Bizde seviyoruz canım bebege de yazık ikiside hakettikleri sevgiyi yasayacaklarBen doğduğundan beri seviyorum abisinin yanında istediğim gibi sonuçta küçüğünde sevgiye ihtiyacı var konuşayım diye gözümün içine bakıyo abiside alıştı artık tabi kıskançlıklar oluyo ama çok seviyo kardeşini
Yani her zaman değil tabiki bebek yalnız kalacaksa kilitliyorum sadece yoksa hepimiz ayni yerde oturuyoruz :)Demin tuvalete gittim 4yasindaki oğlum hemen kardeşinin kolunu cekivermis ,bebeğin bağırma sesine fırladım, yavrum kıpkırmızı((
Bebeğinin saçları dökülen var mı, bizimki çok dökülüyor da her yer yatağı hep kıl
Aynen bizde de öyle agzinanyuzune gircek diye korkuyorum
Bir de ağzından köpükler çıkıyor salya da var
Bizimde saçlarımız dökülüyor ve kopuk salyamiz da var. Bu aralar Gülüyor da çok tatlı
bende olmadım. 2 bucuk aylik oldukKızlar adet olmayan var mı ben hala olmadım ya
Ilk alacağım zaman aksama oldu sgk yi arayip hallettirdim. Mayis ayında almadım is yeri ve sgk ile tekrar görüştüm her ayın son günü raporu onayliyoruz dedi is yeri, dün onaylandı bayram sonrası alabilecegim sanirim. Her ay düzenli alirim diye dusunuyordum ama öyle olmadi.Çalışan arkadaşlar iş görmezlik ödeneğini zamanında alabildiniz mi?, sıkıntı yaşayan varmı
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikleIlk alacağım zaman aksama oldu sgk yi arayip hallettirdim. Mayis ayında almadım is yeri ve sgk ile tekrar görüştüm her ayın son günü raporu onayliyoruz dedi is yeri, dün onaylandı bayram sonrası alabilecegim sanirim. Her ay düzenli alirim diye dusunuyordum ama öyle olmadi.
Merhbalalar sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Bendede olmuştu çok zor biliyorum ama emzirerek geçiyor. Birde açık bırak yalnızken. Hava alsın.Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
Canim ben kantron yagi kullandim yaraya bire bir.Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
Çok geçmiş olsun canım benim yemin ediyorum saniyelik herşey.Kizlar sabah bebegimin nefesi bogazina kaçtı cok korktum.sanirim gaz cikarmak istedi uykusunda oldu.geyiremedi.yani ben ona buldum.simdi gozumun onunden ayirmiyorum.
Teşekkür ederim canim. Insallah bir daha olmazÇok geçmiş olsun canım benim yemin ediyorum saniyelik herşey.