- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.112
- 34
Hoş geldinizzzBenimde aynı 20 mart bende bugün öğrendim. Sende herhangi bir ağrı lekelenme varmi ne durumdasın..
Bende 20 mart geciikmesiz erkenci öğrenen kuşlar gibiyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldinizzzBenimde aynı 20 mart bende bugün öğrendim. Sende herhangi bir ağrı lekelenme varmi ne durumdasın..
Onu bnde merak edıyorumYeni hamişler hepiniz hosgeldiniz aramıza :) kaç kişi olduk acaba mart anneleri olarak
Hayrlısı boyleymş demkki ccklarn kaç yaşnda Allah bağişlasınn amiinnPlânlı bir gebelik degildi hala şoktayim aslında. Rabbim.bagislarsa 2 evladım var. Allahım.herkesin gönlüne göre versin
İsteyerk mi hamıle kaldınızHafiften ağrı var canım. Benim 15 aylık bir kızım var bu ikinci hamileliğim. Ama belirtilerim çok erken oldu. Öğlen öyle midem bulandıki test yapayım dedim ve pozitif :) adetim daha gecikmedi bu arada. Bulantım ve hafif kaşık ve bel ağrım var.
Ben kullanıyorum canım,1erken doğum,4 düşük 2 tanede sağlıklı evladım var şükürMerhaba kızlar ben kendimi biraz tanıtayım 4 yıllık evliyim 27 yaşımdayım 2 kürtajım var hiç evladım yok 1 buçuk senedir deniyorduk enson tüp bebek olacak dedi doktor ve tüp bebeğe başvurduk ama rabbim nasip etti hamileliyim şuan çok şükür.bende kan pıhtılaşması varmış hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum karnıma . Rabbim evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin lütfen banada dua edin rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Kan sulandırıcı kullanan var mı
Allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah canım.peki bu düşükler iğne kullandığın halde mi oldular acabaBen kullanıyorum canım,1erken doğum,4 düşük 2 tanede sağlıklı evladım var şükür
Yok canım düşüklerden sonra anlaşıldı pıhtılaşma olduğu,Allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah canım.peki bu düşükler iğne kullandığın halde mi oldular acaba
Amin cümlemizinkini bağışlasın ,karnımızdakilerini sağlıklı şekilde doğurmayı nasip etsin allahımYok canım düşüklerden sonra anlaşıldı pıhtılaşma olduğu,
Rabbim inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 4 yıldır hasretle bekliyorum inşallah bu sefer hamileliğimde bişey olmaz . Kimsenin olmasın inşallah herkesin çok güzel geçsin evlatlarını kucaklarına alsınlarYok canım düşüklerden sonra anlaşıldı pıhtılaşma olduğu,
Amin inşallahRabbim inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 4 yıldır hasretle bekliyorum inşallah bu sefer hamileliğimde bişey olmaz . Kimsenin olmasın inşallah herkesin çok güzel geçsin evlatlarını kucaklarına alsınlar
Hoş geldinizzz
Bende 20 mart geciikmesiz erkenci öğrenen kuşlar gibiyiz
Hayrlısı boyleymş demkki ccklarn kaç yaşnda Allah bağişlasınn amiinn
Eger karnmdakı doğarsa benımkılerde bole olacak 2.5 yas olacak nasıl gectı ve suan memnunmusun aralarndakı yasdanDaha öncede düşüklerim oldu şimdi lekelenme olunca pek heveslendiremiorum kendimi.. hayırlısı hepimiz icin..
Oğlum 6 kızım 4 yaşında:)
Amiin umarım senınde bı sorun cıkmaz hayrlısıyla alırsn evladını kucagınaHerkese merhaba,
Benimde son adet tarihi 10 haziran test yaptım pozitif çıktı kan değerine de 3 gün önce baktırdım 650 deydi. Nisan ayında 5 haftalıkken düşük yaptığım için bu defa hemen doktora koşmadım bir hafta daha bekleyip öyle gitmeyi planlıyorum. Hepinize Allah kolaylık versin sağlıklı doğum nasip etsin.
Benim oglumla kizim arasindada iki yas var ikiz gibi buyuduler.halende oyleler.8 ve 6 yasindalar.cok iyi yapmisim pes pese dogurmskla ikisi arkadas oldu bsska birine ihtiyaclari kalmadi.beni bunaltmadilar gel oynayalum diye kendi kendilerine arkadas oldular.yemek yerkende biri yiyosa otekide bakti yedi biri uyuyosa otekide uyudu.simdi derslerdede ayni biri kitap alsa otekide bende odevimi yapim diyoEger karnmdakı doğarsa benımkılerde bole olacak 2.5 yas olacak nasıl gectı ve suan memnunmusun aralarndakı yasdan