• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ikinci normal oldu sonrası yok 45 gün 50 gün bile olmadığı oluyor sıkıntı yapma
benim gibi yani.. Eşim çok rahat korunuyoruz diye ama küçük bir ihtimal de olsa korkuyorum hicbir yöntem tam güvenli değil,bebislerimiz çok küçük ve benim zaten 2. çocuğum:)))

Benimde bu ara bi korkum var bakalım hayırlısı artık. Normalde 25 inde oluyorum 6 aydir falan ama bu sefer kasık ağrılarım çok erken başladı, eşimde pek emin değil, sanki olabilir falan diyor. 😑 ayın 25 ini bekliyorum olmazsam hemen bi test yapicam 🙄

Ben daha hic vermedim ne zaman veririm bilmiyorum bizim dr sütun cok yararli olmadığını onun yerine yoğurt vermemi soyledi
Ben verdim çocuk devam sütü olarak çünkü bizim kız asla kahvaltı yapmıyo sadece labne yiyor yumurta fwlan vermek imkansız yoğurtta yemiyo bu aralar

Biz 13martta bir yaşında olacağız.
Adımlamaya başladık.paytak paytak
Bizim de 13 mart 😍 sabah 9.48 de doğdu 😁 bi bakıyorum kalkmış ayağa oradan oraya gidiyor. Eğer benim baktığımı fark ederse göz göze gelirsek gülüp heyecanlanıyor koşmaya çalışırken pat yere 😂

Bizimkide 11 mart 12.21 henüz yürümüyo ama ayakta uzun süre kaliyo tek bir adım atiyo. Sıralarkende sağ tarafa zor gitmişti şimdide sağ adımını atmaya korkuyor sanırım

Benim kiz sürünmedi o yuzden erken ayaga kalkti tutunarak yuruyu uzun sure babasiyla karsilikli yürüttük her aksam bi aksam bi baktik desteksiz adim atiyo oyle gitti
Benimki de emeklemedi ama yuvarlanıyo uzun süredir sıralamak onun için çok basit bişey ama yürüme konusunda 2 haftadır tek adım da kaldık

Biz de 16 Mart’ta bir yasımızı dolduracağız devam sütü veriyorum sizce artık bırakmalı miyim yemekle arası olmadığı icin mecbur veriyorum ama vermekte istemiyorum açıkçası

Back