Aman bana her gun uykusuz geceler.sebesiz aglamalaruykusuz geceler....
ise ne zaman başlıyorsunuz veya kimler başladı??
hâlâ adet olamayan var mı:'(
Canım eylülden beri çalışıyorum mecbur.adet de 7 aylıkken oldum 1 yıla kadar olmayabiliyor ablam 1 sene olmadı.ise ne zaman başlıyorsunuz veya kimler başladı??
hâlâ adet olamayan var mı:'(
Canım benim de gece gündüz sık uyanıyor diyen mi acaba gerçi benimki hasta.bu sıralar benimki de çok sık uyanıyor
Nohut fasulye vermedim ama mercimek yediriyorum.kiymayada yavastan basladim.Merhaba arkadaşlar.bebeklerinize kıyma veriyor musunuz?23 ünde 8 aylık olacak.bir de nohut fasulye mercimek için erken mi çorba olarak ne verdiniz...cevaplarsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim canım.mercimek çorbası olarak vereyim o halde tarhana da vereyim kafam karıştı:))Nohut fasulye vermedim ama mercimek yediriyorum.kiymayada yavastan basladim.
bizde bugün 8 aylık olduk..Ben ek gıdaya başladıktan 2 hafta sonra kıyma vermeye başladım. Bazen sebze pürelerine bazende çorbasına katıyorum. geçende sulu köfte gibi yaptım verdim. fasulye nohut vermedim daha.Merhaba arkadaşlar.bebeklerinize kıyma veriyor musunuz?23 ünde 8 aylık olacak.bir de nohut fasulye mercimek için erken mi çorba olarak ne verdiniz...cevaplarsanız çok sevinirim.
geçmiş olsun ,benimki bunalıyor bence babası kaloriferi çok yakıyor ben atletle bunalıyorum bugün az ayarlicam ayarini dusurcem bakalim iyi uyursa doğru tespit demektir ,illaki bir sebepler oluyor ya diş ya terliyorlar ya karınları ac nr olduğun uyulmak lazım dertlerininCanım benim de gece gündüz sık uyanıyor diyen mi acaba gerçi benimki hasta.