Merhbalalar sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Bendede olmuştu çok zor biliyorum ama emzirerek geçiyor. Birde açık bırak yalnızken. Hava alsın.
Banada öyle geliyordu ama en etkilisi emzirmek. Tabi bebeğinizin memeyi doğru kavradığına emin olunHiç bişey kullanmasakta geçiyor mu? Çünkü çocuk emdikçe yara kapanmıcak gibi geliyor da
Benimde aynı sıkıntılar olmuştu, krem olarak bende herşeyi denedim en son medela purelan aldim onu kullanıyorum. Acisini hafifletti iyi de geldi, hergun olmasa da ara ara kullanıyorum. Bebeginin gogsunun kahverengi kismini tam kavrandigindan emin ol sadece ucunu tutuyorsa o da yara yapiyor. Suan 2 haftalikmis belki o yuzden tam tutamayadabilir ama zamanla tam kavramaya baslar. Sol göğüs ucum küçük olduğu için kızım emerken tam tutamayıp hep yara ediyor şuan göğüs ucum toplu igne basi kadar delik, ve süt oradan geliyor oyle gelince de kızım emerken nefes nefese kalıyor bir anda ağzı süt doluyorDeneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
Benimde mayis tam ay, nisaninda 15 inden sonrasini almam gerekiyor. Hepsini birden mi verecekler nasil olacak hic bilmiyorum. :SCevabınız için teşekkür ederim öncelikle
Bende Nisan maaşımı alamadım henüz epey sıkıldım
İki maaşımı bir alabilsem keşke
Kizlar sabah bebegimin nefesi bogazina kaçtı cok korktum.sanirim gaz cikarmak istedi uykusunda oldu.geyiremedi.yani ben ona buldum.simdi gozumun onunden ayirmiyorum.
Hiç bişey kullanmasakta geçiyor mu? Çünkü çocuk emdikçe yara kapanmıcak gibi geliyor da
vvalla zamanla dogru emzirme teknigi ile geciyor ama ben lansinohun kremi ve pedinin etkisini görmüştüm.Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
oyy kuzum gecmis olsun acaba kendi tukuruguvmu genzine kaçtı acaba?Kizlar sabah bebegimin nefesi bogazina kaçtı cok korktum.sanirim gaz cikarmak istedi uykusunda oldu.geyiremedi.yani ben ona buldum.simdi gozumun onunden ayirmiyorum.
Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
Benim de ilk haftalar cok ağrıdı .doktoruma lansinoh kullandığımı söyledim ise yaramıyordu .lansinohdan daha etkili harika bir krem yazcam dedi .garmastan pomat .biraz pahalı ama aldim gercekten cok iyi geldi .sonrasında hic agrim olmadi zaten bebek de emmeyi öğreniyor ilk haftalar zor allah kolaylık versin.Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
kızlar bizi bayramüstü dün hastaneye yatırdılar yüksek miktarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı dularınızı eksik etmeyin oğlum çok ateşleniyor çok yoruldu yavrum.1 hafta yatcakmış çok zor bir süreçteyiz.
valla bizde anlamadık çok ateşlendi. apar topar yaturdılar aynı katta 3 bebek daha var böyle..Geçmiş olsun canım
Neden oluyor bebeklerde acaba
valla bizde anlamadık çok ateşlendi. apar topar yaturdılar aynı katta 3 bebek daha var böyle..