2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sorması ayıp bu vakitlerde cinsellik için ne diyorsunuz?
ben çok araştırdım. normal şartlar altında cinsellik son ay hariç zararsız.. ama düşük tehlikesi olanlar,leke olanlar,daha önce düşük yaşamış olanlara ilk aylarda önerilmiyor. açıkcası benim hiçbir şikayetim olmamasına rağmen yaşadığım düşük yüzünden cinselliğe ara verdim. ay sonu doktora gidince onun önerisine göre hareket edicem:eek:

ben çok araştırdım. normal şartlar altında cinsellik son ay hariç zararsız.. ama düşük tehlikesi olanlar,leke olanlar,daha önce düşük yaşamış olanlara ilk aylarda önerilmiyor. açıkcası benim hiçbir şikayetim olmamasına rağmen yaşadığım düşük yüzünden cinselliğe ara verdim. ay sonu doktora gidince onun önerisine göre hareket edicem:eek:
Benim ilk hamileliğim olduğu İÇİN çok da bilemedim ama eşimi geri çevirmek de istemiyorum. Bir zararı yok diye okumuştum çünkü.

Yeni gelenleri kutluyorum. Umarum hepimizin guzel hamileligi gecer ve saglikli bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz. Bahtlari omurleri guzel uzun olsun insallah hepsinin simdiden.
Amin tsk ediyorum.Ben daha simdiden hic iyi degilim bulanti halsizlik 2 gundur beni bitirdi buggunde kasık agrisi eklendi.Simdiden basladik nasil gecer bu hamilelik bilemiyorum o_O

Günaydın arkadaşlar..
Cuma akşamı artan gitgide şiddetlenen mide bulantılarımla ağzıma leblebi ve elmadan başka bişi süremiyorum.
Onları da zorla ölmim diye atıştırıyorum.
Rengim bembeyaz olmuş sabah eşim öyle dedi.
Ve yürümeye elimi kolumu kaldırmaya dermanım bile yok.
Nefesim daralıyor sürekli.
Biran önce geçse artık ben şimdiden bittim.
İlki gibi olursa daha taa 18. haftaya kadar sürer :/
Evi görseniz savaş alanı gibi hiçbişiye elimi atamıyorum.
Yıkanmışlar makinede, kurumuş çamaşırlar diğer makinede, mutfağı söylemek bile istemiyorum :///

Günaydın arkadaşlar..
Cuma akşamı artan gitgide şiddetlenen mide bulantılarımla ağzıma leblebi ve elmadan başka bişi süremiyorum.
Onları da zorla ölmim diye atıştırıyorum.
Rengim bembeyaz olmuş sabah eşim öyle dedi.
Ve yürümeye elimi kolumu kaldırmaya dermanım bile yok.
Nefesim daralıyor sürekli.
Biran önce geçse artık ben şimdiden bittim.
İlki gibi olursa daha taa 18. haftaya kadar sürer :/
Evi görseniz savaş alanı gibi hiçbişiye elimi atamıyorum.
Yıkanmışlar makinede, kurumuş çamaşırlar diğer makinede, mutfağı söylemek bile istemiyorum :///
Evin savas alani olma durumu haric ayniyiz :KK48: Zorda olsa yata dinlene yapiyorum orda bisey dururken ben yapmazsam rahatsiz oluyorum gozume batiyor.Bide benim iki yardimcim var saolsunlar cok yardimci oluyorlar oglum kizim :KK36:

Evin savas alani olma durumu haric ayniyiz :KK48: Zorda olsa yata dinlene yapiyorum orda bisey dururken ben yapmazsam rahatsiz oluyorum gozume batiyor.Bide benim iki yardimcim var saolsunlar cok yardimci oluyorlar oglum kizim :KK36:
İşe geldim ama ne haldeyim bi bilsen..
Sürekli başım dönmeye başladı bişi olur mu ya :////
Benim oğlum 3,5 yaşnda o da sürekli oyun istiyor yemek istiyor.
Yemeğini verirken bile elli kere öğürüyorum :/

İşe geldim ama ne haldeyim bi bilsen..
Sürekli başım dönmeye başladı bişi olur mu ya :////
Benim oğlum 3,5 yaşnda o da sürekli oyun istiyor yemek istiyor.
Yemeğini verirken bile elli kere öğürüyorum :/
Bisey olmaz korkma canim beni kizima hamileykende boyleydim ama bu sefer cok erken basladi benim.Allah guc kuvvet versin

X