- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
Kimsecikler Yok muhosbulduk tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsecikler Yok muhosbulduk tatlim
bir sen birde ben diger bacilarda gelir yavas yavasnede olsa burda atildi o saglam dostlyklarin temeli.Kimsecikler Yok mu
Evet iyi ki iyiki karşılaştıkbir sen birde ben diger bacilarda gelir yavas yavasnede olsa burda atildi o saglam dostlyklarin temeli.
sagol canim.hosbulduk ben ve septemberlove erken dogum yapti premature bebek annesiyizdiger kizlarin hepsi cok sukur zamaninda aldilar yavrularini.kucaklarina.hepimiz iyiyiz cok sukurHosgeldiniz kızlar çok
Merak ediyordum sizleri ne yaptınız doğumlarınızı falan döndüğünüze sevindim.
Ah neler yaşadık neler büyüttük geldik bebelerimizi sizler nasılsınızHosgeldiniz kızlar çok
Merak ediyordum sizleri ne yaptınız doğumlarınızı falan döndüğünüze sevindim.
dime ya anlatsak roman oluran ve an dogum anlarimiza sahit oldukAh neler yaşadık neler büyüttük geldik bebelerimizi sizler nasılsınız
Hey gidi zaman hey emojileri özlemişimdime ya anlatsak roman oluran ve an dogum anlarimiza sahit olduk
sagol canim.hosbulduk ben ve septemberlove erken dogum yapti premature bebek annesiyizdiger kizlarin hepsi cok sukur zamaninda aldilar yavrularini.kucaklarina.hepimiz iyiyiz cok sukur
sizlerde iyisiniz sanirim bebekler buyuyor ne guzel dun gibi bekledigimiz anlar simdi kucaklarimizdalarsevindim iyi olmanıza
Ah neler yaşadık neler büyüttük geldik bebelerimizi sizler nasılsınız
Canımben de hiç bu kadar olmamıştım cidden üzdüler beni...kilo da kilo ya ne kadar acımasızlar..doğum yaptım diyorum yok sen hamileyken almışsın yoksa bu kadar olmazdın diyorlar ...canım inşallah vereceğiz hepsini ama memleketteyim daha çok laf işitirim...Ben de aynıyım hatta senden kısayım. Zayıflamak istiyorum ama başkalarının söylemesine ne gerek var anlamıyorum ben kimseye demedim bugüne kadar kilo almışsın falan. Şimdi ben de memlekete gideceğim yandım yani. Herkes sürekli kilodan bahsedecek 50 iken 53 bile olsam sürekli kilomdan bahsediyorlar şimdi 67yim
Aynen vericez inşallah süt azalıyor az yesem napayım konuşsunlarAynen canım boşver diyen desin 1 öğün kaçırdım mı sütüm hemen azalıyor şuan en önemli kuzucuklar sonrada verilir kilo
Canım hoş geldin iyiyiz sen bebişin nasılsınızmerhaba hanimlar uyeligimiz tekrardan aktif olunca konuya yazmak.istedim.umarim sizler ve bebisleriniz iyidir.
Canım hoş geldin :))Kimsecikler Yok mu