- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal cnm ek gıda için erken 6.ayı bekle. Gündüzleri 3-4 kere 1,5 saatten uyuyor geri kalan zamanlarda da bebek bakımı, emzirme, oyun saatiyle geçiyorKızlar mrb 11nde kızım 5 aylık olacak bebeğinizle neler yapıyorsunuz gündüzleri uykuları nasıl bide ek gıda meselesi şuan 6.710
kg sizce normal mi boyuda 63cm
Normal cnm ek gıda için erken 6.ayı bekle. Gündüzleri 3-4 kere 1,5 saatten uyuyor geri kalan zamanlarda da bebek bakımı, emzirme, oyun saatiyle geçiyor
Peki yana felan dönebiliyormu bizim ki yana dönüyor ama tam dönemiyor henüz bide oturtuyormusunuzNormal cnm ek gıda için erken 6.ayı bekle. Gündüzleri 3-4 kere 1,5 saatten uyuyor geri kalan zamanlarda da bebek bakımı, emzirme, oyun saatiyle geçiyor
Oturtma egzersizleri yaptırıyorum zaten çok meraklı oturmak istiyor hep, yanlarına dönüyor tam da dönüyor ama çok istemiyor yüzüstü olmayı..Peki yana felan dönebiliyormu bizim ki yana dönüyor ama tam dönemiyor henüz bide oturtuyormusunuz
Bizimki de çok meraklı oturmayı seviyor ama tam dönmemesi canımı sıkıyor ben kendim dönderincehoşuna gidiyo ama 2 sn sonra sıkılıyor poposunu kaldıramıyor yerden tam kaç aylık sizinkiOturtma egzersizleri yaptırıyorum zaten çok meraklı oturmak istiyor hep, yanlarına dönüyor tam da dönüyor ama çok istemiyor yüzüstü olmayı..
Oturtma egzersizleri yaptırıyorum zaten çok meraklı oturmak istiyor hep, yanlarına dönüyor tam da dönüyor ama çok istemiyor yüzüstü olmayı..
Valla canım bir zamanı ve sayısı yok yatmaktan oynamaktan sıkılıp kalkmak ister gibi hareketi oluyor o zaman oturtuyorum sıkılana kadarKaç dk oturtuyorsun bir seferde canım? Günde kaç kez bide
ilk oğlumdan tecrübeliyim. az bişey toparlanma oluyor ama eskisi gibi bekleme canım. hele 2. çocukta benimkiler sağmaktan mahvoldu hep hayatta toparlanmaz estetiksiz.Dogumdan sonra gogus sarkmasi yasayan varmi kizlar aranizda? Sutten kestikten sonra toparlarmi acaba varmi tecrubeli olan?
Canım bir ara bende oldum sürekli ılık duş alıp masaj yaptım, lahana ezip balla karıştırıp kompres yapın diyorlar. Onu yapmadım kendiliğinden geçmiş benimki, ama sizinki ateş falan yapmış artık bence hemen yarın doktora gidin ilaç falan verir.Kizlar sanirim mastit oldum. Dun gece kizimi emzirirken sol gogsum cok fena agridi yatamadim agrisindan sol tarafim tamamen agridi. Bugunde meme ucum ve etrafi kizardi göğsümün icinde sanki bir tas var ve dokundukca agriyor sizliyor. Kizima ilk sol göğsümü veriyorum emsin diye ama 2 dk emip sonra hizlica agzini cekiyor yeniden vermeye calistikca boyle yapiyor. Sag göğsümü uzun uzun emiyor. En basindan beri sol gogsumle hic anlasamadi kizim. Sabah uyandigimda cok feci basim agriyordu oglen uyudum belki gecer diye ama kalkinca daha da fazla agridi. Ayaklarim tutmuyor resmen. Atesimde çıktı. Ilik bi dus aldim gecer gibi oldu ama yine yukseldi. Göğsüme masaj yapıyorum. Sagdimda biraz ama icteki sertlik gecmiyor. Atesimde bi dusuyor bi çıkıyor. Ne yapmam lazim bi öneriniz var mi
Yarin kızımın kontrolu vardi gittigimde bende en iyisi muayene olayim. Bu agri cok kötüCanım bir ara bende oldum sürekli ılık duş alıp masaj yaptım, lahana ezip balla karıştırıp kompres yapın diyorlar. Onu yapmadım kendiliğinden geçmiş benimki, ama sizinki ateş falan yapmış artık bence hemen yarın doktora gidin ilaç falan verir.
Geçmiş olsunYarin kızımın kontrolu vardi gittigimde bende en iyisi muayene olayim. Bu agri cok kötü
Kizlar sanirim mastit oldum. Dun gece kizimi emzirirken sol gogsum cok fena agridi yatamadim agrisindan sol tarafim tamamen agridi. Bugunde meme ucum ve etrafi kizardi göğsümün icinde sanki bir tas var ve dokundukca agriyor sizliyor. Kizima ilk sol göğsümü veriyorum emsin diye ama 2 dk emip sonra hizlica agzini cekiyor yeniden vermeye calistikca boyle yapiyor. Sag göğsümü uzun uzun emiyor. En basindan beri sol gogsumle hic anlasamadi kizim. Sabah uyandigimda cok feci basim agriyordu oglen uyudum belki gecer diye ama kalkinca daha da fazla agridi. Ayaklarim tutmuyor resmen. Atesimde çıktı. Ilik bi dus aldim gecer gibi oldu ama yine yukseldi. Göğsüme masaj yapıyorum. Sagdimda biraz ama icteki sertlik gecmiyor. Atesimde bi dusuyor bi çıkıyor. Ne yapmam lazim bi öneriniz var mi
Gecmis olsun. Buzlukta dondurulmus lahana yaprağı iyi geliyor diye biliyorum. Bir kac lahana yapragini dondurup göğsünüze uygulayabilirsiniz.Kizlar sanirim mastit oldum. Dun gece kizimi emzirirken sol gogsum cok fena agridi yatamadim agrisindan sol tarafim tamamen agridi. Bugunde meme ucum ve etrafi kizardi göğsümün icinde sanki bir tas var ve dokundukca agriyor sizliyor. Kizima ilk sol göğsümü veriyorum emsin diye ama 2 dk emip sonra hizlica agzini cekiyor yeniden vermeye calistikca boyle yapiyor. Sag göğsümü uzun uzun emiyor. En basindan beri sol gogsumle hic anlasamadi kizim. Sabah uyandigimda cok feci basim agriyordu oglen uyudum belki gecer diye ama kalkinca daha da fazla agridi. Ayaklarim tutmuyor resmen. Atesimde çıktı. Ilik bi dus aldim gecer gibi oldu ama yine yukseldi. Göğsüme masaj yapıyorum. Sagdimda biraz ama icteki sertlik gecmiyor. Atesimde bi dusuyor bi çıkıyor. Ne yapmam lazim bi öneriniz var mi
Bizim 7 de basliyor o fasıl :) 9a kadar sürüyor. 9 da tekrar emip uyuyor ama 2 saat boyunca gezinip oyun oynuyoruz. Bu arada bugun 5. Ay kontrolümüz vardi. Gecen ay nerdeyse 1 kiloya yakin almisti oglum bu ay sadece 300 gr almış. 7500gr 72 cm oglum. Boyu uzun da oldugundan hic bogum bogum durmuyor. Doktor da kilosu az değil aslinda ama demek ki artık yetmiyor emmek, yavas yavas ek gidaya baslayalim dedi. Gunde 2 defa mama veriyordum. Biberondan uzaklastirip mamanin yerini ek gidayla dolduralım. Onun dışında hep anne sütü alsın meme reddini de engelleriz dedi. Sizleri doktorlarınız nasıl yonlendiriyor acaba? Yeni bir sehre taşındık da ilk defa gittik bu dr.a . Cok ilgiliydi ama sizlere de sormak istedim.Kizlar sizin miniklerde sabah 6 gibi kalkip eh eh diye diye tatlintatli cagirislarla sizleride uyandiriyor mu? Butun uykum kacip kucagima aliyorum.ev geziyoruz.