- 2 Haziran 2012
- 1.352
- 853
kesinlikle doktora gostermelisin canım dis çıkamıyor orda hapsolmus cocuk acı cekiyordurKızlar kızım 8ay 24 günlük dişimiz henüz çıkmadı ama sağ ön diş etinde tamda dışın çıkması gereken yerde morluk var bu ne demek oluyo sizce doktora götürmeliyim mi d iş mi geliyo anlamadim
Belli bi sıkıntı gözükmüyor parmağımla dokundum bgun diş hissedilir duruma gelmiş p.tesi ye kadar açığa çıkmazsa götürmeyi düşünüyorumkesinlikle doktora gostermelisin canım dis çıkamıyor orda hapsolmus cocuk acı cekiyordur
Canım aramadılar 28 kasımda gittiğimizde bir şey demedi yeni bir durumsa söyler sanırım.Allah korusun hepimizin yavrusunu.Hanımlar sizi aile hekimliğinden aradılar mi? Kızamık vakası 1 yaş altında artmış o yüzden sağlık bakanlığı asiyi 9-11 aylık bebeklere yapilmasina karar vermiş. Hemşire arayıp kızamık aşısı kampanyasi baslatti bakanlik o yuzden sizede yapacağız dediler. Sizlere boyle bir bilgilendirme yapıldı mi ?
Canım görümcem sağlık ocağında hemşire. 1 haftadır aşı yapıyorlar, senin dediğin sebepten. Bizede bilgilendirme yaptı gene 9 aylık olunca gidicez.Hanımlar sizi aile hekimliğinden aradılar mi? Kızamık vakası 1 yaş altında artmış o yüzden sağlık bakanlığı asiyi 9-11 aylık bebeklere yapilmasina karar vermiş. Hemşire arayıp kızamık aşısı kampanyasi baslatti bakanlik o yuzden sizede yapacağız dediler. Sizlere boyle bir bilgilendirme yapıldı mi ?
Evet yeniymiş. Amin canım.Canım aramadılar 28 kasımda gittiğimizde bir şey demedi yeni bir durumsa söyler sanırım.Allah korusun hepimizin yavrusunu.
Teşekkürler canim, yaptırayım bende insallah haftayaCanım görümcem sağlık ocağında hemşire. 1 haftadır aşı yapıyorlar, senin dediğin sebepten. Bizede bilgilendirme yaptı gene 9 aylık olunca gidicez.
aradilar bizi de 20 aralikta yapilacak aşımızHanımlar sizi aile hekimliğinden aradılar mi? Kızamık vakası 1 yaş altında artmış o yüzden sağlık bakanlığı asiyi 9-11 aylık bebeklere yapilmasina karar vermiş. Hemşire arayıp kızamık aşısı kampanyasi baslatti bakanlik o yuzden sizede yapacağız dediler. Sizlere boyle bir bilgilendirme yapıldı mi ?
Normalde 1 yaş sonrasiymis sanirim tam yaş aralığını bilmiyorum ancak sıkça görülmesi nedeniyle erken döneme çekmişler.bizim aile hekimliği gecem günlerde iki üç kez kızamiktan dolayi kapandı, dezenfekte ettiler ilaçlama vs sonra tekrar açıldı. Bizim de perşembe günü aşımız var ve yaptıricam.Tamda bende asi hakkinda sizlere sorum olacakti muhabbeti gecmis.saglik ocagi asi kampanyasi var kizamik salgini var persembe gelin yapalim dedi. Bende kararsiz kaldim.asi takviminde yok mu ki dedim cevap.alamadim.sizler ne yaptiniz kizlar vurdurdumuz mu.ne dusunuyorsunuz son durumunuz nedir
Hadi gozun aydın9.aya girerken adet oldum ohhh be :))
gözünaydın darısı başıma inş.9.aya girerken adet oldum ohhh be :))