2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnan hiç bilmiyorum canım benim ilk hamileliğim ama alttan bakacağını zannetmiyorum çünkü lekelenmem vardı gittiğimde ilişki bile yasak dedi ama zaten bi aksilik olmazsa Cumartesi günü değerim 2000 den fazla oluyor artık bakalım bekleyip görcez :işsiz:
İnş hayırlısıyla görürsün canım:emir_bebek:

Herkese merhaba, ben de mart anneleri kervanina katiliyorum:dua: sat 27 mayisti, cok duzensiz oldugu icin tam ne zaman gelir kestiremiyodum, dun test yaptim pozitif cikti hemen hastanede kan testi yaptirdim tam net rakam yok fakat >1000den yaziyodu, yarin tekrar kan vericem, cumartesi icin de doktor randevumu aldim insallah saglikli kucagimiza almayi nasip eder:anneadayı:

Herkese merhaba, ben de mart anneleri kervanina katiliyorum:dua: sat 27 mayisti, cok duzensiz oldugu icin tam ne zaman gelir kestiremiyodum, dun test yaptim pozitif cikti hemen hastanede kan testi yaptirdim tam net rakam yok fakat >1000den yaziyodu, yarin tekrar kan vericem, cumartesi icin de doktor randevumu aldim insallah saglikli kucagimiza almayi nasip eder:anneadayı:
Hadi gözün aydın..
Hoşgeldin :)
Benim de sat 26 mayıs :)

benim sat 7 haziran. bende şu 6 haftaları bi görsem ne iyi olur.. bugun bende çook hafif sancılar dışında belirti olmadı. en korktuğum şey lekelenme.. şimdilik yok bakalım.. yarın betahcg baktırsammı acaba. 2kez baktırdım . ay ne bilim yaaaa herşeyi salasım var :-)

X