2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhbalalar sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Bendede olmuştu çok zor biliyorum ama emzirerek geçiyor. Birde açık bırak yalnızken. Hava alsın.

Hiç bişey kullanmasakta geçiyor mu? Çünkü çocuk emdikçe yara kapanmıcak gibi geliyor da

Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
Benimde aynı sıkıntılar olmuştu, krem olarak bende herşeyi denedim en son medela purelan aldim onu kullanıyorum. Acisini hafifletti iyi de geldi, hergun olmasa da ara ara kullanıyorum. Bebeginin gogsunun kahverengi kismini tam kavrandigindan emin ol sadece ucunu tutuyorsa o da yara yapiyor. Suan 2 haftalikmis belki o yuzden tam tutamayadabilir ama zamanla tam kavramaya baslar. Sol göğüs ucum küçük olduğu için kızım emerken tam tutamayıp hep yara ediyor şuan göğüs ucum toplu igne basi kadar delik, ve süt oradan geliyor oyle gelince de kızım emerken nefes nefese kalıyor bir anda ağzı süt doluyor :KK43: acisi gecti eskisi kadar acimiyor ama kenarlarinda hafif yarıklar var onlarda oyle cok rahatsız etmiyor cok acırsa krem sürüyorum. Birde sol göğsümü 2 gün emzirmeyip sagip vermistim o surede kremide surunce baya duzelmisti. Sag göğüs ucum da tam aksi büyük kızım onu rahat tutuyor kenarlarda olan yarıklarda kremi kullandıktan sonra geçti sağ göğsümle emzirince cok keyifli ve rahat geçiyor keşke sol göğsümde oyle olsa.

Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
vvalla zamanla dogru emzirme teknigi ile geciyor ama ben lansinohun kremi ve pedinin etkisini görmüştüm.

Benim de kabuk bağlamıştı artık sıtma geçiriyordum emzirirken kabus olmuştu evet kremler geçici çözüm, doğru emzirmezsen krem tam geçirirken tekrar başlıyor, doğru emzirirsen kremleri de kullanırsan bir haftada geçiyor şükür ki

Benimde ilk haftalar dayani
Benim de ilk haftalar cok ağrıdı .doktoruma lansinoh kullandığımı söyledim ise yaramıyordu .lansinohdan daha etkili harika bir krem yazcam dedi .garmastan pomat .biraz pahalı ama aldim gercekten cok iyi geldi .sonrasında hic agrim olmadi zaten bebek de emmeyi öğreniyor ilk haftalar zor allah kolaylık versin.

kızlar bizi bayramüstü dün hastaneye yatırdılar yüksek miktarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı dularınızı eksik etmeyin oğlum çok ateşleniyor çok yoruldu yavrum.1 hafta yatcakmış çok zor bir süreçteyiz.

X