- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 37
Fazla düşünmemeye çalışacağım canım.Rabbim korusun hepimizin evladını..Doğru söylüyor canım benim eşim de öyle diyo çok rahatsız bu durumdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla düşünmemeye çalışacağım canım.Rabbim korusun hepimizin evladını..Doğru söylüyor canım benim eşim de öyle diyo çok rahatsız bu durumdan
ben de işe başlayacağım deneyimlerinizi paylasmanizi bekliyorum
Gozun arkada kalmayacaksa hic sıkıntı yapma.bende cooook sıkıldım. Simdi suan basimi alip gidesim var. Bunalttı bemi kereta. Esime de tirip atiyorrum simdi.ben de öğretmenim bu ay başlıyorum kv bakacak,evde çok sıkıldım kayınvalide bakarım deyince içim rahat başlayacağım
Benim ki 8.5 oldu.ek gida sureciniz fena degil. Daha cok bizim yediklerimize merak saliyor. Huysuzluk tam gaz.suan bile üstümde tepiniyorBebeklerimiz 9 aylik oldu buraya epeydir girmedim sizleri özledim nasılsınız bebisler nasıl ek gıda nasıl geçiyor
Bizimde tam olarak 8 ay 19 günlük. Dişlerimiz yüzünden huzurumuz kalmadı. Aynen bizde de ayni bizim yediklerimizden istiyor oyun istiyor ancak pek yerde zaman geçirmediği icin emeklemiyor sadece sürünüyor :)Benim ki 8.5 oldu.ek gida sureciniz fena degil. Daha cok bizim yediklerimize merak saliyor. Huysuzluk tam gaz.suan bile üstümde tepiniyor
Bizimkinde ne diş var ne emekleme sadece sitemleri arttBebeklerimiz 9 aylik oldu buraya epeydir girmedim sizleri özledim nasılsınız bebisler nasıl ek gıda nasıl geçiyor
Canım dis geliyor olabilir. Biraz bekle istersen. Bizimde kızarıklık sonrası beyaz beyaz olmuştu sonra da dişi patladiKızlar kızım 8ay 24 günlük dişimiz henüz çıkmadı ama sağ ön diş etinde tamda dışın çıkması gereken yerde morluk var bu ne demek oluyo sizce doktora götürmeliyim mi d iş mi geliyo anlamadim