2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar komşuma gitmiştim köpeği var bebeğim dokunmadı ama köpek tabi her yerde gezdiği için b3begimde emekliyor herşeyi ağzına götürüyor bir sıkıntı olur mu bir hastalık felan tedirgin oldum

selam buralar çık sessizleşmiş. jeandark bence bir şey olmaz evcil hayvan sonuçta aşıları vardır. ayrıca evinde evcil hayvanı olup bebeği olanlarda var bi sıkıntı yaşayan duymadım şimdiye kadar. sen içini ferah tut.

nasıl gidiyor bebeklerinizle birlikte günleriniz biz ateşlendik baya diş dolayısıyla. telefona eskisi kadar çok bakamıyorum. ek gıdaları yerken sıkıntı yaşıyoruz aslında yiyor da pütürlü şeylerde öğütüyor. sizler korkmadan nasıl yedirdiniz doktor köfte falan diyo kıymayı bile blendırdan geçirip veriyorum.

Artik 8 aylik olduk.huysuzluk tam gaz.gece uykularimiz en az 5 defa kalikiyoruz. Ek gida konusunda simdilik sikinti yasamiyirum damaklariyla ezip yutuyor.dislerimiz daha cikmadi.cikacak gibide durmuyor.
Guzel guzel emekliyoruz cani isterse tutup kalkiyor.

Ben seneye baslicam kizlar. Oglum uslu bir cocuk olursa yani kucak istemeyen iynayan bir cocuk kv.bakacak.eger ki huysuz olursa bakamaz.bakici bulmam lazim.
Simdiden oglani gozlemliyorum. Mesela.yarim saat bir saat kv yada anneme izte kim varsa bırakıp carsiya gidiyorum.ben gidince nasil.davraniyor diye.simdilik huysuzum aglamadan duruyormus.beni gorunce mizmizlanip dogal olarak beni istiyor.
Ayakta sallayarak uyutmaya calisiyorum.bakacaklar icin en ideali bu sanirim.yemek yeme aliskanligi kazandirmaya calisirim.her seyden yesin ben hersey veriyorum.yemek secerse bakan icin zor olur.
Ben biraktigimda 1.5 yasinda olacagi icin bol bol konuş mak lazim l.calismamam lazim bak babada calisiyor abla abi onlarda okula gidiyor gibi.bebeginiz
Bakiciniza 1ay oncesinde evine alismasini saglayin.
Bem 1.5 yasinda birakacagim icin meme istegi nasil.okur bilmem.istegine gore hareket ederim. Ogretmen olamamin evimin yakin olmasi benim icin avantaj.
Bilemiyorum kizlar. Evet daha zaman var benim icin ama bende sadece 1 bebek yokki.12 yasinda 8.sinifa baslayacak oglum 1.sinifa baslayacak kizim var. Allah bana sabir ve kolaylik versin daha onlarida düşünüyorum.

ben de öğretmenim bu ay başlıyorum kv bakacak,evde çok sıkıldım kayınvalide bakarım deyince içim rahat başlayacağım

ben de öğretmenim bu ay başlıyorum kv bakacak,evde çok sıkıldım kayınvalide bakarım deyince içim rahat başlayacağım
Gozun arkada kalmayacaksa hic sıkıntı yapma.bende cooook sıkıldım. Simdi suan basimi alip gidesim var. Bunalttı bemi kereta. Esime de tirip atiyorrum simdi.
Gelip gecici oldugunuda biliyorum. Amaaan bir saat sonra kendime format atarim.

Evden çalışan biri olarak , cocugunu bakici veya annelere birakip ise giden, tum gun is yerinde olup aksam evdi yemekti cocuktu ugrasan annelere allah kolaylik versin..ben hem ev hem is hem çocuk evde bu kadar yoruluyorsam sizler kim bilir ne halde olursunuz. Evde kızımla da ilgileniyor olmak çok güzel bir durum ancak evde bi dk boş durmuyorum. Islerimi vaktin de bitiremiyorum. Işimi yapsam ev kalıyor ev işi yapsam diğer is kalıyor. Is yaparken çocukla ilgilen falan hepsi zor.

Ben işe erken başlamak durumunda kaldım.Eylülde başladım. 5 aylık falandı.süt bırakıyorum eve.
Öğretmenim ben de ders saatim az boş gün var idare ediyorum şükür.Ama 1 yıl olsun bebeğime olmak isterdim ev kredisi mecbur bıraktı.Okulda teneffüslerde açıp fotoğraflarına bakıyorum video atıyor halası izliyorum ...zor oluyor başta ama alışılıyor.Allah kolaylık versin hepimize..

Bebeklerimiz 9 aylik oldu buraya epeydir girmedim sizleri özledim nasılsınız bebisler nasıl ek gıda nasıl geçiyor

Bebeklerimiz 9 aylik oldu buraya epeydir girmedim sizleri özledim nasılsınız bebisler nasıl ek gıda nasıl geçiyor
Benim ki 8.5 oldu.ek gida sureciniz fena degil. Daha cok bizim yediklerimize merak saliyor. Huysuzluk tam gaz.suan bile üstümde tepiniyor

Benim ki 8.5 oldu.ek gida sureciniz fena degil. Daha cok bizim yediklerimize merak saliyor. Huysuzluk tam gaz.suan bile üstümde tepiniyor
Bizimde tam olarak 8 ay 19 günlük. Dişlerimiz yüzünden huzurumuz kalmadı. Aynen bizde de ayni bizim yediklerimizden istiyor oyun istiyor ancak pek yerde zaman geçirmediği icin emeklemiyor sadece sürünüyor :)

Kızlar kızım 8ay 24 günlük dişimiz henüz çıkmadı ama sağ ön diş etinde tamda dışın çıkması gereken yerde morluk var bu ne demek oluyo sizce doktora götürmeliyim mi d iş mi geliyo anlamadim

Bizde haftaya 9 aylık olacağız. 8 inci aya girmesiyle dişlerde gelmeye başladı once alt diş çıktı şimdi üstten çıkıyor. Dişlerde ateş, huysuzluk uykusuzluk vs yaşamadık cok sukur ancak daha önceki krup hastalığı ufak bir soğuk algınlığında hemen tekrarlıyor bu hafta hem grip hem öksürük yaşıyoruz. Ek gıda da ne varsa veriyorum herşeyi yiyor ama hastalıklardan kilo pek alamadı bugun tarttı doktor 7 kilo 900 gram ufak tefek minik bir kız çok aşırı hareketli ayağa kalkıp bir anda elleri bırakıp bekliyor. 5-6 saniye sonra pat oturuyor. Bir an önce yürüsün istiyorum düşmesin diye sürekli gözüm üzerinde.

Canım dis geliyor olabilir. Biraz bekle istersen. Bizimde kızarıklık sonrası beyaz beyaz olmuştu sonra da dişi patladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…