Iyi geceler kizlar, nasılsıniz? Yaz tatili arası verdik biz, öncesinde oglusu suya cokca alıştırmaya çalıştım( banyosunu kucagimda yaptirip suyu doldurmaya calisiyordum dogdugundan beri) sonra havuza soktuk kucagimizda, ve bu sefer deniz& havuz ikisini de denedi. Ören tarafina gittik, su ciddi anlamda soguktu ama ogluş sevdi suyu, tabi havuz daha cok tercihi oluyor sicak oldugu icin( temizlik vs tabi risk gibi bir bakimdan ama sanirim esim ve ben cokta odaklanmiyoruz, şansa bir sey de olmuyor, biz rahat oğluş bizden rahat:)) Beslenmesi meme& mama karisik, masa başında gözü yemeklere düsüyor gibi ama karpuz suyu denetmek dışında ek gıdaya başlamadık ki bağırsak sağlıģı icin henüz erken olduğunu düşünüyorum, keşke sadece anne sütü ile besleyebilseydim ama buna da şükür... günden güne büyüyor, oyunları, hareketleri ciddi anlamda kendine aşık ediyor. Her gün hem vücut egzersizini hem de oyunlarla farkındalığını artırmaya, yardım etmeye cabaliyorum. Uyku düzeni de rahat Allahtan o yüzden kolaylık oldu. Şimdilik böyle, tabi her gün yeni bir deneyim bakalım neler olacak
bir de ara ara hamileliği özluyor gibiyim