- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
3 yıldır beklediğimden her yıl içiyordum sonra ümidimi kaybedince artık bırakmıştım bıkmıştım şimdi de hamile kaldım :) nasip işte şimdi alsam kafama göre mi alayım doktorun önerisiyle mi emin olamadım bende almadım pazartesi başlarım inşllh doktora gittikten sonraSekerAnnee folik asit keşke başlasaydın. Ben 2 aydır kullanıyorum. Hamilelik öncesi başlamayı tavsiye ediyorlar hamilelikte yaşanabilecek olumsuz durumları engellemek adına. İlk hamileliğimde folic trio kullanmıştım. Bunda da aynısını aldım. Bunu tercih etmemin sebebi folik asidin yanında kalsiyum ve d vitamini içermesi.
Ayy minik kuzu bekletmiş sizi ama sürpriz yapmış3 yıldır beklediğimden her yıl içiyordum sonra ümidimi kaybedince artık bırakmıştım bıkmıştım şimdi de hamile kaldım :) nasip işte şimdi alsam kafama göre mi alayım doktorun önerisiyle mi emin olamadım bende almadım pazartesi başlarım inşllh doktora gittikten sonra
Benim de 26 aylık birde şu var yıkıyor ortalığı anne alsın anne yedirsin anne anne diye :) çok kucakçı değil ama yıne de zorluyor kaldırmakEvet insan korkuyor. Seninki ne kadarlık? Benimki bazen baya baya kendini taşıtıyor. Yaz tatili için annemlerdeyim 5.katta oturuyorlar asansör yok. Geçen gün kucağında çıkarttırdı yukarı. Annem yardımcı oluyor ama illa beni istediği zamanlar oluyor. Eşim yok birkaç güne gelecek gelince tamamen ona atıcam topu. Bi rahatsızlık yaşamadım ama endişe ediyorum inş bişey olmaz
Bir dönem öyleler galiba. Bizimki de öyleydi anneanneye gelince rahatladım biraz onunla oynamaya başladı. Bir sonraki kontrolümde unutmazsam sorucamBenim de 26 aylık birde şu var yıkıyor ortalığı anne alsın anne yedirsin anne anne diye :) çok kucakçı değil ama yıne de zorluyor kaldırmak
Haber edelim birbirimize benim de aklımda gidince sormakBir dönem öyleler galiba. Bizimki de öyleydi anneanneye gelince rahatladım biraz onunla oynamaya başladı. Bir sonraki kontrolümde unutmazsam sorucam
Güzel haberlerle dön canım inşallahBugün gideceğim heyecandan uyuyamıyorum
Amin inşallah canım yarın ilk haberi veririm :)Bende de ağrılar var hatta acaba düşük mü diye korktuğum bile oluyorBembeyaz akıntım da vardı kesildi. Rüyan hayrolsun inşallah :)
Güzel haberlerini bekliyoruzBugün gideceğim heyecandan uyuyamıyorum
Daha çok erken belirtiler için zaten canım ama ben ilk gebeliğimde yaşamadığım şeyleri bunda yaşıyorum..Selam arkadaşlar benim günüm iki gün geçti idrar da kan da pozitif hamileyim ama bende hiçbir belirti yok herkes akıntı falan diyor ben kupkuruyum göğüslerde şişme falan bir şey yok arada adet sancısı o kadar. Bulantı zaten olmasın da hamile gibi hissetmiyorum kendimi
Almamak lazım diyorlar benimki de öyle durmadan kucak istiyor. Almamaya çalıştıkça daha çok istiyor ben dikkat edemiyorum o yöndenm_rv_ bişey sorucam canım 2 yaşında oğlum var demişsin benim de kızım var 2.5 yaşını dolduracak 13 kg. Parka vs biyere gidince kucak istiyor kucağıma alıyorum mecburen. Doktora sormayı unutmuşum bi zararı olur mu acaba kucağımızda taşımanın? Tecrübeli anneler de cevaplarsa sevinirim
Benimkide 25 ayşık erkekBenim de 26 aylık birde şu var yıkıyor ortalığı anne alsın anne yedirsin anne anne diye :) çok kucakçı değil ama yıne de zorluyor kaldırmak
Benim oğlum da 17 kilo..Almamak lazım diyorlar benimki de öyle durmadan kucak istiyor. Almamaya çalıştıkça daha çok istiyor ben dikkat edemiyorum o yönden
Benim oğlum da 17 kilo..
Ben bile kucağıma aldım hele en başından beri..
Almadan da olmuyor..
Allah korusun minikleri.
Yarın 44 ayını dolduruyor 45. ayına girecek canım..Merhaba canım. Kaç aylık seninki?
Hoşgeldin..Selamlar. Ben de buradayım :). Sadece kan testim pozitif :) B- Hcg 16 çıktı. 2 gün sonra tekrarlayacağız ve Ultrason yapılacak. Heyecanlıyım.