2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de ara ara cok azalıyor sütüm. Suyu ve sağımı artırınca artmaya başlıyor canım. Sağımın ozellikle cok faydası oluyor bende.

Çorba olarak ne veriyorsunuz bide miktar olarak da yazabilirmisiniz

İrmikli muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz

Çorba olarak ne veriyorsunuz bide miktar olarak da yazabilirmisiniz

Canim kahvalti once emziriyorum.1 yumurta sarisi biraz labne veriyorum.
Ogleye dogru meyve puresi.
Corba olarak senzeleri et veya tavuk suyuyla yapiyorum biraz sivi olarak.mutlaja corbalara zeytin yagi koyuyorum kabiz olmamasi icin.
Patates bezelye.kabak mevsiminde ne varsa.yayla corbasi az pirincle.toz tarhana....

2,5 saatlik uykuda 4. Kez uyandı, tilki uykusu gibi.

Aramızda meme vermeyen ya da şöyle söyleyeyim sadece mama veren veya sagdıgı sütü bebek memeyi almadıgı için sadece biberonla veren annelerimiz var mı?

2,5 saatlik uykuda 4. Kez uyandı, tilki uykusu gibi.

Aramızda meme vermeyen ya da şöyle söyleyeyim sadece mama veren veya sagdıgı sütü bebek memeyi almadıgı için sadece biberonla veren annelerimiz var mı?

Benim bebeğim gün içinde veya gece çok mızıldanıyor gün içinde ne kucağın ne oyunun ne başka bir şeyin engelleyemedıgı bir mızıldanmak, üstelik aç değilken ve kendı agzından memeyi atacak kadar doydugu emzirmelerinin üstünden daha 1 saat geçmemişken.

Geceleri de ağzından meme atacak kadar emzirmeme rağmen gece 2-3 e kadar saat başı belkı 2 saatte 1 uyanıp aglıyor.

İki örnekte de memeyi aldığı an susuyor öyle uzuuuun uzun açlık emmesi yapmıyor ama 5 dk emip sakinleşiyor.

Şuan veriyorum memeyi hemen sakinleşiyor meme vermiyor olsam o an hemen, çığlıklar halinde ağlıyor mızıldanıyor hiç sabrı yok üstümğ çıkarıp memeyi verene kadar bile durduramıyorum ama Sorum şu olacak;

— huysuzluk mızıldanması olan bebeği ısıtma hazırlama sürecinde o ara nasıl sakin tutabiliyorlar, yoksa böyle kriz anlarında onlar da sütü ısıtına kadar bebeğin bağırmasını engelleyemiyorlar mı bunun için bir pratik hal bir şey var mıdır ki?

—yarın bir gün memeyle işimiz biterse ki iş durumum bunu gösteriyor o günlerde nasıl yapacagım, yani bu tarz bir bebeği olup emzirmeyen anneler bu kriz anlarında sütlerini nasıl hızlıca ısıtıp verebiliyorlar? (bugune kadar sağdığım sütü bile ısıtıp vermediğim için hiç bir bilgim yok anne sütü veya mama en hızlı şekilde nasıl ısıtılıp verilir vs)

Deneyimli ve bilgili annelerin bu iki konuda tecrubelerine ve yönlendirmelerine çook ihtiyacım var.

Cok zor sorular ben cevaplayamadim. Benimki oyle çığlık çığlığa bagirmadi.aglasada once sakinlestiriyorum evde gezdirerek sonra meme veriyorum. Gecede 2 saate bir kalkiyoruz.

Aslında bu gece emzrimelerini yavaş yavaş bırakmak lazım 6 Aydan sonra sağlıklı değilmiş bu yüzden babalara çok iş düşüyormuş ama ne kasar yaparlar bilmem

Ben de boyle bir sorun yasamadim. Zaten mama hic kullanmadik. Biberonda tutmuyor acikir aglarsa sadece meme veriyorum. Geceleri bazen 2 bazen 3 -4 kez uyaniyor. Cok sık uyandigi zamanlarda da cok fazla emmiyor. Genelde donmeye calisirken kolu sıkışıyor diye kalkiyor ama uykusu dagilinca emzirim bari diyorum.
Kizlar kac numara bez kullaniyosunuz
4 numara kullaniyoruz

Evet böyle oldu sonra içi su topladı soyuldu falan derken sonra yavaş yavaş düzeldi uzun sürüyor düzelmesi 6 aylığız ama hala kırmızı orası
Ay içim rahatladı üç farklı doktor gördü acaba ası mı dıye bana sordular bende bılmedıgım için bence aşı degıl gittikçe buyudu vs dedim onlarda hiç aşıdr vs dıye biseyde demediler takıp edelim dediler nasıl anlamazlar hayret bısı bosuna telas yapmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…