2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canim birkaç haftaya vana taşınıyoruz eşimin tayini dolayisiyla ve ben vanı hiç bilmiyorum tanıdık bile yok belki buradan cikar birisi de doktor tavsiyesi verir demiştim
Van güzel yer :) ben eşimin işi dolayısıyla Bitlis - Ahlattayım. Van gölü kıyısında küçük bir ilçe :) Vana da gittik güzel yer :) Van gölü deniz gibi çok güzel seversin :) sadece trafiği kötü Van’ın

İyiyiz şükür 6.haftadan korkuyorum hep mide bulantıları o zaman başlıyor diyorlar ondan önce tadını çıkarmaya çalışıyorum hamisligin
Benim kızımda 6.haftada başladı hemde nasıl başladı. Ölüm döşeğinde gibi yatıyordum. İlk 5 ay hep serumla geçti.

Ne guzel maşşallah inşallah benımkılerde oyle olur

Benim kızımda 6.haftada başladı hemde nasıl başladı. Ölüm döşeğinde gibi yatıyordum. İlk 5 ay hep serumla geçti.
İnsallah bu sefer daha hafif ilerler hamileliğin canim, benim daha ilk olacak onun icin bilmiyorum Yaşar miyim insallah hic birimiz yaşamayız rahat rahat kucağımıza alırız bebisleri

Fotoğrafın boyutu nedeniyle yüklemedi canım. Van da Edremit filan güzel yer. En azından hava limanı var sıkıldıkça ailene gidersin :)

Allah kolaylık versın umarım bunda daha skntısz atlatrsın .cınsıyete gore yaşanılanlar degısıo mu sızce benım 1.kızdı arada sırada kusmam olurdu bundada henuz kusma yok miğde bulantımda hafıf gbı

İyiyiz şükür 6.haftadan korkuyorum hep mide bulantıları o zaman başlıyor diyorlar ondan önce tadını çıkarmaya çalışıyorum hamisligin
Bendede sabah kalkınca oluyo ama çok şükür yemek yıyebılıyorum kusma Yok hayırlısıyla 12.haftayı atlatırsak herşey daha güzel olucak

Bende ıyı olmaya çalışıyorum halsızlık çok var süreklı yatıyorum
Canlar zaten bol bol yatın uyuyun
Doğum sonrası uyku hayal olacak.
Yüzüstü yatmaya hasret kalacaksınız
Hamilelikte göbek yüzünden Doğum sonrası göğüsler yüzünden yüzüstü yatamayacaksınız

Bence cinsiyet ile hiiiç Alakası yok bi arkadaşım oğluna hamileyken aynı benim gibiydi kusmalar bulantılar. Benimki kız bende de çok bulantı ve kusma oldu. Doğumda bile kustum. Tamamen kişinin kendisi ile alakalı bir durum. Ben kokulara çok hassasımdır. Araba tutar.

okkesa bende cumartesiyi iple çekiyorum. nasıl bu kadar sabredip gitmedm doktora kendimi tebrik ediyorum,bide erken öğrendim düşün. inşallah bi aksilik olmazsa (6+2 olacak) cumartesi görücez bizde kimbilir belki kalp pıtpıtı bile duyarız
Su içemeyen var mı yaa?midemi bulandırıyorrrr

Kıza ve erkege hamıle olan aynı kişi olacak yanı ben kza komsum erkege degıl .çünkü kmisi öyle dıo kıza hamıleyken bole degıldım erkek daha agır gecıo yada tam tersı gbı bılemıorum tabı bakalım bu hamılelığm nasl gececk

Off uykuya yatıyorum şu telefonm çalıyorya cınnet gcırıorum ya özellıkle yapar gbı herkesn bn uyuynca arayası tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…