2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglum da dün oldu kızamık aşısı. Şükür ates yapmadı. Bazen 4 5 gün sonra ates yapabiliyormuş. Kontrol edeceğim artık. Bir de bu ara daha cok emmek istiyor. Ek gıdayı zorla yediriyorum. Dişten desem alt 2 disi cıktı. Ustte bir sey yok gibi daha. Sizlerde de oluyor mu istahsizliklar?
Bizimde asi ates yapmadı.benimki dogdugundan beri memeye dusgun degil 3 sastte bir 5dk emerse..ek gida fena degiliz.ama damak tadi olustu begenmedigi okursa yemiyor.gunde 5 igun besleniyor.oyunla dikkat dagitmayla yediriyorum.

Bizimde asi ates yapmadı.benimki dogdugundan beri memeye dusgun degil 3 sastte bir 5dk emerse..ek gida fena degiliz.ama damak tadi olustu begenmedigi okursa yemiyor.gunde 5 igun besleniyor.oyunla dikkat dagitmayla yediriyorum.
Ben de bir ara zorla emziriyordum. Hatta bir ara bırakacak emmeyi diye düşünüyordum ama simdilerde daha düşkün oldu. Bu ara da yemez oldu. Bakalım nasıl düzene sokacağım.

Anneler bebekleriniz blw başladı mi. Meyveleri kızım kendi yiyor eline verince ama sebzeleri verince elinde sıkıp bırakıyor. Pure yapmayi bu ay biraktim, parca parca verince de damagiyla ezip yiyor ama kendisi de alissin istiyorum... Bir de ilk adım ayakkabısı için baktığınız veya aldığınız markalar var mi kızım iyice ayaklandı tutunup ayağa kalktıktan sonra elleri de bırakıp adim atmaya çalışıyor ilk adım ayakkabısı ayak yapısı içinde iyi olur diye dusunuyorum ama ne alacağıma karar veremedim bir türlü.

Anneler bebekleriniz blw başladı mi. Meyveleri kızım kendi yiyor eline verince ama sebzeleri verince elinde sıkıp bırakıyor. Pure yapmayi bu ay biraktim, parca parca verince de damagiyla ezip yiyor ama kendisi de alissin istiyorum... Bir de ilk adım ayakkabısı için baktığınız veya aldığınız markalar var mi kızım iyice ayaklandı tutunup ayağa kalktıktan sonra elleri de bırakıp adim atmaya çalışıyor ilk adım ayakkabısı ayak yapısı içinde iyi olur diye dusunuyorum ama ne alacağıma karar veremedim bir türlü.
Öncelikle masallah diyeyim. Ben dahabilk adim ayakkabisi almadim.arastirmak lazim tabii.benimkide ayakta duruyir aslinda ama korkuyor.bakalim ne zaman yuruyecek 4 gizle bekliyorumm.

Öncelikle masallah diyeyim. Ben dahabilk adim ayakkabisi almadim.arastirmak lazim tabii.benimkide ayakta duruyir aslinda ama korkuyor.bakalim ne zaman yuruyecek 4 gizle bekliyorumm.
Tesekkurler, bende yürüsün diye bekler oldum. Çok sukur ayağa kalksa bile kendini yavaşça yere koyar oldu düşmeler bitti ama yine de yürürse rahat olacak odadan çıksam acaba yine nereye tutundu kalkti diye aklım kalkiyor. Bi de en küçük 20 numara dan başlıyor sanirim ilk adım ayakkabılar 18-19 bulmam gerkeeck

İlk adım ayakkabısını önermiyorlar istersen bi araştır ayaklarını yere çıplak ayakla basması çok daha verimli oluyormuş

İlk adım ayakkabısını önermiyorlar istersen bi araştır ayaklarını yere çıplak ayakla basması çok daha verimli oluyormuş
Evet canim ya öyleymiş biraz baktım da tam yürümeye başladıktan sonra alıp dışarda giydirmek daha iyi olacak sanırım. Evdeyken ayağına patik bile takmıyorum neredeyse.

Kızlar bebekleriniz sırt üstü yatarken oturabiliyormu
Evet bunu tam anlamıyla 9. Aya girmesiyle yapmaya başladı. Önceden ben oturtunca oturuyordu sadece. Artık emeklerken yatarken vs kendisi oturmaya sonra tekrar yatmaya kalkmaya başladı.

8

Tesaduf yapiyor sanki.bir bakiyorum oturmus oluyir ama daha yaparken göremedim.
Bizimki de öyle başladı sana tavsiyem sırt üstü yatarken oturmaya çalışıyorsa ayaklarının üzerine hafifçe elini koy direk oturuyor ben bir kaç kez böyle yaptım şuan çok rahat bir şekilde her yerde oturmaya başladı tesadüf değil artık yapmak istiyor

Kızlar domates çorbası versem ne olur sizce bizimki sadece ekşili şeyler yiyo günde bazen sadece küçük bi kase yoğurt yiyo ve başka bişeye asla ağzını açmıyo biz beceremedik bu ek gıda işini sanırım bu Arada domates yazdan dolaba koşullarından

Kızlar domates çorbası versem ne olur sizce bizimki sadece ekşili şeyler yiyo günde bazen sadece küçük bi kase yoğurt yiyo ve başka bişeye asla ağzını açmıyo biz beceremedik bu ek gıda işini sanırım bu Arada domates yazdan dolaba koşullarından
Ben bizim yediğimiz yemeklere domates koyuyorum kızıma da veriyorum yiyor. Alerjik bi tepkime de olmadi. Ama sadece domates çorbası nasil olur bilemiyorum.

Ben gerdim tel sehriyeli yaptim yedi herhangi bir sey de olmadi. Ben yemekte ne yapiyorsam onu geriyorum.baharat atmiyorum sonradan herkes tabagina atiyor.pilavlari cok seviyor..yiyebilecegi ne varsa ver gitsin.benimki tek basina yemek yemeyi sevmiyor.bizimle daha istahli ne verirsem yiyor.

Evet yaa biz 9.5 olduk.huyuda degismeye basladi en azindan 1 haftadir oyun oynamaya basladi.gece kalkmalarimiz hala ayni.alistim ben kalkmazsa benim uykum kaciyor artik
Bizim ki de gece 10 kez kalkıyor abartısız sürekli emmek istiyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum aç mi kaliyo gazi mi var anason diyolar onu mu versem bilemedim

Gece beslenmesini kesmeyi başaran var mi ? Gece emzirmeyi bırakmak istiyorum ama anlıyor heralde emzirmeyeceğim meme gene kadar agliyor

Hepimizin sorunu ayni mart cocuklarinin ozellikleri galiba...bulan banada soylesin.aacligindan degil bence yatana kadar agzi bos durmuyor yatmaya hazirlanirken yine yediriyorum.uyutuyorum.ayni saat basi...
Bugun babamiz yoktu nobetteydi.yanimda yatirdim kereta kalkti baktiki yanindayim dondu uyudu.2 kere boyle yapti.yoksa gunduz memeye düşündüğümüz yok.

X