2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde seviyoruz canım bebege de yazık ikiside hakettikleri sevgiyi yasayacaklar

Çalışan arkadaşlar iş görmezlik ödeneğini zamanında alabildiniz mi?, sıkıntı yaşayan varmı

Çalışan arkadaşlar iş görmezlik ödeneğini zamanında alabildiniz mi?, sıkıntı yaşayan varmı
Ilk alacağım zaman aksama oldu sgk yi arayip hallettirdim. Mayis ayında almadım is yeri ve sgk ile tekrar görüştüm her ayın son günü raporu onayliyoruz dedi is yeri, dün onaylandı bayram sonrası alabilecegim sanirim. Her ay düzenli alirim diye dusunuyordum ama öyle olmadi.

Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle
Bende Nisan maaşımı alamadım henüz epey sıkıldım
İki maaşımı bir alabilsem keşke

Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum

Merhbalalar sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Bendede olmuştu çok zor biliyorum ama emzirerek geçiyor. Birde açık bırak yalnızken. Hava alsın.

Canim ben kantron yagi kullandim yaraya bire bir.

Kizlar sabah bebegimin nefesi bogazina kaçtı cok korktum.sanirim gaz cikarmak istedi uykusunda oldu.geyiremedi.yani ben ona buldum.simdi gozumun onunden ayirmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…