2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Babasıyla kısa mesafe oturduk ben koltuk altından tutup babaya gönderdim sonra tek el derken 3 adım attı.gerisi geldi.ama bizimki hala korkuyor canı isterse odadan odaya gidiyor.yoksa emeklemeye devam
Tek el felan Bizim kide yürüyo ayakta da güzel duruyo bütün koltukları sıralıyor ama bi yere tutup ayağa kalkarken zorlanıyo

Adetim 1 gün gecikti, test yapmaya da korkuyorum kızıma 1 yaş hediyesi olarak kardeş vereceğim sanırım
benim tam 15 gün gecikti hala da olmadı test yaptım 15 gün sonrasında negatif benim eşim korunuyor dikkat de ediyoruz çünkü 2 çocuğum var ama yine de bu gecikmeler tedirgin ediyor evde birkaç tane idrar testi var :))) böyle zamanlar icin

Ya çok şükür oldum sonunda, hafta sonu da olmasaydı test yapıcaktım. Ben 40 çıkar çıkmaz adet oldum. 1 kez gecikme harici hep zamanlı oldu. O yüzden gecikince tedirgin oluyorum, eşimde bazen dikkat etmeyince

bizimki henuz yurumedi kendi ayakta durma var siralama var bol yaramazlik variki dk oturmuyor hep bir yaramazlik modunda nerde tehlikeli yerler oraya istikamet ben ondan yurumesinde acele etmesin diyorum.emekleme uzmani kucuk hanım

bizimki henuz yurumedi kendi ayakta durma var siralama var bol yaramazlik variki dk oturmuyor hep bir yaramazlik modunda nerde tehlikeli yerler oraya istikamet ben ondan yurumesinde acele etmesin diyorum.emekleme uzmani kucuk hanım
Maşallah.bizimki de emekleme uzmanı aslında adımlıyor bazen odadan odaya yürüyor.ama emekleme hala 1.sırada. oyuncaklar hariç herşeyle oynuyor

Benim kız dun sabah babasının çantasını açıp kulaklığın ucundaki yumuşak uc kısmı yuttu hafif bi oksurdu ne yaptı acaba diye mutfaktan içeri bi gittim ucun biri var biri yok. Bütün gün kaka yapsın diye bekledim 2 kez yaptı çıkmadı. Bugün en son kakasiyla cikti son 1 haftadir nerede fermuar görse hemen açıyor. Hic yerinde durmuyor

Sorma bizim ki de aynı nerde ne var ağzındaaklım çıkıyo yalnız bırakacağım diye hiç yerinde durmuyo her an her yerde kıpır kıpır yerde küçükken büyüğe ne görse ağzında 2 kez felan kötü şeyler yaşadık allah korusun evlatlarımızı

Arkadaşlar bebeklerinizin bingildagi kapandı mi? Kızımın doğduğundan beri açıklığı aynı. Saglik ocaginda hemsire de soylemisti. Doktorumuza sordum 15-18 aya kadar kapanabilir dedi. Ama şimdiye kadar hiç küçülme olmadi. Ilk zamanki gibi yumuşak degil ama hala iki parmak ağıllık var. D vitamini de kullanıyoruz kan ilacı vs. Ama neden kapanmadı hala aklıma takılıyor. 1. Yaş kontrolü var haftaya tekrar soracağım doktora ama sizde durumlar nasıl?

Bizimkisi baya bi kapandı çok ufak bişey kaldı bildiğim kadarıyla yavaş yavaş kapanması gerekiyo şuana kadar azda olsa kapanması gerekirdi belki de sen anlamiyo olabilirsin mutlaka sor doktora çok önemli

Bizimkisi baya bi kapandı çok ufak bişey kaldı bildiğim kadarıyla yavaş yavaş kapanması gerekiyo şuana kadar azda olsa kapanması gerekirdi belki de sen anlamiyo olabilirsin mutlaka sor doktora çok önemli
10. Ayında doktor baktı kapanır dedi bazen bir anda da kapandığı oluyor dedi. Ilk bastan beri bende hep kontrol ediyorum 2 parmak kadar açıklık var. Doğduğunda da o kadardı.

Kızlar acil yardım 20 şubatda regl oldum 28 şubatta bitti şimdi tekrar regl olmuşum böyle bişey yaşayan varmı alıntı felan sandım ama bildiğin regl pluyorum korktun şuan hastaneye gitmeli miyim

bizimkinin bingildagi küçüldü canim. ama simdiye kadar biraz da olsa kuculmesi gerekirdi. baska bir dr a daha goturunn annesi. d vitamini dozunu arttirdi mi peki

bizimkinin bingildagi küçüldü canim. ama simdiye kadar biraz da olsa kuculmesi gerekirdi. baska bir dr a daha goturunn annesi. d vitamini dozunu arttirdi mi peki
3 damla veriyordum son 3 aydır 5 damla veriyorum. D vitamini değeri de kan testinde iyi cıktı ama bilmiyorum. Bu hafta goturucez kontrole tekrar sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…