2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Puset bizde de var ama yolcukukta alıp almama konusunda kararsızım. Polis çevirmesine girersek ceza yer miyiz diye düşünüyorum. Konu güvenlikse pusetler çok güvenli değil zaten. Olası kaza durumunda kemerler hiç koruyamaz kızımı çünkü dediğim gibi zayıf ve doldurmuyor içini. Kararsızım bakalım nasıl olacak.

Kizlar bebislerinize su veriyor musunuz? Ben vermeye basladim nasil seviniyor suyun yeri ayri demek ki...
benimki dün biraz ateşliydi ağrı kesici verdim ardından su içirdim biraz baya baya istiyordu dahada.. bundan sonra vercem ama ne jadar vermeliyim bilmiyorum.

Ara sıra çay kaşığıyla veriyorum. Ama çok değil 2-3 kaşık anca. Emzirirken diğer gogsumden süt akıyorsa biberonu tutup sızan sütü ona akıtıyorum. Ön süt olduğu için su oranı da yüksek susadığıni hissedersem gün icerisinde ondan veriyorum. Hemde akan süt boşa gitmemiş oluyor.

Benim bir kac hafta once öyleydi. Ya dedim kokumu icine cekmeye calisiyor ya da burnu mu kasiniyor. Sen yazinca fark ettim bayadir da yapmiyor artik.

Sevindim ya demekki geçici. Benimki bir haftadır falan yapıyor da gittikçe arttırıyor

Benim oğlum da uyumak istediğinde yapiyor canım. Hatta baktim cok uykusu var ama uykuya geçemiyor kucuk ince bir örtü koyuyorum gözünün üstüne uyuyor.

Sanırım benimki de öyle olabilir. Genelde uyutmaya çalışırken olduğunu farkettim şu an

Su olayı kafamı karıştırdı ben hiç vermedim doktodoktor 6 aya kadar verme dedi
canım havalar çok sıcak artık.. kış olsaydı neysede valla bu sıcaklarda vermek lazım diye düşünüyorum.. bide bizim alt komşuda kızına hiç su vermemiş ağustos ayı izmir cehennem zaten çocuğun böbreklerinde problem çıkmıştı doktor su ver demişti 3aylıktı bebek..

Günaydın kızlar 2.5 yaşındaki oğlum kafasını bebeğin karnina koymuş gorunce kaldırdım hemen fazla durmadi zarari olmus mudur sizce zarari olur mu karnina bastırınca dışkısını yapmış yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…