- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
C cemre_naz canım bizim durumlarımız biraz yakın gibi ben çatlatma iğnesinin 10. Günü test yaptırmıştım 15,20 çıkmıştı bugün 13. Gün 8,63 Dr kimyasal olmuş dedi ama bi yandan umut etmeye devam etmek istiyor insan acaba 10. Gün çıkan sonuç çatlatma iğnesinin etkisiyle yüksekti şimdi normal sonuç olabilirmi daha adetime 3-4 gün var sen değerim sıfırlandı demiştin kaçıncı gün 4 çıkmıştı kaçıncı gün sıfırlandıEvde hiç test yok. Hastaneye gitmeye de korkuyorum. Kasıklarım da ağrıyor. Adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Amin canım inşallahNe mutlu. Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah.
Tabi ki de olabilir. Zaten ben de bunun için seni uyarmak istedim. Değerinin düştüğünü görürsen kimyasal diye düşünmeyesin diye. 13. gün çıkan sonuçta iğne etkisi kalmamıştır sanırım. Bu senin gerçek sonucun bence. Değerin inşallah artacak :)C cemre_naz canım bizim durumlarımız biraz yakın gibi ben çatlatma iğnesinin 10. Günü test yaptırmıştım 15,20 çıkmıştı bugün 13. Gün 8,63 Dr kimyasal olmuş dedi ama bi yandan umut etmeye devam etmek istiyor insan acaba 10. Gün çıkan sonuç çatlatma iğnesinin etkisiyle yüksekti şimdi normal sonuç olabilirmi daha adetime 3-4 gün var sen değerim sıfırlandı demiştin kaçıncı gün 4 çıkmıştı kaçıncı gün sıfırlandı
Benim iğneden sonra 5.gün 17,5 ti. 8.gün 4,43 tü.( Daha önce 6 ve 9 demişim, iğne gününü de dahil ederek) Kanda sıfırlanmaya bakmadım ama, idrarda 9,10,11.günler negatifti hep. Öncesinde pozitifti.C cemre_naz canım bizim durumlarımız biraz yakın gibi ben çatlatma iğnesinin 10. Günü test yaptırmıştım 15,20 çıkmıştı bugün 13. Gün 8,63 Dr kimyasal olmuş dedi ama bi yandan umut etmeye devam etmek istiyor insan acaba 10. Gün çıkan sonuç çatlatma iğnesinin etkisiyle yüksekti şimdi normal sonuç olabilirmi daha adetime 3-4 gün var sen değerim sıfırlandı demiştin kaçıncı gün 4 çıkmıştı kaçıncı gün sıfırlandı
Canım çok sağol aylardır hüsrana uğramaya alışamadık hala çok sarsıcı oluyor evin havası biranda değişiyor eşim her ne kadar kısmet takma kafana desede o da durgunlaşıyorBenim iğneden sonra 5.gün 17,5 ti. 8.gün 4,43 tü.( Daha önce 6 ve 9 demişim, iğne gününü de dahil ederek) Kanda sıfırlanmaya bakmadım ama, idrarda 9,10,11.günler negatifti hep. Öncesinde pozitifti.
Günaydın canım. Bugün öğleden sonra kan vermeye gideceğim. Akşamüzeri yazarım sonucu.Günaydın kızlar..
Arse82 tebrikler canım benim..
sırayla kalp atışlarını da hayırlısıyla duyalı da haber verelim inşallah..
C cemre_naz bugün mü kan vericen?
Bekliyorum valla senden:)
..
Herkes iyidir inşallah..
Benim dün de tüm gün ve özellikle akşam bel ve kasık ağrılarım çok fenaydı.
Niye böyle oluyor kızlar 5 gündür felan..
Bu durumu yaşayan var mı?
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..Günaydın canım. Bugün öğleden sonra kan vermeye gideceğim. Akşamüzeri yazarım sonucu.
Evet günlerimiz aynı. Bugün kan vereceğim. Özele gitmiştim ben orada devam ediyorum. Devlette her hastane acilde kan tahlili yapmayabiliyor. Sonuç 1,5 saatte çıkar.Canım çok sağol aylardır hüsrana uğramaya alışamadık hala çok sarsıcı oluyor evin havası biranda değişiyor eşim her ne kadar kısmet takma kafana desede o da durgunlaşıyor
Bende iğne gününü saymıştım o zaman bugün 13. Gün, senle günlerimiz aynıydı sanırım dimi sanırım bugün kan verecektin güzel haberini bekliyoruz , devlette kan verince acilden mi giriş yapıyoruz ve sonuç ne zamana çıkıyor biliyormusun
İnşallah, teşekkür ederim.Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
Hadi inş sabırsızlıkla bekliyorum Allah’ın izniyle yükseldiğini haber ver bizeEvet günlerimiz aynı. Bugün kan vereceğim. Özele gitmiştim ben orada devam ediyorum. Devlette her hastane acilde kan tahlili yapmayabiliyor. Sonuç 1,5 saatte çıkar.
Teşekkür ederim. İnşallah iyi haberler verebilirim.Hadi inş sabırsızlıkla bekliyorum Allah’ın izniyle yükseldiğini haber ver bize
Hmm inşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ben de..Tam 5 haftalık oluyor benim. 5+5te mutlaka görürsün canım
Sen şubat annesi olacaksın o zaman kısmetseHmm inşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ben de..
Yok canım..Sen şubat annesi olacaksın o zaman kısmetse