- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
Bizim ki koltuk günü değil puset şeklinde küçük bebeklere göre zaten 6 saatlik yolu geldik bugün de döneceğiz çok şükür problem olmadı hep uyudu uyumasa da izleye izleye geldi sevdi yolculuğu 2-3 saatte bir mola verdik güzel oldu şükür
benimki dün biraz ateşliydi ağrı kesici verdim ardından su içirdim biraz baya baya istiyordu dahada.. bundan sonra vercem ama ne jadar vermeliyim bilmiyorum.Kizlar bebislerinize su veriyor musunuz? Ben vermeye basladim nasil seviniyor suyun yeri ayri demek ki...
Ben veriyorum su. Ama benim ki sevmiyor hiç.Kizlar bebislerinize su veriyor musunuz? Ben vermeye basladim nasil seviniyor suyun yeri ayri demek ki...
Benim bir kac hafta once öyleydi. Ya dedim kokumu icine cekmeye calisiyor ya da burnu mu kasiniyor. Sen yazinca fark ettim bayadir da yapmiyor artik.Benim bebiş sürekli yüzünü göğsüne omzuma vs bastırıp kendini nefessiz bırakmaya çalışıyor. Böyle olan var mı
Benim oğlum da uyumak istediğinde yapiyor canım. Hatta baktim cok uykusu var ama uykuya geçemiyor kucuk ince bir örtü koyuyorum gözünün üstüne uyuyor.Benim bebiş sürekli yüzünü göğsüne omzuma vs bastırıp kendini nefessiz bırakmaya çalışıyor. Böyle olan var mı
Benim bir kac hafta once öyleydi. Ya dedim kokumu icine cekmeye calisiyor ya da burnu mu kasiniyor. Sen yazinca fark ettim bayadir da yapmiyor artik.
Benim oğlum da uyumak istediğinde yapiyor canım. Hatta baktim cok uykusu var ama uykuya geçemiyor kucuk ince bir örtü koyuyorum gözünün üstüne uyuyor.
2 aylıkken 6800 kilo 62 cm idi 3980. 52 cm doğdu benim bebişKizlar minnoslarin boyu kilosu nasıl
maşallah♡2 aylıkken 6800 kilo 62 cm idi 3980. 52 cm doğdu benim bebiş
Hepimizin yavrusuna maaşallah canım benim☺maşallah♡
canım havalar çok sıcak artık.. kış olsaydı neysede valla bu sıcaklarda vermek lazım diye düşünüyorum.. bide bizim alt komşuda kızına hiç su vermemiş ağustos ayı izmir cehennem zaten çocuğun böbreklerinde problem çıkmıştı doktor su ver demişti 3aylıktı bebek..Su olayı kafamı karıştırdı ben hiç vermedim doktodoktor 6 aya kadar verme dedi
Canım olmadım ben ilkinde de 8 ay olmamıştım sıkıntı olacak bir şey değil.ama koca göbek belki az inerdi lohusa iken de kanamam yok denecek kadardı..Kızlar adet olmayan var mı ben hala olmadım ya