2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 yıldır beklediğimden her yıl içiyordum sonra ümidimi kaybedince artık bırakmıştım bıkmıştım şimdi de hamile kaldım :) nasip işte şimdi alsam kafama göre mi alayım doktorun önerisiyle mi emin olamadım bende almadım pazartesi başlarım inşllh doktora gittikten sonra

Ayy minik kuzu bekletmiş sizi ama sürpriz yapmış o zaman doktor kontrolünü bekle canım. Sen zaten piyasadaki folik asitlerin hepsini biliyorsundur doktorun önerisine göre de değerlendirirsin

Benim de 26 aylık birde şu var yıkıyor ortalığı anne alsın anne yedirsin anne anne diye :) çok kucakçı değil ama yıne de zorluyor kaldırmak

Benim de 26 aylık birde şu var yıkıyor ortalığı anne alsın anne yedirsin anne anne diye :) çok kucakçı değil ama yıne de zorluyor kaldırmak
Bir dönem öyleler galiba. Bizimki de öyleydi anneanneye gelince rahatladım biraz onunla oynamaya başladı. Bir sonraki kontrolümde unutmazsam sorucam

Bir dönem öyleler galiba. Bizimki de öyleydi anneanneye gelince rahatladım biraz onunla oynamaya başladı. Bir sonraki kontrolümde unutmazsam sorucam
Haber edelim birbirimize benim de aklımda gidince sormak

Hastaneye giden arkadaşlar varmi kese ve kalp atışları için ins güzel haberlerle donun hepiniz ins

güzel haberler alanların gözü aydın darısı başımıza bat 10 temmuz internetten 5li test aldım bugün geliyor perşembe bilemedin çarşamba yapmaya başlarım herhalde

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum hoşgeldiniz arkadaşlar..
Ben de yarın gidicem doktora ve çok heyecanlıyım..
Günlerim hiç huzurlu geçmiyor ama onu söylim..
Aynı kasık ve bel ağrılarım akşam gece artıyor, sanki son ayımdaymışım gibi yatakta sağdan sola dönemiyorum hemen bişi saplanır gibi oluyor kasıklarıma..
Sürekli regl sancısı çekiyorum 10 günü geçti herhalde ..
Umarım bir sıkıntı yoktur yarın görücez..
Bende de ağrılar var hatta acaba düşük mü diye korktuğum bile oluyor Bembeyaz akıntım da vardı kesildi. Rüyan hayrolsun inşallah :)
Amin inşallah canım yarın ilk haberi veririm :)

Selam arkadaşlar benim günüm iki gün geçti idrar da kan da pozitif hamileyim ama bende hiçbir belirti yok herkes akıntı falan diyor ben kupkuruyum göğüslerde şişme falan bir şey yok arada adet sancısı o kadar. Bulantı zaten olmasın da hamile gibi hissetmiyorum kendimi

Daha çok erken belirtiler için zaten canım ama ben ilk gebeliğimde yaşamadığım şeyleri bunda yaşıyorum..
Şu an 5+2 yim ama regl sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım 10 gündür var ve akşamları şiddeti artıyor..
Bembeyaz yoğun akıntım var..
Bu ay ilk kez klomen iğne tedavisi gördüm ona bağlıyorum artık..
Ya da 5 yumurtadan biri bebek oldu diğer 4 ü kist oldu onlar da çok aprı mı yapıyo diye merak içindeyim..
Yarın her şeyi öğrenicem umarım yolundadır her şey..
Değerin kaç çıktı canım iki gün sonra bir daha yaptır istersen..

Almamak lazım diyorlar benimki de öyle durmadan kucak istiyor. Almamaya çalıştıkça daha çok istiyor ben dikkat edemiyorum o yönden

Almamak lazım diyorlar benimki de öyle durmadan kucak istiyor. Almamaya çalıştıkça daha çok istiyor ben dikkat edemiyorum o yönden
Benim oğlum da 17 kilo..
Ben bile kucağıma aldım hele en başından beri..
Almadan da olmuyor..
Allah korusun minikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…