2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi canınızı hiç sıkmayın. ben keşke 7.haftayı görebilsemde bulantı fln çeksem. her zaman olmayanları düşünün belki güç olur size. S ssule07 N Nurlana14
O bulantıyı çekmeyen bilmez valla hayatını söndürüyor adamın ben öyle olmuştum ilk bebekte. Ben şahsen bulantım olsun falan istemiyorum bulantısız düzgün rahat bir hamilelik olsun. Her şeyin en iyisini düşünün böyle olumsuz düşünmeyin

Selam kıZlar bulantı ve mide yanmaları başladı hiçbirsey yıyemıyorum canımda istemıyor
Canim oncelikle hayirli olsun bebesin.Ben 3 gun once ogrendim hamile oldugumu fakat bugun inanilmaz bi halsizlik ve bulanti...is yaptirmiyo.Diger gebeliklerimde bu kadar erken baslamamisti.Bu neden boyle oldu anlamadim

Canim oncelikle hayirli olsun bebesin.Ben 3 gun once ogrendim hamile oldugumu fakat bugun inanilmaz bi halsizlik ve bulanti...is yaptirmiyo.Diger gebeliklerimde bu kadar erken baslamamisti.Bu neden boyle oldu anlamadim
Saol canım senınde hayırlı olsun bende oğlumda hiç bulantı yaşamadım hep derlerdi hiç bir hamilelik aynı degıl dıe gerçekten öyleymiş mutfağa bile gıdemıyorum şuan inş en kısa sürede geçer yavrularımızı saglıkla kucagımıza alalım inş

Şu karın şişkinliği sizi de rahatsız ediyor mu ya kendimi çok şişman hissediyorum inmiyor karnımdaki sertlik. Kabızlık da bir yandan

Evet siskinlik var bendede
Hep kabizlik problemim oldugu icin aliskin vucudum
Fakat inanilmaz duzene girdi bana yaradi sanirim
Gogus ucu agri ve sicak basmalari var
Gunduz uykuluyum gece zipcikti gibi uyanip sabaha kadar uyuyamiyorum
Ara ara kasik agrisi ince sizlama oluyor vajina bolgemde
Bu 4 gundur acik sari akinti oluyor hemen camasir degistiriyorum sali kontrolde soyleyecegim bakalim
Ogrendigimden beri seffafti akinti hafiften sariya dondu (yuruyus yapinca ya da ayakta fazla kalinca oluyor) tum gun evdeysem olmuyor seffaf sadece
umarim normaldir

Kan pıhtılaşması canım ... sana da gecmis olsun. Insaallah bebisini,bebislerimizi saglicakla kucagimiza alırız.

Gecmis olsun tatlim bende nisan ayinda ilk dusukten sonra corasprin selenyum ve folik trio kullaniyorum hatta 20 gunluk inofolik kullandim regl sonrasi yumurtlamaya kadar
Bizde de esimle kan uyusmazligi var diye kurtaj sonrasi igne yapildi
Insallah tum herkes icin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah

kurabik aynen bende hep kabız olan biriyim. ama su içme işini abarttığım ve düzgün beslendiğim için maşallah düzene girdi

Kızlar bulantilariniz sabah mi oluyor genelde,ben sabah çok iyiyim ama hep öğleden sonra başlıyor,ağzım çok acı oluyor

Teşekkür ederim canım .sana da geçmiş olsun. Duana en içten şekilde emin diyorum allah razi olsun .

Selam kıZlar bulantı ve mide yanmaları başladı hiçbirsey yıyemıyorum canımda istemıyor
Bende ayniyim istahim sifir.hic bir sey yemek istemiyorum.yersemde midem kotu oluyo ögüruyorum.kizimda dahada kotuydum bakalim bu nasil olcak ilerleyen haftalarda

ağrılarınız ne durumda kızlar? benim kasıklarımda sancı değilde böyle rahatsız edici bir ağrı var ve sürekli ıslağım

Allah kolaylik versin. 5 gundur fena haldeyim. Elimi kolumu kaldiramiyorum. Birsey yiyemiyorum. Gitgide de azalacagina cogaliyor.
Çok geçmiş olsun ne fena bişey olduğunu bilirim haftamız sizle aynı. Birkaç sabahtır bende de mide bulantısı oluyor hafif geçiyor balkona çıkıp temiz hava alıp kahvaltı yapıyorum çok şükür. Keşke hiç olmasa rahat bi şekilde atlatsak

ağrılarınız ne durumda kızlar? benim kasıklarımda sancı değilde böyle rahatsız edici bir ağrı var ve sürekli ıslağım
Çok ayakta olunca genelde belim ağrıyor, bir de çabuk yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum resmen AZCIK iş yapınca

Kızlar merhabalar. Gece kahverengi akintim vardı bu sabah da hafifti, tabi ben telaş üstüne telaş... Doktora göründüm dogumhanede yakaladım pazar pazar. Kese normal görünüyor, kalp atışı için hala erken diyor ısrarla. Bi duysam rahatlayacam düşük olacak diye endişelendim progestan yazdı gönderdi beni, kullanan var mi acaba o haptan?

Benimde sat 8 haziran igne ile hamile kaldim adetten 1 gün once 51 dı degerim igne gec etkisini yitirdigi icin düşük heralde deger tahmini 4+2 oluyo sizce kac gunde 1 hcg yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…