Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef öyle allah yardımcımız olsun .bi şekilde imtihan ediliyoruz işte .H Hadi insaallah o kan pıhtılaşması ömrümü yicek zaten. kime sorsam kan pıhtılaşma sorunu diyor. en yakın arkadaşımda 2 düşükten sonra anlaşıldı pıhtılaşma olduğu.. bende de varsa die deli gibi su içiyorum sanki pıhtılaşma olsa fayda edecek biz niye böyle çürük bir nesil olduk ya. ah eskilerde ne azmış düşük falan...
Merhaba .hoş geldin aramıza. Hayırlı olsun gebeliğin .Ben de bugün evde yaptığım testle öğrendim inşallah 2019 mart annesiyim Herkese merhaba, umarım hepimiz sağlıka alırız kucağımıza
Teşekkür ederimMerhaba .hoş geldin aramıza. Hayırlı olsun gebeliğin .
Ben de bugün evde yaptığım testle öğrendim inşallah 2019 mart annesiyim Herkese merhaba, umarım hepimiz sağlıka alırız kucağımıza
Teşekkür ederimHayırlı olsun :)
Teşekkür ederim inşallah bende 2019 mart annesi olurum rabbim nasip eder inşallahYeni gelenlere merhaba, hepiniz hosgeldiniz
Yok cnm gitmedim iyiyim gayet tşk ederim :)Canm naptin nasıl oldun doktora gittinmi canm merak ettim
Sevindim canm tammYok cnm gitmedim iyiyim gayet tşk ederim :)
Darısı bana inşallah canım ya bat 11 temmuzSelam kizlar bende artik burdayim ins.Bugunku testim pozitif.4 aydir ugrasiyordum cok sukur pozitifi gordum.Yarin ilk is kan vermek sanki ilk cocukmus gibi heyecanliyim
Selam kizlar bende artik burdayim ins.Bugunku testim pozitif.4 aydir ugrasiyordum cok sukur pozitifi gordum.Yarin ilk is kan vermek sanki ilk cocukmus gibi heyecanliyim
Test yapsana benim bat 14 temmuz ama ciktiDarısı bana inşallah canım ya bat 11 temmuz
Amin tsk ederim iyi dileklerin icin ben cok yeniyim gerci ilk hcg yarin bakilcakHepinize hayırlı olsun arkadaşlar 2018 mart annesi olarak sizlere güzel bir gebelik hayırlı bir doğum diliyorum :)
Selam kıZlar bulantı ve mide yanmaları başladı hiçbirsey yıyemıyorum canımda istemıyor