Nasıl net sayı yoktu 1000 değil mi sonucunuzBen de bugun gidip tekrar kan testi vericem bakalim ne kadar artmis ilk ogrendigimde >1000 diyodu net sayi yoktu
Nasıl net sayı yoktu 1000 değil mi sonucunuz
Benim çok şükür şiddetli bel ve kasık ağrılarım baya azaldı.Belirtileriniz ne alemde dinliyor muusnuz kendinizi
Bende de baş dönmesi var bugün ya mide bulantısı su içtikten sonra oluyor niyetse ama hiçbir belirtin şiddetli değil geceleri daha çok hissediyorum ağrılarımı gündüz normal gibi her şey..Benim çok şükür şiddetli bel ve kasık ağrılarım baya azaldı.
Resmen her gün regl sancısı çekiyordum 10-12 gün sürdü hafifledi şu an..
2 gündür hafiften mide bulantısı var.
Sürekli var ama hafif olduğu için atlatabiliyorum şu an inşallah ilk gebeliğimdeki gibi beni mahvetmez :)
Tabi bir de akşamları özellikle bi yorgunluk halsizlik hatta bazen sanki son aydaymışım gibi nefes darlığı oluyor..
Benim mide bulantılarım artmazsa şükredicem ya..Bende de baş dönmesi var bugün ya mide bulantısı su içtikten sonra oluyor niyetse ama hiçbir belirtin şiddetli değil geceleri daha çok hissediyorum ağrılarımı gündüz normal gibi her şey..
Aceleciyiz ya .benimde son adet 7 haziran. bende aynındertten müzdaribim. keşke 6 haftalıkken öğrenseydim.
Aynen ya size ne zaman randevu verdi. Bana 30 Temmuz'a randevu verdi, kese, bebek, kalp her şeyi toptan görücem galiba inşallahBenim mide bulantılarım artmazsa şükredicem ya..
Sürekli sürekli var..
Bi pıtpıtları duysak da rahat etsek :)
Ben de de kabızlık vardı,akşamdan iki üç kuru kayısı suya koy,sabahlari suyu içip kayısıları yersen kabızlık sorunu kalmaz insallahŞu karın şişkinliği sizi de rahatsız ediyor mu ya kendimi çok şişman hissediyorum inmiyor karnımdaki sertlik. Kabızlık da bir yandan
Evet kızlar sonucu aldim değer 628.7 çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin simdi pazartesi doktorum çağırdı Şimdi gözukmez. Dedi öyle yani su an değişik duygular icindeyimBenimde son adetim 28 mayisti tatlim hayirlisi olsun insallah hayirli haberlerle donersin buraya
Tebrikler cnm pazartesi ultrason İÇİN mi çağırdıEvet kızlar sonucu aldim değer 628.7 çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin simdi pazartesi doktorum çağırdı Şimdi gözukmez. Dedi öyle yani su an değişik duygular icindeyim
Ay hadi bakalım sen pıtpıtlarını duyarsan ben de belki daha erken giderim doktora:)
Hayirlisi tatlim bende bulanti yok hala pzt. Gittigide kese ve bir olusum vardi doktor haftaya bebek diger haftada kalp atisi dedi bana insallah sen vakitlice duyarsin pitpitlari
26 Mayıs son adet tarihi,netten bakiyorum ama kese boyutu bu kadar küçük olan yok genelde 8-10 mm doktorumda normal deyip açıklama yapmadı tüp bebek olduğu için endişeleniyorum ister istemez
Şu karın şişkinliği sizi de rahatsız ediyor mu ya kendimi çok şişman hissediyorum inmiyor karnımdaki sertlik. Kabızlık da bir yandan
aynen 85 doğumluyum bendeAceleciyiz ya .
Bu arada esut 85 1985 doğumlu musun? Ben öyleyim de :)
Bende de çok bir belirti yok arada kasığıma hafif sancı giriyor bi de yemek yedikten bir saat sonra falan mide yanması oluyor biraz o kadarkızlar ben bgn kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. hiçbir belirtim yok gibi. uff bi sıkıcıki. karnım ağrısa dert ağrımasa dert. bide kabızlık biyandan
kızlar ben bgn kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. hiçbir belirtim yok gibi. uff bi sıkıcıki. karnım ağrısa dert ağrımasa dert. bide kabızlık biyandan