offff canım benim yaa hem üzüldüm hemde sağlıkla sonuçlandığı için sevindim.. Allah yardımcın olsun o kadar ağrıdan sonra sezeryan olması üzücü.. sağlıkla büyüt inşallah bikaç güne toparlanırsın merak etme..Kızlar merhaba. Benim dün aksama doğru Nisan’ım gelmiş ve sancılar ufaktan artarak başlamıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sancılar çok şiddetlendi ve düzenli bir şekilden gelmeye devam etti, derken sabah 8 de hastaneye geldik. Açıklık 3 cmdi, bizi beklettiler açıklık artsın diye sancılar gittikçe şiddetleniyordu en son 6 cm açıklık oldu saat 12 buçuk gibi, hızlı ilerliyordu. Hemsire suyu patlatıp hızlandırmamız gerekiyor dedi ve suyu patlattılar, derken sancılar korkunc şiddetlendi çok ağladım kıvrandım acıdan.. sonra doktor gelip bebeğin kakasını yapmış seni sezeryanla almak zorundayız deyince kadar çektiğim acıya sancıya agladim kıvrana kıvrana mahvoldum, sonra da sezeryana aldılar ve şimdi adim bile atamıyorum bebeğim çok şükür iyi ama benim tansiyonum düşüyor karnım inanılmaz acıyordua beklerim
Çok geçmiş olsun sancı çektim diye üzülme inşllh sütünün erken gelmesine vesile olur vardır her şeyde hayır geçer acıların da zamanla inşllhYanı bir günde hem normal Doğum acısını çekip normal Doğum yapmış kadar acı cektim hem de sezeryan acısı
Canım çok üzüldüm acıların için ama meleğin artık seninle ve inşallah hızla iyilesirsin Allah yardımcın olsun dualarımız seninle..Kızlar merhaba. Benim dün aksama doğru Nisan’ım gelmiş ve sancılar ufaktan artarak başlamıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sancılar çok şiddetlendi ve düzenli bir şekilden gelmeye devam etti, derken sabah 8 de hastaneye geldik. Açıklık 3 cmdi, bizi beklettiler açıklık artsın diye sancılar gittikçe şiddetleniyordu en son 6 cm açıklık oldu saat 12 buçuk gibi, hızlı ilerliyordu. Hemsire suyu patlatıp hızlandırmamız gerekiyor dedi ve suyu patlattılar, derken sancılar korkunc şiddetlendi çok ağladım kıvrandım acıdan.. sonra doktor gelip bebeğin kakasını yapmış seni sezeryanla almak zorundayız deyince kadar çektiğim acıya sancıya agladim kıvrana kıvrana mahvoldum, sonra da sezeryana aldılar ve şimdi adim bile atamıyorum bebeğim çok şükür iyi ama benim tansiyonum düşüyor karnım inanılmaz acıyordua beklerim
canim cok gecmis olsun. ne diyecegimi bilemedim ve sancilari cekip sezeryan olmana uzuldum insallah hemen toparlarsin. sana acil sifalar bebegine hosgeldin :)Kızlar merhaba. Benim dün aksama doğru Nisan’ım gelmiş ve sancılar ufaktan artarak başlamıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sancılar çok şiddetlendi ve düzenli bir şekilden gelmeye devam etti, derken sabah 8 de hastaneye geldik. Açıklık 3 cmdi, bizi beklettiler açıklık artsın diye sancılar gittikçe şiddetleniyordu en son 6 cm açıklık oldu saat 12 buçuk gibi, hızlı ilerliyordu. Hemsire suyu patlatıp hızlandırmamız gerekiyor dedi ve suyu patlattılar, derken sancılar korkunc şiddetlendi çok ağladım kıvrandım acıdan.. sonra doktor gelip bebeğin kakasını yapmış seni sezeryanla almak zorundayız deyince kadar çektiğim acıya sancıya agladim kıvrana kıvrana mahvoldum, sonra da sezeryana aldılar ve şimdi adim bile atamıyorum bebeğim çok şükür iyi ama benim tansiyonum düşüyor karnım inanılmaz acıyordua beklerim
yarin oglene dogru kollarinda olur diye demistim ama keske bu kadar aci cekmis olmasaydinKızlar merhaba. Benim dün aksama doğru Nisan’ım gelmiş ve sancılar ufaktan artarak başlamıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sancılar çok şiddetlendi ve düzenli bir şekilden gelmeye devam etti, derken sabah 8 de hastaneye geldik. Açıklık 3 cmdi, bizi beklettiler açıklık artsın diye sancılar gittikçe şiddetleniyordu en son 6 cm açıklık oldu saat 12 buçuk gibi, hızlı ilerliyordu. Hemsire suyu patlatıp hızlandırmamız gerekiyor dedi ve suyu patlattılar, derken sancılar korkunc şiddetlendi çok ağladım kıvrandım acıdan.. sonra doktor gelip bebeğin kakasını yapmış seni sezeryanla almak zorundayız deyince kadar çektiğim acıya sancıya agladim kıvrana kıvrana mahvoldum, sonra da sezeryana aldılar ve şimdi adim bile atamıyorum bebeğim çok şükür iyi ama benim tansiyonum düşüyor karnım inanılmaz acıyordua beklerim
İnşallah ya ameliyatdan çıkınca acıyla bi daha bana çocuk Demeyin tek çocuk yeter diyordum şu an unuttum 2 seneye yenisini yaparım diyorum hamilelik güzel yani bencehaklisin doguncada bugunleri ozluyor insan. ama gececek bu hislerin zamanla canım
Canım çok geçmiş olsun inşallah ağrıların biran önce geçer senin için zor olmuş ama kavuşmuşsun bebeğine sonunda sağlıkla büyüt kuzunuKızlar merhaba. Benim dün aksama doğru Nisan’ım gelmiş ve sancılar ufaktan artarak başlamıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sancılar çok şiddetlendi ve düzenli bir şekilden gelmeye devam etti, derken sabah 8 de hastaneye geldik. Açıklık 3 cmdi, bizi beklettiler açıklık artsın diye sancılar gittikçe şiddetleniyordu en son 6 cm açıklık oldu saat 12 buçuk gibi, hızlı ilerliyordu. Hemsire suyu patlatıp hızlandırmamız gerekiyor dedi ve suyu patlattılar, derken sancılar korkunc şiddetlendi çok ağladım kıvrandım acıdan.. sonra doktor gelip bebeğin kakasını yapmış seni sezeryanla almak zorundayız deyince kadar çektiğim acıya sancıya agladim kıvrana kıvrana mahvoldum, sonra da sezeryana aldılar ve şimdi adim bile atamıyorum bebeğim çok şükür iyi ama benim tansiyonum düşüyor karnım inanılmaz acıyordua beklerim
Canım son günü beklerler gibime geliyor Allah bilir hayırlısı ile kolayca gelsinler inşallahvalla canim bende ayni o kadar hareket ediyorum gelen giden yok kalcamda agri var var ama baska ds bisi yok
Bende lohusaligin 20.günündeyim.uykusuz geceler dinlemmeden gecen gündüzlerim.haklisin hamileligi özledim bendeLohusalığın 10.gününden selam kızlar nasıl bir psikolojiymiş ben hamileliği özledim sanırım
Benim normal doğum olacak kısmetse. Sezaryen istemiyorum.Doğum sonrası duruma göre bir süre daha iğneye devam edicem ben de.Canım nasıl olacak doğumun belli mi bende kullanıyorum salı sezeryan olacak pazartesi vurma dedi dr birde doğumdan sonra 5 gün daha vurul dedi
ya ben uyudukca kabus görüyorumKızlar hayırlı geceler uyumaya çalışıyorum yok uyku gelse bir.çarpıntı uyutmuyor bıktım ya
Canim cok gecmis olsun. İste dogum arkadasimizin da dedigi gibi suprizlerleKızlar merhaba. Benim dün aksama doğru Nisan’ım gelmiş ve sancılar ufaktan artarak başlamıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sancılar çok şiddetlendi ve düzenli bir şekilden gelmeye devam etti, derken sabah 8 de hastaneye geldik. Açıklık 3 cmdi, bizi beklettiler açıklık artsın diye sancılar gittikçe şiddetleniyordu en son 6 cm açıklık oldu saat 12 buçuk gibi, hızlı ilerliyordu. Hemsire suyu patlatıp hızlandırmamız gerekiyor dedi ve suyu patlattılar, derken sancılar korkunc şiddetlendi çok ağladım kıvrandım acıdan.. sonra doktor gelip bebeğin kakasını yapmış seni sezeryanla almak zorundayız deyince kadar çektiğim acıya sancıya agladim kıvrana kıvrana mahvoldum, sonra da sezeryana aldılar ve şimdi adim bile atamıyorum bebeğim çok şükür iyi ama benim tansiyonum düşüyor karnım inanılmaz acıyordua beklerim
Her an her şey olabilir. Çünkü bende hiçbirşey yokken birden suyun patladıgunaydinnnnn :) ben dogurmadim :)
Biz yapışık geziyoruz.saat başı kalkıyor. Yani benim oğlan 45dk uyuyor.15 dk gözleri açık kimse almazsa başlıyor ağlamaya. Her saat başı kalkıyorum.Bende lohusaligin 20.günündeyim.uykusuz geceler dinlemmeden gecen gündüzlerim.haklisin hamileligi özledim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?