Van güzel yer :) ben eşimin işi dolayısıyla Bitlis - Ahlattayım. Van gölü kıyısında küçük bir ilçe :) Vana da gittik güzel yer :) Van gölü deniz gibi çok güzel seversin :) sadece trafiği kötü Van’ınAnladım canim birkaç haftaya vana taşınıyoruz eşimin tayini dolayisiyla ve ben vanı hiç bilmiyorum tanıdık bile yok belki buradan cikar birisi de doktor tavsiyesi verir demiştim
Benim kızımda 6.haftada başladı hemde nasıl başladı. Ölüm döşeğinde gibi yatıyordum. İlk 5 ay hep serumla geçti.İyiyiz şükür 6.haftadan korkuyorum hep mide bulantıları o zaman başlıyor diyorlar ondan önce tadını çıkarmaya çalışıyorum hamisligin
İnsallah canim teşekkür ederim güzel enerjin icinVan güzel yer :) ben eşimin işi dolayısıyla Bitlis - Ahlattayım. Van gölü kıyısında küçük bir ilçe :) Vana da gittik güzel yer :) Van gölü deniz gibi çok güzel seversin :) sadece trafiği kötü Van’ın
Hatta sana bir Van gölünün fotosunu yollayımİnsallah canim teşekkür ederim güzel enerjin icin
Ne guzel maşşallah inşallah benımkılerde oyle olurBenim oglumla kizim arasindada iki yas var ikiz gibi buyuduler.halende oyleler.8 ve 6 yasindalar.cok iyi yapmisim pes pese dogurmskla ikisi arkadas oldu bsska birine ihtiyaclari kalmadi.beni bunaltmadilar gel oynayalum diye kendi kendilerine arkadas oldular.yemek yerkende biri yiyosa otekide bakti yedi biri uyuyosa otekide uyudu.simdi derslerdede ayni biri kitap alsa otekide bende odevimi yapim diyo
İnsallah bu sefer daha hafif ilerler hamileliğin canim, benim daha ilk olacak onun icin bilmiyorum Yaşar miyim insallah hic birimiz yaşamayız rahat rahat kucağımıza alırız bebisleriBenim kızımda 6.haftada başladı hemde nasıl başladı. Ölüm döşeğinde gibi yatıyordum. İlk 5 ay hep serumla geçti.
Hayrlısı olsunEvet canım ama beklemiyordum yine de :)
Sağol canım seninki de :)Hayrlısı olsun
Bende ıyı olmaya çalışıyorum halsızlık çok var süreklı yatıyorumŞimdilik iyiyiz canım sen nasılsın
Allah kolaylık versın umarım bunda daha skntısz atlatrsın .cınsıyete gore yaşanılanlar degısıo mu sızce benım 1.kızdı arada sırada kusmam olurdu bundada henuz kusma yok miğde bulantımda hafıf gbıBenim kızımda 6.haftada başladı hemde nasıl başladı. Ölüm döşeğinde gibi yatıyordum. İlk 5 ay hep serumla geçti.
Bendede sabah kalkınca oluyo ama çok şükür yemek yıyebılıyorum kusma Yok hayırlısıyla 12.haftayı atlatırsak herşey daha güzel olucakİyiyiz şükür 6.haftadan korkuyorum hep mide bulantıları o zaman başlıyor diyorlar ondan önce tadını çıkarmaya çalışıyorum hamisligin
Canlar zaten bol bol yatın uyuyunBende ıyı olmaya çalışıyorum halsızlık çok var süreklı yatıyorum
Bence cinsiyet ile hiiiç Alakası yok bi arkadaşım oğluna hamileyken aynı benim gibiydi kusmalar bulantılar. Benimki kız bende de çok bulantı ve kusma oldu. Doğumda bile kustum. Tamamen kişinin kendisi ile alakalı bir durum. Ben kokulara çok hassasımdır. Araba tutar.Allah kolaylık versın umarım bunda daha skntısz atlatrsın .cınsıyete gore yaşanılanlar degısıo mu sızce benım 1.kızdı arada sırada kusmam olurdu bundada henuz kusma yok miğde bulantımda hafıf gbı
Tamam canim teşekkürler yine de :)Fotoğrafın boyutu nedeniyle yüklemedi canım. Van da Edremit filan güzel yer. En azından hava limanı var sıkıldıkça ailene gidersin :)
Benim mide yanmalarım başladı inanılmaz reflü oluyorumNasılsınız kızlar
Kıza ve erkege hamıle olan aynı kişi olacak yanı ben kza komsum erkege degıl .çünkü kmisi öyle dıo kıza hamıleyken bole degıldım erkek daha agır gecıo yada tam tersı gbı bılemıorum tabı bakalım bu hamılelığm nasl gececkBence cinsiyet ile hiiiç Alakası yok bi arkadaşım oğluna hamileyken aynı benim gibiydi kusmalar bulantılar. Benimki kız bende de çok bulantı ve kusma oldu. Doğumda bile kustum. Tamamen kişinin kendisi ile alakalı bir durum. Ben kokulara çok hassasımdır. Araba tutar.