- 28 Haziran 2017
- 254
- 182
- 31
Soktum hemde su buz gibiydi banamısın demedi hiçbirşeyde olmadı enfeksiyon falan çok hosuna gitti su :)Arkadaşlar bebeklerinizi denize soktunuz mu? Ozellikle de kiz bebekleri olan arkadaslar. Haftasonu 2-3 gunluk bir yazliga kacalim dedik. Denize girmeyi cok istiyorum. Kizimida denize sokmak istiyorum ama mikrop kapip idrar yolu enfeksiyonu falan olur diye korkuyorum.
Aynı durumdayım 1 ay sonra kardeşimin düğünü var ama ben maşallah sanki yeni doğurcamAdet olsak şu karnımız biraz iner mi acaba kiloyu geçtim bu koca karın üzüyor...memlekete kardeşimin düğününe geldim her gören ne olmuş sana böyle ne çok kilo almışsın dediler.doğum yapalı Çok olmadı desem de eleştirilerin hedefi oldum
Canım diyen bir kez de demedi afedersin orama burama elleyip ne bu diye alay ettiler güya şaka çok gücendim..biliyorum kilom fazla ama yemesem süt azalacak düğün benle dalga ile geçti takmamak gerek aslınsa da işte...
Mujdeeee beta hgc negatif oh bee :)))) delirecektim gerçekten, iki çocuğumla çok mutluyum :)) Rabbim isteyenlere versinnnnn
Canım diyen bir kez de demedi afedersin orama burama elleyip ne bu diye alay ettiler güya şaka çok gücendim..biliyorum kilom fazla ama yemesem süt azalacak düğün benle dalga ile geçti takmamak gerek aslınsa da işte...
Canım hamile misin diyen de oldu bozuldum ama elden bişe gelmiyor süt veriyoruz...Aynı durumdayım 1 ay sonra kardeşimin düğünü var ama ben maşallah sanki yeni doğurcam
Canım taktım kafaya eşim de bana laf ediyor ne bu kadar takıyosun diye..sanki keyfimdenn ...3 buçuk aylık diyorum yok çok almışsın da ondan diyorlar'Allah ım ya doğursunlarda bi göreyim ya sinir oluyorum böylelerine hiç sen canını sıkma yavrularımızın iyiliği için yemek zorundayız anne sütü veriyoruz kolay mı... kadın kadının kurdudur bu olsa gerek.
Canım 162 boyum 70 kilom kabul kilom fazla ama daha yeni yemeden olmaz öyle su iç süt bol olayı hikaye en azından benim için..valla iyi yersem oluyor...Çok sinir oldum ya saçmalık gerçekten. Doğum sonrası sıfır beden mi olunuyormuş
Ağzına sağlık ne doğru ne güzel yazmışsınvalla kızlar 2 ay sonra oğlan kardeşimin nişanı var düğün salonunda olacak.. ben hiç takmıyorum kilolarımı 15 kilo fazlam var hala napayım çocuk sütsüzmü kalsın.. dalga geçen olursada alır cevabını hiç acımam.. soğan çıkmadı 4 kiloya yakın çocuk çıktı benden eski formuma anca 1 senede kavuşurum.. yargılayanlarda sanki sabah akşam spor yapan fit insanlar onlar daha kilolu ayol :) ilk oğlumda da böyleydim 2 senede eskisinden daha zayıf daha güzel olmuştum o yüzden takmıyorum şimdi.. şu sözede çok inanırım kadının düşmanı her daim kadındır o yüzden takmayın söylenenlere..
Canım 162 boyum 70 kilom kabul kilom fazla ama daha yeni yemeden olmaz öyle su iç süt bol olayı hikaye en azından benim için..valla iyi yersem oluyor...
Gunaydin kizlar. Bebekleriniz nasil? Biz oglumla iyiyiz. Zayufca bir sey. Ama hareketler guzel masallah. Tam 4 ay olduk. Dönüyoruz.kolumuzu kurtara bilsek tamam bu is.
valla bizimkide hep dönmek istiyor o yüzden belli saatlerde yere koymuyorum çünkü sürekli kolu altında kalıyor viyak viyak bağırıyor sonra :))) tesbih böceği gibi sürekli toplanıyor kalkmaya çalışıyor..Gunaydin kizlar. Bebekleriniz nasil? Biz oglumla iyiyiz. Zayufca bir sey. Ama hareketler guzel masallah. Tam 4 ay olduk. Dönüyoruz.kolumuzu kurtara bilsek tamam bu is.
Aynen canım boşver diyen desin 1 öğün kaçırdım mı sütüm hemen azalıyor şuan en önemli kuzucuklar sonrada verilir kiloCanım hamile misin diyen de oldu bozuldum ama elden bişe gelmiyor süt veriyoruz...
Gunaydin kizlar. Bebekleriniz nasil? Biz oglumla iyiyiz. Zayufca bir sey. Ama hareketler guzel masallah. Tam 4 ay olduk. Dönüyoruz.kolumuzu kurtara bilsek tamam bu is.
valla bizimkide hep dönmek istiyor o yüzden belli saatlerde yere koymuyorum çünkü sürekli kolu altında kalıyor viyak viyak bağırıyor sonra :))) tesbih böceği gibi sürekli toplanıyor kalkmaya çalışıyor..
Bacımm gelmiş hoşgelmişmerhaba hanimlar uyeligimiz tekrardan aktif olunca konuya yazmak.istedim.umarim sizler ve bebisleriniz iyidir.
hosbulduk tatlimBacımm gelmiş hoşgelmiş