkıntı çekmeyesinn amin aminVar cnm .hibor kullaniyorum. Bende 6 yillik evliyim 5 tüp bebek denemesi kimyasal gebelik dis gebelik mol gebelik neler neler gecirdim 6. Tup bebegim çok sukur tuttu ve insallah hersey bu defa yolunda gider insallah
Sait Yucebilgine gidecegim. Gecen hamileligimde ona gitmistim. Kendinden cok emin. Gebeligimin basinda kasilmalardan dolayi dusuk tehtidim vardi. Proluton progesteron verdi hep rahatlatti beni. 27 haftalikken de amnion zarim delinmis erken suyum geldi. Baska doktorlara gore hemen hastane yatisi ve antibiyotik kullanmam gerekiyordu ama Sait hoca bilgili oldugundan nadir olan bir durum yasadigimi amnion zarinin uztten delindigini kipirdamadan yatarsam ve idrar sonrasi temizlige cok rmdikkat edersem enfeksiyon kapmayacagimi soyledi. Dedigi her sey cikti. Cok tecrubeli bir doktor. Biraz hareket etsem pantolonum dizime kadar seffaf su ile islaniyordu. Cocugumun suyu hep azdi. Sonuc olarak 27 haftalik gelmisti suyum ama doğumda 39+1 de aciklik 8 cm ken elle patlatildi. Cok şükür. Uzun uzun anlattim. Doktoruma guvendim o nedese yaptim. boyle uzun uzun anlattim kusura bakmayin.Izmirde olan arkadaşlar varmış bende ızmirdeyim hangi dra gidiyorsunuz arkadaslar
Ahmet Akkoca var dogal dogum taraftari suda dogum falan bile yaptiriyormus. Eminim sezaryen sonrasi normal dogum yaptiriyordur.Manisa’da yaşayan var mı acaba? Ben de doktor arıyorum ya İzmir’de Volkan Serhat Dede ya da Manisa’da özgür atlı düşündüklerim arasında. Ben sezeryan sonrası normal Doğum istiyorum bir sorun olmazsa o yüzden şimdilik bunlar dışında yaptıran duymadım sizin bildikleriniz varsa önerebilirsiniz
Evet canım ama beklemiyordum yine de :)İsteyerk mi hamıle kaldınız
Tatvan desen sana hemen Salih Serin i tavsiye ederdim. Ben ilk bebeğimi onda doğurdum yine onda doğururum:)Kızlar aranızda Van’da ikamet eden var mi doktor konusunda yardıma ihtiyacım var
5.5 yaş canım görüştüğüm doktor 4 yıl dedi bana bilmiyorum sen de sorabilirsinBende öyle istiyoeu ilk çocuklar nkdr araları olucak
Benim 2 yıl 9 aynolucak tam
Araştırayım canım onu da sağol :)Sait Yucebilgine gidecegim. Gecen hamileligimde ona gitmistim. Kendinden cok emin. Gebeligimin basinda kasilmalardan dolayi dusuk tehtidim vardi. Proluton progesteron verdi hep rahatlatti beni. 27 haftalikken de amnion zarim delinmis erken suyum geldi. Baska doktorlara gore hemen hastane yatisi ve antibiyotik kullanmam gerekiyordu ama Sait hoca bilgili oldugundan nadir olan bir durum yasadigimi amnion zarinin uztten delindigini kipirdamadan yatarsam ve idrar sonrasi temizlige cok rmdikkat edersem enfeksiyon kapmayacagimi soyledi. Dedigi her sey cikti. Cok tecrubeli bir doktor. Biraz hareket etsem pantolonum dizime kadar seffaf su ile islaniyordu. Cocugumun suyu hep azdi. Sonuc olarak 27 haftalik gelmisti suyum ama doğumda 39+1 de aciklik 8 cm ken elle patlatildi. Cok şükür. Uzun uzun anlattim. Doktoruma guvendim o nedese yaptim. boyle uzun uzun anlattim kusura bakmayin.
Ahmet Akkoca var dogal dogum taraftari suda dogum falan bile yaptiriyormus. Eminim sezaryen sonrasi normal dogum yaptiriyordur.
Ben de feci bir bas agrisiyla uyandim. Ense kökü ve boynum cok agriyordu. Hayatimda başımın agridigi cok nadirdir. Tansiyonum yukseldi diye korktum 90- 60. Hep dusuk zaten gebelikte daha da cok dusuyor. 80 50 gidiyor genelde. Simdi daha iyiyim. Midem bulaniyor ozellikle yemegin ortasinda ama hic kusmadim. Yemem de cok fazla etkilenmiyor mide bulantisi cok fena sey bu dertten muzdarip arkadaslarim hemen iyilesin insallahHerkese günaydın bende baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım ama hemen geçiyor benim şükür.. herkese hayırlı pazarlar..
Ben clexane kullaniyorumMerhaba kızlar ben kendimi biraz tanıtayım 4 yıllık evliyim 27 yaşımdayım 2 kürtajım var hiç evladım yok 1 buçuk senedir deniyorduk enson tüp bebek olacak dedi doktor ve tüp bebeğe başvurduk ama rabbim nasip etti hamileliyim şuan çok şükür.bende kan pıhtılaşması varmış hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum karnıma . Rabbim evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin lütfen banada dua edin rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Kan sulandırıcı kullanan var mı
Benim de başım ağrıyor her gün nerdeyse ilaç da içemiyorsun zor oluyorBen de feci bir bas agrisiyla uyandim. Ense kökü ve boynum cok agriyordu. Hayatimda başımın agridigi cok nadirdir. Tansiyonum yukseldi diye korktum 90- 60. Hep dusuk zaten gebelikte daha da cok dusuyor. 80 50 gidiyor genelde. Simdi daha iyiyim. Midem bulaniyor ozellikle yemegin ortasinda ama hic kusmadim. Yemem de cok fazla etkilenmiyor mide bulantisi cok fena sey bu dertten muzdarip arkadaslarim hemen iyilesin insallah
Şimdilik iyiyiz canım sen nasılsınNasılsınız kızlar
Anladım canim birkaç haftaya vana taşınıyoruz eşimin tayini dolayisiyla ve ben vanı hiç bilmiyorum tanıdık bile yok belki buradan cikar birisi de doktor tavsiyesi verir demiştimTatvan desen sana hemen Salih Serin i tavsiye ederdim. Ben ilk bebeğimi onda doğurdum yine onda doğururum:)
İyiyiz şükür 6.haftadan korkuyorum hep mide bulantıları o zaman başlıyor diyorlar ondan önce tadını çıkarmaya çalışıyorum hamisliginNasılsınız kızlar