Yazdiklarini aynisini 10gundur yaşıyorum.bir ciksaydi dislerimizkiyma veriyorum canım. sandıklarının da suyunu veriyorum su an.
huysuzluk, salya, el sürekli agizda, kesik kesik kisa uykular ,kucaktan inmek istememe, alin ve agizda ates,aglayarak uyanmalar ve su an üst 2 dişimizin cikmasink bekliyoruz cok zorluyor
Benim kızım da yapıyor. Sert vuruyor hatta normal bence ama doktoruna sorayım yinedeHayırlı geceler kızlar.bir şey sormak istiyorum. Bebeğim sürekli kollarını kanat çırpar gibi sallıyor emerken kollar durmuyor sürekli vurur gibi sallıyor metre bakınca canım sıkıldı otizm filan yazıyor 2 yaşından sonra daha çok kendini belli eder diyorlar...Allahım hepimizin yavrusunu korusun ..
Sağolasın canım ben de vereyim artık yavaştankiyma veriyorum canım. sandıklarının da suyunu veriyorum su an.
huysuzluk, salya, el sürekli agizda, kesik kesik kisa uykular ,kucaktan inmek istememe, alin ve agizda ates,aglayarak uyanmalar ve su an üst 2 dişimizin cikmasink bekliyoruz cok zorluyor
Canım ben sormadım soracağım emerken de çırpınıp duruyor eşim netten her okuduğunu bizim üstümüze uyarlama Allah korusun çok takık oldun diyor bana..Benim kızım da yapıyor. Sert vuruyor hatta normal bence ama doktoruna sorayım yinede
Canım merhaba yanlış hatırlamıyorsam tesetturluydun, o kadar güzel salaş kesim tunikler var ki bir gr belli etmiyor yarasa kol şeklinde bunlarla kamufle edebilirsin şimdilik benim de boyum 1,65 75 kiloyum ama ben cok sıkıyimdır 5,6 kilo az gosterrim ,ben de zayıflamak istiyorum diyetisyene de gittim cok guzel gidiyordu direk sutum szaldi ve seyreldi yemekle ilgisi yok diyorlar bol su diyorlar ben de buna inandim mantikli geldi ama yaşayarak öğrendim gayet de yemeyince gidiyor sütler.Kızlar hayırlı geceler..sizlere bir şey danışacağım .haftaya benim bebiş 8 aylık oluyor inşallah.haddiden fazla kilom var.emzşrirken aldım çünkü gitmişti 40 çıkana kadar 11 kilo ama aldım geri 8 kilo ...diyetisyen olmadan veremem sizce şimdi gideyim mi şubat gibi mi başlayım 11 aylık olunca..ciddi anlamda yağ bağladım.73 kilo boyum da kısa 162..tontiş oldum. Herkes yani yakın çevre lafını yapıyor şaka yollu laf sokuyorlar...
Emzirirken verdik gidiyor ama senin kalmış falan.
Uzun oldu kusura bakmayın..
Canım haklısın ama birileri laf ettiğinde moralim bozuluyor kiloya çok takıntım var ..gitmiyor asla tunikler salaş ama eskiler olmayınca sürekli yeni de alamıyorum:))şubatta 11 aylık olacak o zaman başlayım mart gibi varsın söylesin millet ..ben eylülde başladım bu kilolarla rahatsız oluyorum ama çare şimdilik yok gibi ..Canım merhaba yanlış hatırlamıyorsam tesetturluydun, o kadar güzel salaş kesim tunikler var ki bir gr belli etmiyor yarasa kol şeklinde bunlarla kamufle edebilirsin şimdilik benim de boyum 1,65 75 kiloyum ama ben cok sıkıyimdır 5,6 kilo az gosterrim ,ben de zayıflamak istiyorum diyetisyene de gittim cok guzel gidiyordu direk sutum szaldi ve seyreldi yemekle ilgisi yok diyorlar bol su diyorlar ben de buna inandim mantikli geldi ama yaşayarak öğrendim gayet de yemeyince gidiyor sütler.
Sen bilirsin ancak daha önceki mesajlarından hatırladığım sen bu konuyu takıyorsun yani çevrendekiler yüzünden sürekli sana bu konuda laf söylemeleri canını sıkıyor bu yüzden deneyebilirsin cnm ama ben olsam onlara lafımı söyleyip 1yasi beklerim şu an ben de işe başlayacağım hedefim ise başlamadan vermekti olmadı 1yasi bekleyeceğim
Doğru söylüyor canım benim eşim de öyle diyo çok rahatsız bu durumdanCanım ben sormadım soracağım emerken de çırpınıp duruyor eşim netten her okuduğunu bizim üstümüze uyarlama Allah korusun çok takık oldun diyor bana..
Avent:)Kızlar çalışmaya başlayacağım sütümü sagip birakacagimdan biberon öneriniz var mı, başladığımızda biberon reddi yasamamam için veya biberondan sonra meme reddi yasamamam için???????
Aman bacim ver gitsin ben yiyebildigi her seyi veriyorum.gecen hamsi verdim lip lip yuttu.Kızlar bebeğine balık veren oldu mu hic. 8. Ayda somon öneriyorlar. Biz balık yerken kızım ağzımıza bakıp duruyor ama cesaret edip hic tadına bile baktırmadım bu hafta somon alıp vermeyi düşünüyorum ne yapsam acaba
Ben 2 haftadir veriyorum canim hemde somon da deil hamsi haftada 1 kezKızlar bebeğine balık veren oldu mu hic. 8. Ayda somon öneriyorlar. Biz balık yerken kızım ağzımıza bakıp duruyor ama cesaret edip hic tadına bile baktırmadım bu hafta somon alıp vermeyi düşünüyorum ne yapsam acaba
Oyyy kuzucum kıyamam ben ona. Çok geçmiş olsun annesi. Ben nazara inanıyorum tabii ki.Yolda otobüste bebek görünce masallah demeden seven bakan elini öpmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum. Ben kimsenin çocuğuna şimdiye kadar göz ucuyla bile bakmazken ailesi istemez rahatsız olurlar diye başkaları bu konu da ne kadar rahat hayret ediyorum. Sanki hiç bebek görmemiş gibiler. Benim bebeğim cok güzel Çok tatlı diye bir tavırla demiyorum bunu yanlış anlamayın lütfen ama bugün gerçekten çıldırdım. Eşimle doktora giderken kızımı da yanımızda götürmek zorunda kaldım ve arabamız yok bazen günlük kiralıyoruz kısa yerlere de otobüsle gidiyoruz ve otobüse binip hastaneye gidene kadar ve hastanede sonrasında eve dönerken de sürekli herkes kızıma bakıp durdu. Kızım mavi gözlü gözüne bakan ay göze bak diyip duruyor. Ve aşırı güleç, biri pisst dese hemen ağzı bes karış açık gülüp duruyor. Kanguruda taşıyorum başı bana yaslı olsun diye ama artık iyice hareketlendi ve başını geriye doğru itip etrafına bakıyor ister istemez. eve geldiğimizde resmen yerde oturmuştum kızımda dizimde basini koymus yatiyordu normalde yere doğru iner ve emekleyip gider hala daha nasil düştü bilmiyorum ağzının üstüne düştü dudağını şişirdi. Neyse öptük sarıldım geçti derken bu seferde 1 aydır emekliyor ve artik ayaktayken hafifçe dizini kırıp bir eliylede yere dokunup oturabiliyordu. Düşme vs olmuyordu.
Surekli emeklerken tutunup ayağa kalktığı sehbayla beraber sırt üstü düştü ve sehbanın sivri yeri üst dış damagini ve dudağını yardı. Bir anda kanlar içinde kaldık neye uğradığımı şaşırdım. Belki senin dikkatsizligin abartıyorsun diyeceksiniz ama ne zaman dışarı çıkıp eve gelsek kızım hep düşüyor veya hastalanıyor. Tatile gittik kizim o zamanlar heo ayaklariyle oynayip aguluyordh herkes ay ne guzell dedi. Daha ilk gunden odada kizim kakasinj yaomisti ve silmekle olmayacak diye yikarken çam sabunluga bir anda dokunmasıyla düştü ayağının üstünü tamamen kesti. Baska bi gün sabah kahvaltı da gözlerine bak şunun diye birbirine gösterenler oldu. O aksam kızımın sağ gözü çapaklanmaya ve şişmeye başladı. Ben mi cok dikkatsizim yoksa nazar bu kadar mı kuvvetli anlam veremiyorum. Su an omzun atletim kan içinde kızımın üst dudağı sis alt dudağı kesik bir şekilde emzirip uyutuyorum. Allah bütün yavrularımızı korusun. Aksam aksam cok stres yaşadım yazıp biraz rahatlamak istedim. Yanlış anlasildiysam kusura bakmayın
Cok teşekkürler. Bende dikkat etmeye çalışsamda oluyor sürekli birşeyler. Allah beterinden korusunOyyy kuzucum kıyamam ben ona. Çok geçmiş olsun annesi. Ben nazara inanıyorum tabii ki.
Bende renkli gözlü kumralım bebekkende sarı saçlıymışım. Annem hep der ne zaman dışarı çıksak veya eve biri gelse senden o gün illa kan akardı der. Kii annemde çok dikkatli kadındır bide 5 yıldan sonra ben olunca gözümün içine bakılarak büyütülmüşüm.
Oyyy kuzum gecmis olsun. Nazar olur canim. Bikiyirsan dilinde ayetel kursi ihlas felak ve nas surelerini eksik etme.inanki faydasini goreceksin.Yolda otobüste bebek görünce masallah demeden seven bakan elini öpmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum. Ben kimsenin çocuğuna şimdiye kadar göz ucuyla bile bakmazken ailesi istemez rahatsız olurlar diye başkaları bu konu da ne kadar rahat hayret ediyorum. Sanki hiç bebek görmemiş gibiler. Benim bebeğim cok güzel Çok tatlı diye bir tavırla demiyorum bunu yanlış anlamayın lütfen ama bugün gerçekten çıldırdım. Eşimle doktora giderken kızımı da yanımızda götürmek zorunda kaldım ve arabamız yok bazen günlük kiralıyoruz kısa yerlere de otobüsle gidiyoruz ve otobüse binip hastaneye gidene kadar ve hastanede sonrasında eve dönerken de sürekli herkes kızıma bakıp durdu. Kızım mavi gözlü gözüne bakan ay göze bak diyip duruyor. Ve aşırı güleç, biri pisst dese hemen ağzı bes karış açık gülüp duruyor. Kanguruda taşıyorum başı bana yaslı olsun diye ama artık iyice hareketlendi ve başını geriye doğru itip etrafına bakıyor ister istemez. eve geldiğimizde resmen yerde oturmuştum kızımda dizimde basini koymus yatiyordu normalde yere doğru iner ve emekleyip gider hala daha nasil düştü bilmiyorum ağzının üstüne düştü dudağını şişirdi. Neyse öptük sarıldım geçti derken bu seferde 1 aydır emekliyor ve artik ayaktayken hafifçe dizini kırıp bir eliylede yere dokunup oturabiliyordu. Düşme vs olmuyordu.
Surekli emeklerken tutunup ayağa kalktığı sehbayla beraber sırt üstü düştü ve sehbanın sivri yeri üst dış damagini ve dudağını yardı. Bir anda kanlar içinde kaldık neye uğradığımı şaşırdım. Belki senin dikkatsizligin abartıyorsun diyeceksiniz ama ne zaman dışarı çıkıp eve gelsek kızım hep düşüyor veya hastalanıyor. Tatile gittik kizim o zamanlar heo ayaklariyle oynayip aguluyordh herkes ay ne guzell dedi. Daha ilk gunden odada kizim kakasinj yaomisti ve silmekle olmayacak diye yikarken çam sabunluga bir anda dokunmasıyla düştü ayağının üstünü tamamen kesti. Baska bi gün sabah kahvaltı da gözlerine bak şunun diye birbirine gösterenler oldu. O aksam kızımın sağ gözü çapaklanmaya ve şişmeye başladı. Ben mi cok dikkatsizim yoksa nazar bu kadar mı kuvvetli anlam veremiyorum. Su an omzun atletim kan içinde kızımın üst dudağı sis alt dudağı kesik bir şekilde emzirip uyutuyorum. Allah bütün yavrularımızı korusun. Aksam aksam cok stres yaşadım yazıp biraz rahatlamak istedim. Yanlış anlasildiysam kusura bakmayın
Sağol canım. Eşim de bende sürekli okuyoruz. Boynunda cevşen-i de var. Ama olacak olan oluyor :/Oyyy kuzum gecmis olsun. Nazar olur canim. Bikiyirsan dilinde ayetel kursi ihlas felak ve nas surelerini eksik etme.inanki faydasini goreceksin.
AmiiinCok teşekkürler. Bende dikkat etmeye çalışsamda oluyor sürekli birşeyler. Allah beterinden korusun