Aynısı brnim oglum dun karnına yaptı zavallı kızımın cekecegi varGünaydın kızlar 2.5 yaşındaki oğlum kafasını bebeğin karnina koymuş gorunce kaldırdım hemen fazla durmadi zarari olmus mudur sizce zarari olur mukarnina bastırınca dışkısını yapmış yavrum
Biz göremezmişiz canım ama çıkmaya başlarmış derinden doktor öyle söyledi. Bizimkininde iki eli ağzında sürekli.Kızlar 3.ayda dişler kaşınmaya başlar mı benimkinin kaşınıyor sanki
canım ilk oğlum 3. ayda kaşınmaya başlamıştı salyalanmaya başlamıştı.. 4. ayda 2 tane diş çıkarmıştı..Kızlar 3.ayda dişler kaşınmaya başlar mı benimkinin kaşınıyor sanki
gaz dönemi bitene kadar düzen biraz zor canım.Kızlar bebekler gunde kaç kere uyuyo ben artık bi duzene sokmak istiyorum surekli uyuyo uyanıyo gunde dort kere uyuyo en az
sabah akşam 2-3 tatlı kaşığı verebilirsin veya çay kaşığı..Peki ne kadar vermeliyiz kac defa kac cc
Bide antalyadayim yanıyor buralar
Aynen salyası akıyor, parmağımı ağzına sokuyorum kaşır gibi ısırıyor parmağımıcanım ilk oğlum 3. ayda kaşınmaya başlamıştı salyalanmaya başlamıştı.. 4. ayda 2 tane diş çıkarmıştı..
bu oğlumunda salyaları akıyo şimdiden 2.5 aylık olduk galiba bu da erken diş çıkaracak..
benimde emerken ısırmaya çalışıyor.Aynen salyası akıyor, parmağımı ağzına sokuyorum kaşır gibi ısırıyor parmağımı
Bizde aynı durumdayız küçükte kucak istyor yatmıyor mecbur aliyorumkızlar bizim küçük oğlumuzda çok ilgi bekliyor hemen sevmeye başlasak gülmeye agulamaya başlıyor.. ama 3 yaşındaki oğlum onu sevsek çok aşırı kıskanıyor bebeğe zarar veriyor bize sizi sevmiyorum diyor. zaten küçüğü aşırı sevmiyoruz öyle gözüne soka soka değil 3-5 dakka sadece oda kıyamıyorum bütün gün pusette yavrum.. abisi yüzünden kucağıma alamıyorum. ben alsam bile babası kesinlikle alamıyor deliriyor evde.. napsak bilemedik.
ağlarken mecbur alıyorum ama sevemiyorum.. hemen bir gülücük atsam büyük oğlum çocuğa düşman kesiliyo kimse sevmeyince o benim kardeşim ben onu çok seviyorum diyo biri sevsin hemen kardeş gitsin kardeş pis diyo ne anlatsak ne desek boş..Bizde aynı durumdayız küçükte kucak istyor yatmıyor mecbur aliyorum
Bizim uykularimiz gündüz azaldi yarim saat falan uyuyor. 2 saat uyanık. Cok sukur gece iyi yani uyaniyor ama emip tekrar dalıyor.
Bugunlerde zaten iyice tatli oldu.sevimli kereta
Ben bebeğin olduğu odanın kapısını kitliyorum canimDemin tuvalete gittim 4yasindaki oğlum hemen kardeşinin kolunu cekivermis ,bebeğin bağırma sesine fırladım, yavrum kıpkırmızı((
Biz kazidik çok saçlı olduğu için terliyorduBebeğinin saçları dökülen var mı, bizimki çok dökülüyor da her yer yatağı hep kıl