bizimde kötü kokuyordu başta ben hava sıcak ondan kokuyo sanmıştım meğersem enfeksiyonluymuş yavrum ilerlemiş baya başta farkedip getirseydim keşke.. aman dikkat et canım mutlaka söyle tahlil yapsınlar..Bizimkinin de idrarı çok kötü kokuyor ve koyu renkli. Bide kaç gündür huzursuz. 2 gün sonra doktora gidince soracağım bakalım. Ben de idrar yolundan şüphelendim ama ateş yok
cok geçmiş olsun canim acil sifalar dilerimkızlar bizi bayramüstü dün hastaneye yatırdılar yüksek miktarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı dularınızı eksik etmeyin oğlum çok ateşleniyor çok yoruldu yavrum.1 hafta yatcakmış çok zor bir süreçteyiz.
çok sağol canımcok geçmiş olsun canim acil sifalar dilerim
bizimde kötü kokuyordu başta ben hava sıcak ondan kokuyo sanmıştım meğersem enfeksiyonluymuş yavrum ilerlemiş baya başta farkedip getirseydim keşke.. aman dikkat et canım mutlaka söyle tahlil yapsınlar..
Allah sifa versin canim. Bir an önce atlatır inşallah.kızlar bizi bayramüstü dün hastaneye yatırdılar yüksek miktarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı dularınızı eksik etmeyin oğlum çok ateşleniyor çok yoruldu yavrum.1 hafta yatcakmış çok zor bir süreçteyiz.
Cok gecmis olsun canim.kızlar bizi bayramüstü dün hastaneye yatırdılar yüksek miktarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı dularınızı eksik etmeyin oğlum çok ateşleniyor çok yoruldu yavrum.1 hafta yatcakmış çok zor bir süreçteyiz.
saol canımAllah sifa versin canim. Bir an önce atlatır inşallah.
sağolasın canımCok gecmis olsun canim.
götür canm en azından acilde idrar kültürü yaparlar. inşallah ciddi bişeyi çıkmazYarın götürelim en iyisi varsa ilerlemesin bari
valla canım benim hiç aklıma gelmemişti idrar bundan sonra kontrol altında olacak zaten mecbur.. aman siz dikkat edin bari bizim gibi geç kalmayın küçücük oğluma 2 tane ağır antibiyotik veriyolar yavrum perişan oldu.. Allah beni kahretsin dikkat etseydim şşmdi yavrum evindeydi..askbahcem çok geçmiş olsun çok korkuyorum bu rahatsızlıktan birkaç hafta önce tahlil vermiştim şükür temiz çıktı bu aralar tekrar vermeyi düşünüyorum bu aralar biraz huzursuzluk var
Bizde tek böbrek olduğundan hep dikkat etmemiz lazım o yüzden kontrol altında Allah hepsine şifa versinvalla canım benim hiç aklıma gelmemişti idrar bundan sonra kontrol altında olacak zaten mecbur.. aman siz dikkat edin bari bizim gibi geç kalmayın küçücük oğluma 2 tane ağır antibiyotik veriyolar yavrum perişan oldu.. Allah beni kahretsin dikkat etseydim şşmdi yavrum evindeydi..
Çok çok geçmiş olsun dua edeceğim sürekli aşlah yavrunu sana bağışlasın canımkızlar bizi bayramüstü dün hastaneye yatırdılar yüksek miktarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı dularınızı eksik etmeyin oğlum çok ateşleniyor çok yoruldu yavrum.1 hafta yatcakmış çok zor bir süreçteyiz.
çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun dua edeceğim sürekli aşlah yavrunu sana bağışlasın canım♥
Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum yavruya.kızlar bizi bayramüstü dün hastaneye yatırdılar yüksek miktarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı dularınızı eksik etmeyin oğlum çok ateşleniyor çok yoruldu yavrum.1 hafta yatcakmış çok zor bir süreçteyiz.
Kızlar benim oglum da cok aglamaya başladı. Uykuya geçemiyor ağlıyor acikiyor ağlıyor. Evden cikamaz oldum. Neden böyle huy degistirdi anlamadim.ne zaman sakinler acaba?
Evet benim oglum da 2 haftadır böyle. Canını yakmışım gibi ağlıyor bir de. Şaştım kaldim ne yapacağımı.Aynen benimki de 3 haftadır böyle. Atak falan dedim durdum ama o kadar uzun sürmez ki. Galiba huyu değişti
amin.Bizde tek böbrek olduğundan hep dikkat etmemiz lazım o yüzden kontrol altında Allah hepsine şifa versin
çok sağol canımÇok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum yavruya.