• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dogum olduktan sonra yazamadim hic ama okudum hep bebegini kucagina alanlar gozunuzaydin hayirli evlat olsunlar insaallah, dogum yapacaklarnda Allah yardimcisi olsun kolay dogumlariniz olsun insaallah. Biz dun bir haftalik olduk bile , dogduktan sonra zaman hizli geciyormus :) iki cocuklu hayata alismaya calisiyorum yanimda annem var tabi bu gunler rahat gunlerim annem gidince napicam bilmem :) bu arada dogumumdan hic bahsetmemistim o an cok zor gibi gelsede simdi dusununce gecti gitti diyorum :) bana sadece alttan propess dedikleri fitilden verdiler ve o acilmayi sagladi, biraz uzun surdu tabi agrilar fazlaydi 8 saatte 6 cm e ulasti sonra fitil cikarildi suyumu actilar bir iki saate de dogum basladi kesisiz dogum yaptim cok sukur, yani ne kadar korksakta endiselensekte gelip geciyo ve sonrasinda minigine kavusmak kokusunu icine doya doya cekmek mukemmel bi his, insana herseyi unutturuyo:) neyse cenem dustu vaktinizi aldim hakkinizi helal edin kizlarrr:)

Kizlar dogum olduktan sonra yazamadim hic ama okudum hep bebegini kucagina alanlar gozunuzaydin hayirli evlat olsunlar insaallah, dogum yapacaklarnda Allah yardimcisi olsun kolay dogumlariniz olsun insaallah. Biz dun bir haftalik olduk bile , dogduktan sonra zaman hizli geciyormus :) iki cocuklu hayata alismaya calisiyorum yanimda annem var tabi bu gunler rahat gunlerim annem gidince napicam bilmem :) bu arada dogumumdan hic bahsetmemistim o an cok zor gibi gelsede simdi dusununce gecti gitti diyorum :) bana sadece alttan propess dedikleri fitilden verdiler ve o acilmayi sagladi, biraz uzun surdu tabi agrilar fazlaydi 8 saatte 6 cm e ulasti sonra fitil cikarildi suyumu actilar bir iki saate de dogum basladi kesisiz dogum yaptim cok sukur, yani ne kadar korksakta endiselensekte gelip geciyo ve sonrasinda minigine kavusmak kokusunu icine doya doya cekmek mukemmel bi his, insana herseyi unutturuyo:) neyse cenem dustu vaktinizi aldim hakkinizi helal edin kizlarrr:)
Yarın bana da suni sanci verilerek doğumum başlıcam yazdiklariniz umut oldu çok sağolun..

Yarın bana da suni sanci verilerek doğumum başlıcam yazdiklariniz umut oldu çok sağolun..
Canim ilk dogumum suni sanci ile olmustu benimde , bu sadece fitil ile baslatildi gerisi kendi oldu gibi bisey.. Suni sanci dahada hizlandiriyo sanirim dogumu, kiyaslayinca ilkini daha az sanci cektim gibi hatirliyorum. Yatarak atlatabiliyodum sanciyi ama bunda yatamadim hic hep ayaktaydim. İnsaallah cok cok kolay gecer senin icin, hepiniz icin.. dualarimdasiniz hep :KK200:

Allah razı olsun ,benim de birinci doğumum kendi sancimla başladı açılma ilerlemeyince suni verdiler sonra hızla açılmıştı ama o zaman hastaneye gitmeden sancim başlamıştı suyum felan gelmişti ama.. Şimdiyse direk suni ile başlatılacak, çok egzersiz yaptım, dua ettim ve artık gerisini Rabbime bıraktım hâlâ açılmazsa sezeryana alırlar.. Nasip.. Bir sağlıkla kucağıma alsaydım hayırlısı ile..

S Sevdalinka00 ne alemdesin benim lekelenmeler basladi canım
Canım çocuktan girip bakamıyorum ki..ben de belirti yok üzüldüğüm nokta her şeyin yine suni ile başlama durumu..ama lekekenmeler başladıysa yakın canım bence inşallah kolay açılma ve kendi sancın olur belirtin var şükür

Amin inşallah canım. Cok teşekkür ederim. Sen de bebegini sağlıkla huzurla büyüt insallah. Kesinlikle sezeryan insanı çok kısıtlıyor. Insallah hepimiz toparlariz bir an önce.
Canım hayırlı olsun sağlıkla aldın ya kucağına her şey unutulur geçer.kolayca. hızlıca toparlarsın inşallah

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Kaç gündür okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım. Bebeğini kucağına alan arkadaşların gözü aydın olsun. Darısı da biz bekleyenlere inşallah. Ben de 4 gözle kızçemi bekliyorum ama gelmeye hiç niyeti yok. Ağrılar sızılar iyice bunaltıyor. 2 gündür şişen ayaklar da üzerine tuz biber oldu. Perşembe kontrolüm var. Biraz da iri bir bebek olduğunu söylüyorlar. Kontroldeki ölçülerine göre doğum şekline karar verecekler. Benim gibi bebeklerine kavuşmayı bekleyen anneleri rabbim hayırlı vakitlerde sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.

Canım çocuktan girip bakamıyorum ki..ben de belirti yok üzüldüğüm nokta her şeyin yine suni ile başlama durumu..ama lekekenmeler başladıysa yakın canım bence inşallah kolay açılma ve kendi sancın olur belirtin var şükür
ay insallah seninde belirti baslar da suniye gerek kalmadan dogum olur Allah yardimcimiz olsun gundasim. görmeden bag kurduk seninle yolumuz guzel hayirli olsun inşallah

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Kaç gündür okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım. Bebeğini kucağına alan arkadaşların gözü aydın olsun. Darısı da biz bekleyenlere inşallah. Ben de 4 gözle kızçemi bekliyorum ama gelmeye hiç niyeti yok. Ağrılar sızılar iyice bunaltıyor. 2 gündür şişen ayaklar da üzerine tuz biber oldu. Perşembe kontrolüm var. Biraz da iri bir bebek olduğunu söylüyorlar. Kontroldeki ölçülerine göre doğum şekline karar verecekler. Benim gibi bebeklerine kavuşmayı bekleyen anneleri rabbim hayırlı vakitlerde sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.
b3nde iki gundur ayaklarimda sisme olmustu ve normalde sabah inerdi inmiyordu bakalim aksam ustu lekelenmelerim basladi agrim cok cok az yarin aksami ya da sali gununu bulur diye düşünüyorum

ay insallah seninde belirti baslar da suniye gerek kalmadan dogum olur Allah yardimcimiz olsun gundasim. görmeden bag kurduk seninle yolumuz guzel hayirli olsun inşallah
Cidden bağ oluştu aramızda canımm❤inşallah kolay doğumumyz olur Allah hepimize yardım etsin.
Canım belirti olsa çok sevincem ilki suni ile başladı önce alltan acılsın diye bir şey verildi o sancı yaptı ..3 saat doruklarda suni ile doğum oldu dayanılıyor ama gerek kalmaz inşallah🙏🙏

Kızlar yarın kontrol var bakalım durumlar ne aynen belirtiriz devam ama elim ayağım şişti birden korkuyorum.

kızlar 40+5 ten herkese merhaba benim doğum sancılarım öğlen 1 de başladı.. akşam 8 den beri 10 dakikada bire düştü doktora göründüm az önce 3 cm açıklık var ama sancılar düzensiz 15- 10 dakikada bir gelen yeterli olmayan sancılarım vardı.. doktor eve git dinlen dedi.. suni sancı verip süreci zorlamak istemiyorum kendi sancının sıklaşmasını bekleyelim dedi.. eve geleli 1 saat oldu sancım 8-10 dakika arası ilerliyor.. doktor yarın öğleni bulur tahmini doğumu dedi.. banada dua edin nolur.. çok uykum var tam dalmak istiyorum sancı tutuyo çok yoruldum şimdiden.. Allah benide sizide bir avazda kurtarsın dualarınızı eksik etmeyin..

Back