2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esut85 esut85 zaten 3.hamilelik olunca gayet rahat karşılayacaktım herşeyi fakat annelik içgüdüsü yine yoğun bastı folik asiti kendim aldım progestanida 2.gebeligimde kullandığım için kendim aldim ardından doktora gittim iyi olmuş aldığın dedi ama gel gör ki içime sıkıntı soktu ayriyeten leke sadece cuma günü pembemsi geldi sonra kahverengiye döndü ve kesildi elhamdülillah sancı falanda yok en iyisi ıncıklamamak galiba

Mujde arkadaslar darisi basiniza ben bgn bebegi gormeye gittm gecen hafta kese ve kucuk bir olusum vardi sadece
Bgn bebek gorundu derkeeeeen
Birsey hareket etti ekranda kucucuk
Kalp atisi
Doktor sesinide dinletti sukurler olsun
Tahlillerim yapildi sonuclarim yarina ama ultrasona gore saglikli hepiniz mujde verirsiniz insallah tek tek

Tabi benim rahim ters oldugu icin vajinadan gozukuyor karnimdan gozukmedi iki haftadir
Eeee disarda esim meraktan cildirdi
Beni neden almiyorsunuz diye triplerde
Dedim anneyim ben once anneler sonra babalar :KK66:)
Gözünaydın canım maşallah:nazar: darısı başımıza. Ben de cuma gidicem

İyi akşamlar kızlar arada bıçak batması gibi batmalarınız oluyor mu benim bugün birkaç kere oldu nefesimi kesti resmen normal mi sizce

Oyy canım benim darısı başımıza. Bende 2,5 hafta sonra gideceğim kısmetse gittik sadece minik keseyi gördük inşallah bir sonrakinde kalbini dinleyeceğiz
Insallah guzelim hepinizin insallah cok guzel bir an insallah esimde duyacak bi dahakine :))

Merhaba bayanlar hepimize hayırlı olsun inşallah benimde 3.gebeliğim cuma günü leke geldi doktora gittik progestan başladık o gün ilk kez beta bakıldı 895 çıkmıştı bugün tekrar çağırdı kese gördüm dedi ama ben hic benzetemedim diğer gebeliklerimden hatırladığım kadariyla tatmin olmadim tekrar beta baktirmak istedim 1400 çıktı sonucu gösterince de artış için çok olumlu konuşmadı zaten bu 3.gebelik diye 6.7. Hafta doktora gidecektim en azından kalp atışı duyarım diye leke gelince mecbur gittim kendi doktorumdan cumartesiye randevu aldım ama bugün gittiğim doktor moralimi bozdu sizin değerler nasıldı
Degerlerin iyi bence doktorun daha iyi bilir ama eger kuskulu geldiyse baska bir doktora gitme imkanin varsa git bence icin rahatlar artis iyi neden olumlu bakmadi ki
benim adetin 5.gunu 6062 sanirim 8.gunu 13312 progest. 23.2 cikti

kurabik kurabik ne harika bir gün geçirmişsin:KK200: darısı tüm mart 2019 annelerinin başına:anne:
fatos29beren fatos29beren beta hcg kişiden kişiye çok değişiyor ama benim 31 günlükken değerim 967 civarıydı..(son adet tarihim 7 haziran) benim 3er 3er arttığı için şuan 3000lerdedir diye düşünüyorum:nazar:
Insallah nice harika gunleri sizler gecirirsiniz burda paylasirsiniz canim

Merhaba bayanlar hepimize hayırlı olsun inşallah benimde 3.gebeliğim cuma günü leke geldi doktora gittik progestan başladık o gün ilk kez beta bakıldı 895 çıkmıştı bugün tekrar çağırdı kese gördüm dedi ama ben hic benzetemedim diğer gebeliklerimden hatırladığım kadariyla tatmin olmadim tekrar beta baktirmak istedim 1400 çıktı sonucu gösterince de artış için çok olumlu konuşmadı zaten bu 3.gebelik diye 6.7. Hafta doktora gidecektim en azından kalp atışı duyarım diye leke gelince mecbur gittim kendi doktorumdan cumartesiye randevu aldım ama bugün gittiğim doktor moralimi bozdu sizin değerler nasıldı
Değerleriniz 2 günde en az 2 katına çıkması gerekiyor diye söyleniyor sizin çıkmamış belki o yüzden öyle demiştir. Ama bu değerlere takılmayıp gayet sağlıklı doğumlar oluyor takmayın bence

Gözünaydın canım maşallah:nazar: darısı başımıza. Ben de cuma gidicem
Hayırlı haberlerle bekliyoruz tatlım:KK66:)
İyi akşamlar kızlar arada bıçak batması gibi batmalarınız oluyor mu benim bugün birkaç kere oldu nefesimi kesti resmen normal mi sizce
Bahsettigin bgn benim dr donusu oldu bir kere ve dedigin gibi bi an kasildim nefesimi tuttum cıız diye sanırım yerlesmeler devam ediyor guzelim :KK66:)

kurabik kurabik tam 2 kat artmadığı için tereddütlü konuştu 1600lerde olması gerek çok az değil aslında ama 1400 2kat olmuyo dedi içime stres soktu bide kendi doktorum değil zaten cumartesi günü kendi doktorumdan randevu aldım kısmet artık o gün gidince duyacaz nasıl olduğunu

kurabik kurabik tam 2 kat artmadığı için tereddütlü konuştu 1600lerde olması gerek çok az değil aslında ama 1400 2kat olmuyo dedi içime stres soktu bide kendi doktorum değil zaten cumartesi günü kendi doktorumdan randevu aldım kısmet artık o gün gidince duyacaz nasıl olduğunu
Tamam canım benimde 6000 civariydi uc gun sonra 13000 civarı olmustu
Yani demek istedigim 2 gunde degil 3 gunde artmis iki katina degerim 1 hafta onceydi bu degerler
yarin bugunku sonucum cikinca yazarim kac oldugunu
Ve bgun doktor 6.hafta icin saglikli bebek kalp atisi duydu dinledik bile
Sakin kafana takma
Benim 3gunde yukseldi 2 katina

Slm kizlar ovu testi ile gebelik öğrenen bilen varmi bat 7 temmuzdu 10 temmuz kadar bekliycem gebelik testlerim sonradan beliriyor ovu testi yaptim bakarmisiniz gebelik varmıdır acaba

Eklentiler

• 20180709_181203.jpg
    20180709_181203.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 20180709_165451.jpg
    20180709_165451.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 24
Tamam canım benimde 6000 civariydi uc gun sonra 13000 civarı olmustu
Yani demek istedigim 2 gunde degil 3 gunde artmis iki katina degerim 1 hafta onceydi bu degerler
yarin bugunku sonucum cikinca yazarim kac oldugunu
Ve bgun doktor 6.hafta icin saglikli bebek kalp atisi duydu dinledik bile
Sakin kafana takma
Benim 3gunde yukseldi 2 katina
Ay allah razı olsun canım... benimde 3.gün tam 2 kat artmamış ışte cuma 895 p.tesi 1400 yok yaa bidaha gitmem bu doktora zaten 1 hafta olmuş bu hastaneye başlayalı bildiğimden şaşmayım en garanti kendi doktorum

Değerleriniz 2 günde en az 2 katına çıkması gerekiyor diye söyleniyor sizin çıkmamış belki o yüzden öyle demiştir. Ama bu değerlere takılmayıp gayet sağlıklı doğumlar oluyor takmayın bence
Insallah canım cuma gittim cumartesi sonuca bakalim dedi cumartesi gittim p.tesi keseyi görmeye çalışalım dedi bugünde alttan bakmak istedi ben onay vermedim zamani gelince karından zaten görecez dedim ikindin sonuç gösterdim tüm kan degerlerin iyi beta 2 kat artmamış deyip moralimi bozdu ne gelirse allahtan herşeye razıyız ama duymak hoşumuza gitmiyor malesef

Meraba kızlar.. Ne güZel bir grup olmuş burası böyle. Insan sevincine ortak Arıyor gerçekten. Aynı hissiyatlarla, aynı heyecanla günleri saymak paha biçilmez birşey.. Rabbim hepimize 2019 Mart Ayında sağlıcakla kıcaklarımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı.

günaydın kızlar, beni de doktor bugün için çağırmıştı keseyi görürüz diye ama haftaya anca gidebilirim. önceden alınmış uçak biletlerimiz vardı. doktoruma sordum binebilirsin dedi ama içim çok sıkıntılı bu konuda sekerimmm senin doktor binmek yasak demiş, açıkcası benim içimden binmek de gelmiyor. ne düşünüyorsunuz kızlar uçak konusunda kabin basıncı ayarlı diyorlar uçaklar için kısa mesafelere bir şey demiyorlar genel olarak ama çok ayrıntılı bi konu araştıra araştıra kafayı yiycem. fikir verin lütfenn kızlarrr

günaydın kızlar, beni de doktor bugün için çağırmıştı keseyi görürüz diye ama haftaya anca gidebilirim. önceden alınmış uçak biletlerimiz vardı. doktoruma sordum binebilirsin dedi ama içim çok sıkıntılı bu konuda sekerimmm senin doktor binmek yasak demiş, açıkcası benim içimden binmek de gelmiyor. ne düşünüyorsunuz kızlar uçak konusunda kabin basıncı ayarlı diyorlar uçaklar için kısa mesafelere bir şey demiyorlar genel olarak ama çok ayrıntılı bi konu araştıra araştıra kafayı yiycem. fikir verin lütfenn kızlarrr
Her doktor kendi hastasını daha iyi tanır, bence doktorunuz binin dediyse bir sıkıntı olmaz, belki benim dr uzun mesafeler için demiştir, yurtdışına çok sık seyahat eden biriyim eşimin işinden dolayı onun İÇİN demiş olabilir. Ay sonunda TATİLE gitmek için binmemiz gerekecek 1-2 saat mesafe bakalım İzin alıcam inşllh verir :)

Gunaydin cici anneler... Hala hamileligim ruya gibi geliyor...kan testime bakip duruyirum...:KK68:
Aynen ya arada idrar testi yapıyorum, bugün de kan vereyim dedim ama sonra perşembeye vermeye karar verdim. Sürekli bir şeyler yapasım var hamile olduğumu hissetmek için. Sağ kasığıma batma dışında çok bi belirtim yok.

X