2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabar,Kizlar bebekleriniz 4.ayda kaç gram aldilar?ilk aylara göre azalma var di mi?.bir de emme süreleriniz ne kadar ?benimki 2dkda işi bitiriyor. agu agu diyor doyuyordur glaiba keyifli olduğuna göre :)

Merhabar,Kizlar bebekleriniz 4.ayda kaç gram aldilar?ilk aylara göre azalma var di mi?.bir de emme süreleriniz ne kadar ?benimki 2dkda işi bitiriyor. agu agu diyor doyuyordur glaiba keyifli olduğuna göre :)
Son ay az aldı canım 3 aylık oldu 700 gr almış geçen aya göre az ama azalması normal dedi..500 gr altına inerse az dedi valla sağlık olsun da gerisi önemli degil

Günlük 21 gram almış üçüncü ayda. Gayet iyi dedi doktoru. Dördüncü ayda azalacak. 16-17 gram civarında alması yeterli olur dedi.

Kızlar sizin bebişler agluyor mu benimki 2 ayda 3 4 kez yaptı. Çığlık atıyor genelde değişik sesler çıkartıyor. 3 ay 20 günlük

Kızlar merhaba adetim 4 gün geçmişti idrar testi yaptım çift çizgi cıktı🙏 Sonra kan verdim bhcg 129,49 cıktı🥰 sanırım bende Mart annesi olacağım . Süreç nasıl oluyor hemen doktora gitmeli miyim? Kese ne zaman görünüyor hiç bir bilgim yok

Kızlar merhaba adetim 4 gün geçmişti idrar testi yaptım çift çizgi cıktı🙏 Sonra kan verdim bhcg 129,49 cıktı🥰 sanırım bende Mart annesi olacağım . Süreç nasıl oluyor hemen doktora gitmeli miyim? Kese ne zaman görünüyor hiç bir bilgim yok
tebrik ederim. Allah kucağınada almayı nasip etsin canım. mesajı okurken aha biri kazaya kurban gitti dedim :)) bizden birisin sandım..
canım 2 günde bir kan vermen gerek değer 2 katına çıkmalı her defasında doktora görün o söyler zaten..

tebrik ederim. Allah kucağınada almayı nasip etsin canım. mesajı okurken aha biri kazaya kurban gitti dedim :)) bizden birisin sandım..
canım 2 günde bir kan vermen gerek değer 2 katına çıkmalı her defasında doktora görün o söyler zaten..
Çok teşekkür ederim canım bende buralarda olurum artık birlikte bekleriz bebişlerimizi🥰 isteyen herkese Germencik nasip olur inşallah☺️

Kızlar sizin bebişler agluyor mu benimki 2 ayda 3 4 kez yaptı. Çığlık atıyor genelde değişik sesler çıkartıyor. 3 ay 20 günlük
3. aydan beri çığlık atıyor. Sinirleniyor kasıp kendini bağırıyor:)) ama genel olarak çok çığlık atıyor. Ben de karşısına geçip taklit ediyorum. Karşılıklı bağrışıyoruz 😂

Ya kızlar benim minnos da emmiyor ağzından çıkarıp duruyor itiyor ama mamayi öyle gusel içiyor ki.mama vermek istemiyorum
Bende bugün bisey yaptim 1 tane bebe biskuvisine şeftali rendeleyip verdim
Mama vermek için yanlış mi yaptim çok pişmanım

Çok teşekkür ederim canım bende buralarda olurum artık birlikte bekleriz bebişlerimizi🥰 isteyen herkese Germencik nasip olur inşallah☺️
evet canım biz doğurduk çok şükğr
Ya kızlar benim minnos da emmiyor ağzından çıkarıp duruyor itiyor ama mamayi öyle gusel içiyor ki.mama vermek istemiyorum
Bende bugün bisey yaptim 1 tane bebe biskuvisine şeftali rendeleyip verdim
Mama vermek için yanlış mi yaptim çok pişmanım
senin bebiş 4 ay üstü mü canım.. maşallah tattırmaktan başlamamışsında direkt bisküvii şeftali naptın sen :))
ayrıcada emzirmek için uğraş yeni tatlarada alıştı mı hepten bırakır valla ben çok korkuyorum o konuda bizimkide bi emiyor bi emmiyor valla deliricem bigün tam emmesi düzene girse tattırmayı düşünüyorum 4 aylık olunca ..

Ya ne bilim ya 4 kaşık falan yedi biberon vermeyeyim diye düşündüm
Gerçekten çok zor bu iş
Emmiyor çok ugrasiyom
Salincakta arabada bahçede açık havada
Klimada neler deniyorum bir damla için diye
Yiprandim vallla

Ya ne bilim ya 4 kaşık falan yedi biberon vermeyeyim diye düşündüm
Gerçekten çok zor bu iş
Emmiyor çok ugrasiyom
Salincakta arabada bahçede açık havada
Klimada neler deniyorum bir damla için diye
Yiprandim vallla
biberon zaten verme canım kaşıkla falan içir emmiyorsada sütünü sağ ver uyut öyle ver.. benimki de emmiyor uyannıkken öldürsen almıyor ağzına sağarak veriyorum.. işin kötüsü bikaç gündür uyurkende emmiyor uğraşıyorum bakalım inşallah en azından uykuluyken emer yoksa temelli bıraktı gitti..
bende çok yıprandım çok zor bir durum ama geçecek inşallah.. birde 2 çocukluyum sen düşün halimi adam eve geliyo yemek yok bulaşıklar almış başını gidiyo 1 odayı toplsam dönüyorum oğlan yine dağıtmış emmeyen bir bebek bütğn gün sağ sağ başıma ağrılar giriyo.. ama napcaz sabretcez işte sabretmeye çalışıyorum yani😢😭😭😭

X