2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Soktum hemde su buz gibiydi banamısın demedi hiçbirşeyde olmadı enfeksiyon falan çok hosuna gitti su :)

Aynı durumdayım 1 ay sonra kardeşimin düğünü var ama ben maşallah sanki yeni doğurcam

'Allah ım ya doğursunlarda bi göreyim ya sinir oluyorum böylelerine hiç sen canını sıkma yavrularımızın iyiliği için yemek zorundayız anne sütü veriyoruz kolay mı... kadın kadının kurdudur bu olsa gerek.

Çok sinir oldum ya saçmalık gerçekten. Doğum sonrası sıfır beden mi olunuyormuş

Canım taktım kafaya eşim de bana laf ediyor ne bu kadar takıyosun diye..sanki keyfimdenn ...3 buçuk aylık diyorum yok çok almışsın da ondan diyorlar((

Ağzına sağlık ne doğru ne güzel yazmışsın

Canım 162 boyum 70 kilom kabul kilom fazla ama daha yeni yemeden olmaz öyle su iç süt bol olayı hikaye en azından benim için..valla iyi yersem oluyor...

Ben de aynıyım hatta senden kısayım. Zayıflamak istiyorum ama başkalarının söylemesine ne gerek var anlamıyorum ben kimseye demedim bugüne kadar kilo almışsın falan. Şimdi ben de memlekete gideceğim yandım yani. Herkes sürekli kilodan bahsedecek 50 iken 53 bile olsam sürekli kilomdan bahsediyorlar şimdi 67yim

Gunaydin kizlar. Bebekleriniz nasil? Biz oglumla iyiyiz. Zayufca bir sey. Ama hareketler guzel masallah. Tam 4 ay olduk. Dönüyoruz.kolumuzu kurtara bilsek tamam bu is.

günaydın canım bizde oğluşla dönmelere başladık çok komik oluyor hareketleri. çabalamasını görmek çok güzel. mutluluk böyle bir şeymişş

Gunaydin kizlar. Bebekleriniz nasil? Biz oglumla iyiyiz. Zayufca bir sey. Ama hareketler guzel masallah. Tam 4 ay olduk. Dönüyoruz.kolumuzu kurtara bilsek tamam bu is.
valla bizimkide hep dönmek istiyor o yüzden belli saatlerde yere koymuyorum çünkü sürekli kolu altında kalıyor viyak viyak bağırıyor sonra :))) tesbih böceği gibi sürekli toplanıyor kalkmaya çalışıyor..

Biz de 4 ay 1 haftalığız aynen bol bol dönme çalışmaları ve kolunun altında kalması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…