2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayakta sallamiyorum. Emerken uyursa bile yatagina koyunca uyumaya devam ediyor. Eger emerken uyumazsa önce besiginde biraz vakit gecirtip sonra sirtini okusuyorum 10 dk bi ağlıyor sonra uyuyor. Eger uyndiginda agliyorsa tekrardan uyutuyorum. Cunku uykusunu alarak uyandigi zaman aglmiyor gulerek mutlu uyaniyor. Gecen gun de surekli aglayarak uyandi her seferinde tekrar sirtini oksadim ve toplamda 4 saat uyudu. En son uyanisinda kendi kendine uyanmis agularken buldum. Bebegimi gozlemleyerek bi düzen olusturmaya basladim şükür

C cutenuse seninkiyle daha cok benzemis benim kizin uykulari, gece 1 ve 5te standart uyaniyor benimkide. Dun gece cigrindan cikti. Atak zamaninda onun da farkindayim ama zaten 2 uykuya gecis yapiyorlar diye hatirliyorum 6. Ayda. Ya ilk kizim dogdugundan beri kalkip gece bir kere uyanmis, emmis aglamis bir bebek degil, felegimi sasirtti bu cadi :)

Super darisi basimiza, kendi kendine boyle ufak dokunuslarla uyuyan bebek en guzeli tabi. Masallah..

Aynen canım aynı durumdayız keske bırakabılsem

Bi ara uğraştım ama öyle bir ağlıyor kı apartman inliyor o yuzden bırktım zor bu işler ya
Ablaya huysuz derken 2 numara oyle fena ki etrafi inletmesi icin kucucuk bi sebep bile yetiyor, kaldi ki demin emzikle uyurmu acaba diye 73747487. Kere bi girisimim oldu, disardan duyan bu kadin cocuga hic bakmiyo der yemin ederim

Emerek uyuyor. Deniyorum tekrar uyutmayı ama uyumuyor
Az evvel uykuyla beslenmeyi ayirin diye bi zirvalik okudum, zirvalik diyorum cunku yeterki emsin diye gecenin 4unde yari uykulu pusuda bekleyenler ve emmeyen bebekleri uykuya gecerken veya uykuluyken emzirin demeleri de ayri celiski. Gece uykusu iyi mi bari piraye?

Yok canım ya başından beri uykularımız sorunlu bizim. Saat başı kalkıyor bazen. Hatta yarım saatte bir kalktığı da oluyor. Gece kafam yerinde olmuyor inan ki her uyandığında emziriyorum oda yanlış aslında. Bu kadar sık acıkmaz ama uyusun diye işte. Gündüz de uyumadığı gibi kendi kendine asla oyalanmıyor. Sürekli kucakta ben yanındayım dönüyor yüzüstünden sırtüstüne geri dönemediği için ağlıyor. Durumlar kötü yani bizde bayağı

Olur mu ya allah saglik versin en kotu senaryo laftan anlamaya basladigi zaman illaki daha iyi hale gelir uyku duzeni. Bende emziriyordum gece surekli, dogdugundan beri bas parmagin pesinde idi, kundakti, elini tutmamdi derken artik onune gecemez oldum, belki de o yuzden devamli uyanir oldu. Memeyi bile birakti bas parmak sevadina, 1 hafta olacak 2 ayliktan beri donuyo 360 derece, fildir fildir ama inan oda farketmiyor, bu seferde emekleyemiyorum diye agliyor, odadan mutfaga cikiyorsun agliyor. Oteki bi yandan ikide bi anne cisim geldi ay huniliye bagladim

Aynen öyle Allah sağlık versin de. Benim kız da 3 aylık dönmeye başladı 4 5 defa 360 derece döndü ama o kadar yatmıyor ki yerde az dönüyor. Sürekli tepemde. Ama sürekli abartısız benim ilk bebek ikinci olsaydı herhalde kafayı yerdim

Sanki benim kızımı anlatiyosun

kızlar benim eşim bikaç gündür yıllık izinde zorlandığını biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim dedi bende bildiğiniz hunili anne oldum

Annem anltirdi kendi bebekligimi. Sifir uyku derdi. Inan hala oyleyim. Uyku diye aglamama ragmen 2-3 saat uyuyabilirsem yetiyor. Su gercekki bazi bebekler uyumayi gercekten sevmiyor..
O zaman bizimkiler sevmeyen gruptan. Uyku eğitimi vermek adına kitaplar okudum uykuyu sevmeyen bebek yoktur uyumayı bilmeyen bebek vardır diyor. Ama ne yaptıysam olmadı. Uyutuyorum sadece lavaboya gidip geliyorum uyanmış oluyor. Ama şu bir gerçek ki uyuduğu zamanlarda daha mutlu bir bebek oluyor. Yani nasıl dayanıyorlar ki bu kadar uykusuzluğa

kızlar benim eşim bikaç gündür yıllık izinde zorlandığını biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim dedi bende bildiğiniz hunili anne oldum
Benimki de 4 gün evdeydi işe gitmek istiyordu artık şuan bir netten araştırma yapıyor meme de uyumaması lazımmış diyo hadi canım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…