- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 30
ES-ER bakalım neler olacak yaa,kolay kolay midem bulanmaz diye düşünüyorum ama hormonlar şakaya gelmez sağlıklı sıhhatli ilerlesindeee varsın bulansın yaa 21inde benim ilk randevum.. 6+2 olucam o gün nasipse.. aynı zamanda o gün eşimim doum günü. hediye olayını beleşe getirdim sanırım
Ohh ne iyi denk gelmiş vallaBende evlilik yildonumumde ogrendim hamile oldugumu belese geldi benimki de
Sorma evlilik yıldönümünden 5 gün once zaten doğum günü bi de beni düşün 2 hediyeOhh ne iyi denk gelmiş vallaerkeğe hediye almak da zor
Sadece keseyimi görsün yoksa bebiside gordunmu cnmKızlar gördük keseyi çok şükür 4,5-5 haftalık dedi doktor sıkıntı yokmuş şükür
Ah olmaz ki ama evlilik tarihini doğumgününe denk getirseydiniz müthiş olurmuş tek bi hediyeyle kurtulurdunSorma evlilik yıldönümünden 5 gün once zaten doğum günü bi de beni düşün 2 hediye
Canm lekeleme bitti mi yada hast gittinmi canmCnm esin eczaneden alsın istersen hicbir zararı yok ister fitil olarak istersen hap olarak at 9 ay kullananlar var cnm
Bebek için daha çok küçük canım 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi bakalım artık onu da duyarız inşallahSadece keseyimi görsün yoksa bebiside gordunmu cnm
Ah olmaz ki ama evlilik tarihini doğumgününe denk getirseydiniz müthiş olurmuş tek bi hediyeyle kurtulurdun
Aynen canim hep bu simgeyi atmak hayalimdi
Benim yine eskisi gibi şiddetli.
20. Haftaya kadar sürmüştü ve çok kötüydüm. Aynısı oldu sanırım. O zaman yine daha iyi idi şimdi oğlum var ya kuzum ona da kıyamıyorum ama kötüyüm.
Öğüre öğüre yemeğini yediriyorum. Ben hiçbişi yiyemiyorum. Sabahtan beri naneli şeker ve leblebi . Faydası da yok
Yap yap süper olur
Olsun kutlanacak bol bol gününüz olsunUyanik kabul etmedi bizim soz ile benim doğum günüm arasinda da 5 gün var çünkü
Off ne zor günler geçirmişsin canım Allah yardımcın olsun inş bu defa rahat güzel bir hamilelik olurKızlar merhaba takip ediyorum burayı ama yazamıyorum. Bi kacimizin Başlamış bulantılar .şu konuya değinmek istiyorum bulantısı olmayan bazı arkadaşlar endişe duyuyo acaba gebeligim sağlıklı mi değil mi diye , ya da bulantı varsa sağlıklı ilerliyo gibi düşünceler mevcut.
Şuan ki gebeligim 4. Benim .ilk ikisi malesef sağlıklı ilerlemedi ve kürtajla nihayetlendi .ve bu sağlıksız gebeliklerim de inanın sabah kalkar kalkmaz safra istifra ederdim ve gün boyu su bile mideme inmezdi direk çıkarırdım ve öyle bi çıkarma ki yüzünde nokta nokta kan alanları oluşurdu yani okadar zor çıkardı midemden .3 gebeligim de aynı şekilde 9 ay boyunca her sabah güne boş mideyle istifra ederek başladım ve gün boyu yediklerini cikarark devam ettim .4.aydan itibarende mide yamalarım başladı bu mide yanması ise kusmalarimi daha da artırdı. Artık yatmak nedir bilmiyodum oturarak uyumuaya calisiyodum. Hasılı 2 sağlıksız gebeligim de de sürekli istifra ettim .oğlumu kucağıma alana dek de istifra ettim . Sakin endişe duymayın midem bulanmiyo acaba terslik mi var diye .ha bu arada hep not etmişim yediklerini çıkarma dönemi ve herşeyden tiksinme dönemi benim için 6.haftanin bitimiyle basliyo .insaallah bu gebeligim öyle geçmez çünkü hayat gerçekten zindan oluyo .
Amiiinn canıimmm hepimiz için rahat geçer bu süreçler .şunu söylemeliyim ki hep hamileliğini güzel geçirenlere imrenmisimdir ben asla ve asla güzel hatırlayamıyorum o dönemleri. Psikolojim alt usttu .inşaallah bu sefer guzel gecer de bende guzel hatırlarım bu en özel anları.Off ne zor günler geçirmişsin canım Allah yardımcın olsun inş bu defa rahat güzel bir hamilelik olur
Kan pıhtılaşması canım ... sana da gecmis olsun. Insaallah bebisini,bebislerimizi saglicakla kucagimiza alırız.H Hadi insaallah düşüklerinin nedeni neydi. çok zor günler yaşamışsın.. bizimde en büyük korkumuz.. keşke hiç anlamadan normal hamilelik geçirseydim ama ne yazıkki 1 kez düşük yapınca insan herşeyi bilmeye çalışıyor ve bildikçede herşeyden korkmaya başlıyor
Canm naptin nasıl oldun doktora gittinmi canm merak ettimYok kullanmıyorum doktor demedi