2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dis cikaranlar sikintilari neydi.biz 2 gundur kucaktan inmiyoruz devamli aglamakli. Ve en onemlisi atesi sadece alninda sizlerde de boyle degisik ates oldu mu?

kan tahlili istenmedi neden acaba düzenli gittiğimiz doktorumuz da var halbuki şaşırdım
Benimde rutin gittigimiz doktorumuz harici baska bir doktor daha 9. Ayinda kan tahlili yapilacak demişti. Daha once de hic kan vs vermedik ilk olacak cocugumu umarim çok yormazlar. Gecenlerde bir bebekten kan aliyorlardi da çığlık çığlığa dayanamayip agladim benim kizimda damari bulamazlarda cok aglatirlarsa kan falan aldirmam sanirim.

Teşekkür ederim canım ben de vermeye başlayacağım.gaz yapar erken galiba henüz bilemedim.

Hayırlı geceler kızlar.bir şey sormak istiyorum. Bebeğim sürekli kollarını kanat çırpar gibi sallıyor emerken kollar durmuyor sürekli vurur gibi sallıyor metre bakınca canım sıkıldı otizm filan yazıyor 2 yaşından sonra daha çok kendini belli eder diyorlar...Allahım hepimizin yavrusunu korusun ..

Amin canim ama Sıkma canini öyle herşey de otizm mi acaba diye düşünüp bos yere uzulme kendini. Elini salliyor diye otizm denilmez ki bir sürü belirtileri var onun 2-3 yasta daha net tanilar belli ediyor kendini.. Hem bebek daha o elini kolunu yeni kesfediyor. Salladikca hoşuna gidiyordur. Benim kızım emerken bi ayağa kalkmadigi kalacak neredeyse el ayak hep oynuyor. Emzirirken bazen tutuyorum elini falan çünkü hareket etmekten emmiyor dogru düzgün. Sende hafif hafif emzirirken ellerine dokun parmaklarini oksa biraz daha sakinlesip emer

Sağolasın canım cidden evhamlı bir insanım bu beni olumsuz etkiliyor..ellleri durmuyor sallamaktan emmesi bile güç ama dediğin gibi parmaklarını elini seveceğim sakinlesin diye teşekkür ederim canım.

Kizlar dis cikaranlar sikintilari neydi.biz 2 gundur kucaktan inmiyoruz devamli aglamakli. Ve en onemlisi atesi sadece alninda sizlerde de boyle degisik ates oldu mu?
ağzının içi sıcak oluyor kontrol et cnm biz diş ciakrirken ateşi azdı 37 felan ama agzinin icine parmagjni sokunca nasil sicakti anlatamam
ben de geçenlerde yazmıştım hatirlarsan sıralar çok popüler bu yüzden çok gündemde biz de herşeyi buna yoruyoruz bence en önemli 3 şey var birincisi göz temasi bu yoksa düşünmek lazım 2.si sen ortamdan çıkınca umursamıyor mu 3.su sosyal mi diğer bebeklerle mi oynuyor hep kendi mi
benimki de ismi şenlenince bakmıyordu ben de korkmuştum ama tek bir belirti bisey ifade etmiyor

Ilk disimizi bugun cikardik. Daha dun dişi cikmadi diyordum. Az once bir baktim minicik bir diş patlamis geliyor. Cok şükür atesi olmadi. Huysuzluk suan için yok. Gece uykusu her zamanki gibi sadece gunduz uykusu bir kac gundur 1 saati gecmiyordu. Normalde gunduz ilk uykusunu 2-3 saate kadar uyurdu. Sanirim bu sebepten gunduzleri 2 kez 1 er saat anca uyudu. Umarim ateslenmeden rahatca çıkarırız. Fark ettigik bir ates yoktu ama sadece sac derisi yanak ve bedenine gore biraz daha sicak oluyordu onu da disten mi oluyor bilmiyorum

Canım benimki de kanat çırpıyor sanki sürekli kol sallıyor ya meryem bakınca öyle şeyler yazıyor ki dün canım sıkıldı isme bu arada bakıyor arada bakmıyor iki isim var anlayamadı galiba.. Allah korusun hepimizin yavrusunu

Merhaba kizlar
Calisan annelere sormak istedigim bisey var. Yardimci olursaniz cok sevinirim. 1 ay sonra ise baslayacagim. Oglum 9 bucuk aylik olacak ozaman. Biz hic ayrilmadik. Dedesiyle babaannesiyle falan oyun oynuyo oyalaniyo. Gun icerisinde emiyoruz ek gida haricinde yaklasik 4 defa falan. Gunduz uykularini mukakkat memede yapariz veya mama(ek gida) sonrasi sokakta arabasinda yuruyus yaparak uyur. Malum önümüz kış. Geriye meme kaliyo. Isin kotu tarafi meme reddi korkusu yasarken simdide biberon reddi yasiyoruz. Kucukken biberonda uyuyordu rahat bi sekilde. Simdi cok bagimliyiz. Sizin durumunuz nasildi ? Rahat ayrildiniz mi ? Sonrasinda neler yasadiniz ?

²
Gunaydin
Gunde 1 defa oda zorlanarak. Bazen 1 gun ara verdigide oluyo. Birde hic kabiz yapacak seyler vermemeye calisiyorum. Bizim sorunumuz sivi, su tuketmemesi
çok şu içiyor çok hareketli o yüzeme mi bilmiyorum 3 4 defa yapıyor kilo alamıyor bu yüzden metabolizma hızlı galiba

Iyi aksamlar arkadaslar. Bizim geceleri ateslenmemiz varsi 3 gundur bugun doktira gittik neyseki kotu bir sey yokmus.alerjiknolabilir dedi.gunduz ates yok gece cikiyir ve cok huzursuz. Kizalr biz bu aralar yapisik geziyoruz tamamen anneci olduk 2dk rahat birakmiyor.hep bir miz miz ve kucaktayiz.
Benim oglan tam 8 aylık minyon kizlar boy 68
Kafa 46.5 kilo 7 maalesef okadar da beslemeye calisiyorum.Ceske ben yesem yesem kilo almasam.
Kakamiz 2 gune bir yapiyoruz.simdi babasi yıkıyor.bende size yaziyorum.

Merhaba arkadaşlar.bebeklerinize kıyma veriyor musunuz?23 ünde 8 aylık olacak.bir de nohut fasulye mercimek için erken mi çorba olarak ne verdiniz...cevaplarsanız çok sevinirim.
kiyma veriyorum canım. sandıklarının da suyunu veriyorum su an.
huysuzluk, salya, el sürekli agizda, kesik kesik kisa uykular ,kucaktan inmek istememe, alin ve agizda ates,aglayarak uyanmalar ve su an üst 2 dişimizin cikmasink bekliyoruz cok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…