2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bebeklerinizi denize soktunuz mu? Ozellikle de kiz bebekleri olan arkadaslar. Haftasonu 2-3 gunluk bir yazliga kacalim dedik. Denize girmeyi cok istiyorum. Kizimida denize sokmak istiyorum ama mikrop kapip idrar yolu enfeksiyonu falan olur diye korkuyorum.

canım benim loğusalık bittiminden hemen sonra başladı adetim üstelik 28 günde bir aynen devam etti. adet görülmese bile yumurtlama olabiliyormuş dikkat etmek lazım bebeklerimiz çok kücük senin ilkiyle ikinci arasında kaç yaş var

denizden mikrop kapmaz ki temiz çoğu denizimiz. ben denizi görünce korkar diye düşünüyorum. önce daha küçük suları görmeli bence göl gibi dere gibi... birden deniz ve dalga sesleri korkunç gelebilir

Canım ben olmadım korunuyorduk ama bir kez maalesef korunmasız oldı adet olmuyorum diye güvendim ama pişmanım daha dikkatli olucam.ben henüz adet olmadım.ilkinde 8 ay olmamıştım...yok inşallah hamilelik yoktur bizde

denizden mikrop kapmaz ki temiz çoğu denizimiz. ben denizi görünce korkar diye düşünüyorum. önce daha küçük suları görmeli bence göl gibi dere gibi... birden deniz ve dalga sesleri korkunç gelebilir
Haftasonu ufak ufak bir denicem bakalim nasil tepki verecek evde kuveti doldurup icinde baya vakit geciyoruz. Suyu seviyor ayaklarını cirpiyor falan. Tabi denizde neler olacak bilemiyorum. Insallah korkmaz

Canım 4 yaş var tam
Ama geri çekilme şeklinde korunuyorduk

Canım benim eşim korunuyor bu sefer riske atmıyoruz geri çekilme de değil en güvenilir olan şekilde korunuyor ama yine ödüm kopuyor hatta bu yüzden konsantre olamıyorum 2.böyle olunca tedirginim hep ki ben pco hastasıydım normalde.. 3. Hiç düşünmüyorum hele ki şimdi of offf

Canım biz de yıllardır öyle korunuyoruz hep eşim korundu ben hiç bir yönteme başvurmadım bir kez böyle bi saçmalık oldu hangi cesaret bilmiyorum daha tövbe..benim de 3.5 yaş var ikisinin arasında..çok erken Rabbim olmaya isteyene nasip etsin

Bende hala olmadım adet ya sanki heryerim şiş gibi geliyo olsamda rahatlasam

eyvahh biz hala öyle korunuyoruz inşallah bi şi yoktur daha çok erken senin bebeklerin arası iyiymiş benim daha ilk çocuk ikinciye hazır değilim hemde hiçç

Bende hala olmadım adet ya sanki heryerim şiş gibi geliyo olsamda rahatlasam
Adet olsak şu karnımız biraz iner mi acaba kiloyu geçtim bu koca karın üzüyor...memlekete kardeşimin düğününe geldim her gören ne olmuş sana böyle ne çok kilo almışsın dediler.doğum yapalı Çok olmadı desem de eleştirilerin hedefi oldum

böyle diyenlere sinir oluyorum.... olmussa olmus nolmus bir yavru dunyaya gelmis daha ne bekliyor millet

eyvahh biz hala öyle korunuyoruz inşallah bi şi yoktur daha çok erken senin bebeklerin arası iyiymiş benim daha ilk çocuk ikinciye hazır değilim hemde hiçç
O yöntem riskli arkadaşım ben de henuznikjnciyi düşünmezken oldu gerçi iyiki de oldu bana kalsa hiç hazır olmayacaktım:)) 4yas fark iyi oldu ama 3.den çok korktuğumdan eşim korunuyor pek hoşlanmasa da.. yine de korkuyorum ya çünkü 3.yi sadece simdi erken diye degil hic dusunmuyorum Rabbim isteyenlere versin

Bizim de düğün vardı ben çok salaş dökümlü bisey giydim kimse anlamadı +10kiloyu :))))

Bu arada vitaminlerime baktırmak için doktora gitmiştim gebelik testi de verdim o saçma idrar testleriyle uğraşamayacağım doğru mu yanlış mı kafayı yedirtiyor öğleden sonra 3gibi çıkacak Rabbim tasiyamayacagimiz yükler vermesin, öyle bisey çıkarsa da dogurrum tabi kıyamam ama bu b3begimle nasıl ilgilencem beni çok zorlar çalışıyorum da yani şubatta başlayacağım işe 2.donem başlayacağım

Merak ettim sonucu :) ama sanmam ya ben de olmadım adet ve çok şişkin karnım bacaklarda ödem var. Test yaptım bişey çıkmadı

Merak ettim sonucu :) ama sanmam ya ben de olmadım adet ve çok şişkin karnım bacaklarda ödem var. Test yaptım bişey çıkmadı
Inşallah mide bulantım var cnm gerçi benim bulantım çeşitli sebeplerden olabiliyor örneğin strese girdiğimde adetten 15gun önce yumurtam çatlarken hep bulantım oluyor

böyle diyenlere sinir oluyorum.... olmussa olmus nolmus bir yavru dunyaya gelmis daha ne bekliyor millet
Canım diyen bir kez de demedi afedersin orama burama elleyip ne bu diye alay ettiler güya şaka çok gücendim..biliyorum kilom fazla ama yemesem süt azalacak düğün benle dalga ile geçti takmamak gerek aslınsa da işte...

Canım salaş da olsa yüz olsun üst bölge olsun belli idi tesettürlüyüm nereden ne gördülerse epey dalga geçtiler eski halimle kıyas yapmaları çok saçma:)))maaşallah senin 10 kilo benim 15 fazlalık:)))

valla kızlar 2 ay sonra oğlan kardeşimin nişanı var düğün salonunda olacak.. ben hiç takmıyorum kilolarımı 15 kilo fazlam var hala napayım çocuk sütsüzmü kalsın.. dalga geçen olursada alır cevabını hiç acımam.. soğan çıkmadı 4 kiloya yakın çocuk çıktı benden eski formuma anca 1 senede kavuşurum.. yargılayanlarda sanki sabah akşam spor yapan fit insanlar onlar daha kilolu ayol :) ilk oğlumda da böyleydim 2 senede eskisinden daha zayıf daha güzel olmuştum o yüzden takmıyorum şimdi.. şu sözede çok inanırım kadının düşmanı her daim kadındır o yüzden takmayın söylenenlere..

Ben diyetisyene gideceğim kızlar hem sütüm azalmayacak hatta sütümün daha vitaminli olması için hem zayıflayabilmek için nasıl beslenmem gerektiğiyle ilgili maşallah süt sorunum yok fazlasıyla var o yüzden belki de bu rahatlık bol su içiyorum onun dışında gereksiz çok yiyorum sağlıksız yiyorum bir gideyim ne verirse uygulayacağım sizi durumdan haberdar ederim ben de şeker riski var ilerde çıkabilir genetik yatkınlık var insulin direnci de vardı pco luyum bu yüzden fazla kilo benim sağlığım için büyük risk eğer verirsem kilolari guzel guzel sutum de azalmassa size yazarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…