2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gece gündüz uykulari suan iyi gibi. Daha disler çıkmadı belki de ondandir. Dislerden sonra bi uyku guncellemesi yaparız artık. Birde 8. Ayinda veya 9. Ay da doktorunuz kan tahlili istedi mi. Aile hekimligi 8. Ayinda kan verecek dedi doktorumda 9. Ayinda yapariz aile hekimliginde bosuna yaptirma onlar tam detay bakmiyor dedi. Bi bilginiz var mi

Merhaba arkadaşlar.bebeklerinize kıyma veriyor musunuz?23 ünde 8 aylık olacak.bir de nohut fasulye mercimek için erken mi çorba olarak ne verdiniz...cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.bebeklerinize kıyma veriyor musunuz?23 ünde 8 aylık olacak.bir de nohut fasulye mercimek için erken mi çorba olarak ne verdiniz...cevaplarsanız çok sevinirim.
bizde bugün 8 aylık olduk..Ben ek gıdaya başladıktan 2 hafta sonra kıyma vermeye başladım. Bazen sebze pürelerine bazende çorbasına katıyorum. geçende sulu köfte gibi yaptım verdim. fasulye nohut vermedim daha.

fasulye nohut vb gaz yapar diye daha vermiyorum ama kıymayı 1 aydır veriyorum hem de neredeyse her gün çorbalarına ekliyorum

Canım benim de gece gündüz sık uyanıyor diyen mi acaba gerçi benimki hasta.
geçmiş olsun ,benimki bunalıyor bence babası kaloriferi çok yakıyor ben atletle bunalıyorum bugün az ayarlicam ayarini dusurcem bakalim iyi uyursa doğru tespit demektir ,illaki bir sebepler oluyor ya diş ya terliyorlar ya karınları ac nr olduğun uyulmak lazım dertlerinin

X