2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla okudukça korktum geçmiş olsun kızlar, bende hafif geçecek sanırım. Sabah kalkınca bi iştahsızlık oluyor mide bulantısı çok hafif akşama kadar açılıyorum. Her şeyi yiyebiliyorum hatta sürekli aç hissediyorum kendimi İnşllh böyle olması normaldir.

perikanadi Allah yardımcın olsun canım. Dayanamayacak derecedeysen doktoruna danışıp bulantı ilacı kullanabilirsin. İlk hemileliğimde anlattığın durumdayken doktorum ilaç vermişti birkaç tane içtim sonraları kendime gelmeye başladım

Allah razı olsun.
Ya 18 inde gidicektim onu beklim diyorum ama bekleyemicem sanırım ellerim bile titremeyebaşladı hiç iyi hissetmyorum kendimi.
2 günde 1,5 kilo vermişim:/

perikanadi al benden de o kadar. Ozellikle son iki gundur asiri siddetlendi. Benim de 14.haftaya kadar siddetli devam etmisti. Hic dayanabilecegimi sanmiyorum. Ilk hamileligimde doktor ilac vermisti ama hic bir ise yaramamisti.

Allah razı olsun.
Ya 18 inde gidicektim onu beklim diyorum ama bekleyemicem sanırım ellerim bile titremeyebaşladı hiç iyi hissetmyorum kendimi.

Aynen ben de iki gu de 1.5 kilo vermisim. Siskinlik vardi 55.5 geluyordum. 54e inmisim bu sabah. Bir serum taktir istersen toparlarsin biraz. Calisiyorsun bi de cunku.

Allah razı olsun.
Off canım hiç bekleme git. Hem serum filan takarlar belki o da rahatlatır.

günaydın kızlar. aramıza yeni gelenler hoşgelmiş bende durumlar aynı. biraz halsizlik var. çok düzenli beslendiğim ve 4lt su içtiğim için kabızlık şikayetimde yok. 6.haftaya girelim bakalım bulantılar ne olacak. inşallah olmaz tabi. inşallah içerde de durumlar çok iyidir,birileri sıkıca tutunmuş ve halinden çok memnundur

Selam kızlar, biraz halsizlik var bulantı bi kaç kez oldu ama az, Tansiyonum düşük 80-50 gibi hep, ilk gebelikte de 1-2 kez kustum sadece. Umarım öyle geçer yine. Bulantı zor çünkü.
SAT:5 Haziran BAT: 10 Temmuz diyebilirim, çok da emin olmamakla birlikte, her ay değişiyor maalesef.
'B hcg değerleri 2 temmuz: 15.99, 4 Temmuz: 43.51, 6 Temmuz 78.07, 9 Temmuz: 247.2, doktor artık yeter daha da baktırma, iyice psikopata bağladın, gelme artık haftaya kadar dedi :).
Haftaya Cumaya randevu alacağım 6 hafta 4 günlük olmuş olacak (ama geç döllenme bence hep geriden geliyor B hcg çünkü).

SÖyledim şimdi eşime giriş yaptırabilirse yaptıracak çok da kalabalıkmış.
Yoksa acile gidicem
Bu arada nasıl oldun ?

3.de olsa benim kaygilarim baslar keseydi kalp atisiydi falan...boyle devam eder..carsamba bir daha kan veririm artislara bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…