2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende evlilik yildonumumde ogrendim hamile oldugumu belese geldi benimki de

Ay naneli seker Benim 6.haftada baslayip 14. haftada hafiflemeye girmisti. Simdi de 6.hafta biterken basladi yine. Ilkinde de boyle baslayip sonradan mi siddetlendi onu hatirlayamiyorum ama. Ilk 2 haftada 7 kilo gitmisti.

menapozlu gibi ateş basarak dolanıyorum bugün. ah şu hormonlarrrrr

Kızlar merhaba takip ediyorum burayı ama yazamıyorum. Bi kacimizin Başlamış bulantılar .şu konuya değinmek istiyorum bulantısı olmayan bazı arkadaşlar endişe duyuyo acaba gebeligim sağlıklı mi değil mi diye , ya da bulantı varsa sağlıklı ilerliyo gibi düşünceler mevcut.
Şuan ki gebeligim 4. Benim .ilk ikisi malesef sağlıklı ilerlemedi ve kürtajla nihayetlendi .ve bu sağlıksız gebeliklerim de inanın sabah kalkar kalkmaz safra istifra ederdim ve gün boyu su bile mideme inmezdi direk çıkarırdım ve öyle bi çıkarma ki yüzünde nokta nokta kan alanları oluşurdu yani okadar zor çıkardı midemden .3 gebeligim de aynı şekilde 9 ay boyunca her sabah güne boş mideyle istifra ederek başladım ve gün boyu yediklerini cikarark devam ettim .4.aydan itibarende mide yamalarım başladı bu mide yanması ise kusmalarimi daha da artırdı. Artık yatmak nedir bilmiyodum oturarak uyumuaya calisiyodum. Hasılı 2 sağlıksız gebeligim de de sürekli istifra ettim .oğlumu kucağıma alana dek de istifra ettim . Sakin endişe duymayın midem bulanmiyo acaba terslik mi var diye .ha bu arada hep not etmişim yediklerini çıkarma dönemi ve herşeyden tiksinme dönemi benim için 6.haftanin bitimiyle basliyo .insaallah bu gebeligim öyle geçmez çünkü hayat gerçekten zindan oluyo .

Off ne zor günler geçirmişsin canım Allah yardımcın olsun inş bu defa rahat güzel bir hamilelik olur

Off ne zor günler geçirmişsin canım Allah yardımcın olsun inş bu defa rahat güzel bir hamilelik olur
Amiiinn canıimmm hepimiz için rahat geçer bu süreçler .şunu söylemeliyim ki hep hamileliğini güzel geçirenlere imrenmisimdir ben asla ve asla güzel hatırlayamıyorum o dönemleri. Psikolojim alt usttu .inşaallah bu sefer guzel gecer de bende guzel hatırlarım bu en özel anları.

H Hadi insaallah düşüklerinin nedeni neydi. çok zor günler yaşamışsın.. bizimde en büyük korkumuz.. keşke hiç anlamadan normal hamilelik geçirseydim ama ne yazıkki 1 kez düşük yapınca insan herşeyi bilmeye çalışıyor ve bildikçede herşeyden korkmaya başlıyor

Kan pıhtılaşması canım ... sana da gecmis olsun. Insaallah bebisini,bebislerimizi saglicakla kucagimiza alırız.

H Hadi insaallah o kan pıhtılaşması ömrümü yicek zaten. kime sorsam kan pıhtılaşma sorunu diyor. en yakın arkadaşımda 2 düşükten sonra anlaşıldı pıhtılaşma olduğu.. bende de varsa die deli gibi su içiyorum sanki pıhtılaşma olsa fayda edecek biz niye böyle çürük bir nesil olduk ya. ah eskilerde ne azmış düşük falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…